Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No i dalje mi nije jasno, zašto on misli da su njegovo obrazovanje i poslovi impresivniji od njenih?
Valjda zato što nekom inžinjeru ili naučniku malo znači nečija diploma sa Julliarda, kao što nekom violinisti malo znači nečija diploma sa MIT-a.
Doduše, graditelju violina već znače obje...
Zbog toga obični samouki zanatlija koji gradi violine ima više potrebe i više cijeni obrazovanje iz različitih oblasti nego najveći stručnjak iz svake od tih pojedinačnih oblasti
Master iz proizvodnog inženjering sa KTH Royal Institute of Technology, master iz automatike sa TU Graz. Radio sam u Preventu, AVL-u, BMW-u, sad radim u UNITY-u kao konsultant i edukator u oblasti organizacije i automatizacije proizvodnje.
No i dalje mi nije jasno, zašto on misli da su njegovo obrazovanje i poslovi impresivniji od njenih?
Valjda zato što nekom inžinjeru ili naučniku malo znači nečija diploma sa Julliarda, kao što nekom violinisti malo znači nečija diploma sa MIT-a.
Zbog toga obični samouki zanatlija koji gradi violine ima više potrebe i više cijeni obrazovanje iz različitih oblasti nego najveći stručnjak iz svake od tih pojedinačnih oblasti
Žena je diplomirala u Royal Air Force, od kad je to bezvezna škola?
Džaba ti sve to kada ja moram vinklo po DIN 875-0, 1, pa i 2 naručivati iz Njemačke umjesto da ga neko ovdje proizvodi
On je u sektoru planiranja i upravljanja prozvodnje, a eto jedna Jasmina ima bezvezno obrazovanje i trening.
Nisam rekao da je njeno obrazovanje i trening bezvezno, nego da bi to obrazovanje bilo korisnije da ga je prošao muškarac, a i ona bi bilo mnogo korisnija da je nastavila da se školuje u zdravstvu. Ovo da je oduvijek htjela da bude vojnik je šuplja, vjerovatno je odluka da se pridruži vojsci financijska.
Last edited by Mugiwara on 26/02/2022 16:44, edited 1 time in total.
Znam na šta se referiraš. Nisam ni ja ljubitelj monarhija, više je ovo bila zezancija sa no sikiriki i činjenicom da je kao Australka bila
subject Elizabete.
Samo reci Hakizu da je THE Queen u pitanju. Ne mere nikako A queen, jer jedna je moja Lizzie.
On je u sektoru planiranja i upravljanja prozvodnje, a eto jedna Jasmina ima bezvezno obrazovanje i trening.
Nisam rekao da je njeno obrazovanje i trening bezvezno, nego da bi to obrazovanje bilo korisnije da ga je prošao muškarac, a i ona bi bilo mnogo korisnija da je nastavila da se školuje u zdravstvu. Ovo da je oduvijek htjela da bude vojnik je šuplja, vjerovatno je odluka da se pridruži vojsci financijska.
Zašto bi bilo korisnije? Postoji niz opcija u vojnom zrakoplovstvu.
Znam na šta se referiraš. Nisam ni ja ljubitelj monarhija, više je ovo bila zezancija sa no sikiriki i činjenicom da je kao Australka bila
subject Elizabete.
Samo reci Hakizu da je THE Queen u pitanju. Ne mere nikako A queen, jer jedna je moja Lizzie.
Zašto bi bilo korisnije? Postoji niz opcija u vojnom zrakoplovstvu.
Pa korisnika je žena doktor medicina, nego žena u vojsci.
Mugiwara wrote: ↑26/02/2022 18:03
Pa korisnika je žena doktor medicina, nego žena u vojsci.
Vrlo si površnoga i ograničenog pogleda i stava za netkoga sa jačim obrazovanjem, a živiš u Skandinaviji.
Vjerujem da Šveđankama tako otvoreno izjavljuješ takav stav.
Ne živim u Skandinaviji, studirao sam dvije godine u Švedskoj, živim na relaciji Minhen-Sarajevo. Nemam problem da svoj stav iznesem pred bilo kim, pa tako ni pred Šveđankama.
Vrlo si površnoga i ograničenog pogleda i stava za netkoga sa jačim obrazovanjem, a živiš u Skandinaviji.
Vjerujem da Šveđankama tako otvoreno izjavljuješ takav stav.
Ne živim u Skandinaviji, studirao sam dvije godine u Švedskoj, živim na relaciji Minhen-Sarajevo. Nemam problem da svoj stav iznesem pred bilo kim, pa tako ni pred Šveđankama.
Ma dobro, ti si ograničen, to sam zaključila u tvom prvom postu na temi. Takvi muškarci nisu dio mog života van foruma.
Ma dobro, ti si ograničen, to sam zaključila u tvom prvom postu na temi. Takvi muškarci nisu dio mog života van foruma.
Možda i jesu ograničeni, kao ja samo što to ne pokazuju pred tobom. Vjerovatno bi se iznenadila, da čuješ "muške" razgovor kad nema žena okolo.
subject Elizabete.
God Save the Queen / Sex Pistols
God save the Queen
A fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb
God save the Queen
She ain't no human being
There is no future
In England's dreaming
Don't be told about what you want
Don't be told about what you need
No future, no future, no future for you
Žena je diplomirala u Royal Air Force, od kad je to bezvezna škola?