Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba ruse stisnuti i oko Kaliningrada, inače stari pruski grad i teritorija.
Čudi me da se ruski narod masovnije ne digne protiv ovih oligarha na vlasti, odbijam da vjerujem da svi podržavaju ovo zlo trojstvo (Putin, Lavrov, Medvedev).
Incognito95 wrote: ↑27/02/2022 00:21
Sad gledam po Twitteru, pojedinci pišu kako je i ukrajinski ministar odbrane potvrdio da je ovaj ubijen, ali ne znam eto, objektivno ovakve stvari se teško mogu potvrditi, ipak je u pitanju ubistvo jednog lika koliko da je (ne)bitan i to možeš dokazati jedino da ga mrtvog snimiš ili da njegovi potvrde priču, što ja koliko vidim u ovih par dana ne radi nijedna strana.
"Ruski general iz Čečenije Magomed Tušajev neće se vratiti kući iz Ukrajine. Što si izgubio u Ukrajini, Magomed, ha?"
Index.hr piše da je ukrajinska vojska digla je u zrak ešalon od 56 ruskih tenkova i da je tada ubijen čečenski general Tushayev, koji je komandovao 141. motornom brigadom ruske čečenske garde.
sakib_jebivjetric wrote: ↑27/02/2022 00:37
Na stotine rusofilskih profila, samo izviru, strasno
Od tehnologije su ocigledno jedino usvojili forumanje. Serendanje po forumima. Vojska ima oruzije i sposobnosti iz perioda Hruscova. Mozda nisu tehnoloski jaki ali se zato slabo bore prsa u prsa.
Treba ruse stisnuti i oko Kaliningrada, inače stari pruski grad i teritorija.
Čudi me da se ruski narod masovnije ne digne protiv ovih oligarha na vlasti, odbijam da vjerujem da svi podržavaju ovo zlo trojstvo (Putin, Lavrov, Medvedev).
Ni u snu snova šefe, to bi značilo da počinje ww3.
Sad gledam po Twitteru, pojedinci pišu kako je i ukrajinski ministar odbrane potvrdio da je ovaj ubijen, ali ne znam eto, objektivno ovakve stvari se teško mogu potvrditi, ipak je u pitanju ubistvo jednog lika koliko da je (ne)bitan i to možeš dokazati jedino da ga mrtvog snimiš ili da njegovi potvrde priču, što ja koliko vidim u ovih par dana ne radi nijedna strana.
"Ruski general iz Čečenije Magomed Tušajev neće se vratiti kući iz Ukrajine. Što si izgubio u Ukrajini, Magomed, ha?"
Index.hr piše da je ukrajinska vojska digla je u zrak ešalon od 56 ruskih tenkova i da je tada ubijen čečenski general Tushayev, koji je komandovao 141. motornom brigadom ruske čečenske garde.
- Слава Україні!
56?
Da I'm nisu bacali deke pa ih przili molotovljevim?
Nisam vodio 56 tenkova kod Cecena, a svako deset minuta su na telegramu
Last edited by Capljina74 on 27/02/2022 00:46, edited 1 time in total.
Ako si sad u toploj kući, sit,i ne bojiš se ničega, a odrastao si u mirnom okruženju to znači da postoji civilizacijsko pravo.
A ruski agresori na Ukrajinu trenutno rade anticivilizacijske stvari.
Eno ti Saudi provode GENOCID u Jemenu pa ni riječi u zapadnim medijima, a kamoli da budu na TV cio dan kao Rusi bad guys.
A ko ih naoružava i podupire?
Ne mogu ja toliku dozu licemjerja.
Što je puno puno je .
- Слава Україні!
A na ekranu pise ime: Azhar ili Anhar, ne moze najbolje procitat, ono jaraniku svog zoves al preko druhog jaranike.
Zao mi je ljudi, ovaj bradonja vidi se da je momak kršan, al kad moras zbog hira gazde da zalozis zivot, i to napadajuci nezavisnu drzavu i njen svijet??? Taman da si sehid , mozda budes onaj s kojim ce dzehenem biti potpaljen!
Ako si sad u toploj kući, sit,i ne bojiš se ničega, a odrastao si u mirnom okruženju to znači da postoji civilizacijsko pravo.
Eno ti Saudi provode GENOCID u Jemenu pa ni riječi u zapadnim medijima, a kamoli da budu na TV cio dan kao Rusi bad guys.
Što je puno puno je .
Što je puno puno je .