Alal mu vera.
Ukusni, sočni, odlični
Bio nakon duže vremena, oprobao s kolegom.
Agronom stari gazda ili mu sin ,,, prije 6,7 godina prokockao radnju . I sad malo mjenjaju namjene
Nakon par testiranja Plave vode, Lutvina kahva, Bajra, Karalic, vracam se samo kod Harija 7-8 puta godisnje. Nisam naisao na okus bravetine, ali nije iskljuceno da ponekad ubace.... Jednom sam dobio poluzive cevape.
Bravetinu ne podnosim i osjetim je na km, pogotovo od odmora u Istanbulu, gdje ista dominira.
Jesi li možda sam kupio žive ćevape , raspalio vatru , izroštiljao , servirao i pojeo u Besku i naravno to sve platio ?
Je li ti ideš da ti neko titra muba,..ili da pojedeš ćevap??teskeredzic_22 wrote: ↑27/02/2022 00:09Jesi li možda sam kupio žive ćevape , raspalio vatru , izroštiljao , servirao i pojeo u Besku i naravno to sve platio ?
Pitam te jer im je usluga takva da i kada bi zaista ovo sve obavio opet ti pri ulasku i izlasku ne bi rekli dobar dan , hvala i doviđenja.
Ne idem u Besko da jedem kamenje , nego ćevape , piše na reklami ĆEVABDŽINICA , istaknuto , krupno , latiničnim slovima.konektovan wrote: ↑27/02/2022 10:51Je li ti ideš da ti neko titra muba,..ili da pojedeš ćevap??teskeredzic_22 wrote: ↑27/02/2022 00:09
Jesi li možda sam kupio žive ćevape , raspalio vatru , izroštiljao , servirao i pojeo u Besku i naravno to sve platio ?
Pitam te jer im je usluga takva da i kada bi zaista ovo sve obavio opet ti pri ulasku i izlasku ne bi rekli dobar dan , hvala i doviđenja.
Sto se tiče usluge, nigdje u Sarajevu ne postoji prava usluga...svi su nadrndani.
Restorani su ti druze na drugoj adresi..tamburica, harmonika..teskeredzic_22 wrote: ↑27/02/2022 12:12Ne idem u Besko da jedem kamenje , nego ćevape , piše na reklami ĆEVABDŽINICA , istaknuto , krupno , latiničnim slovima.konektovan wrote: ↑27/02/2022 10:51
Je li ti ideš da ti neko titra muba,..ili da pojedeš ćevap??
Sto se tiče usluge, nigdje u Sarajevu ne postoji prava usluga...svi su nadrndani.
Ako neko smatra da ima previše gostiju i da ga savršeno boli k.... da li će nekom reći dobar dan , izvolite i doviđenja prijatno (prva sekunda , prve minute , prvog časa , prvog dana svake stručne ugostiteljske škole) ili da li ima nedovoljan kapacitet , premalo radnika , šta god već je u pitanju je sasvim legitimno.
Ne vidim zašto nije legitimno pisati o tome na temi ćevabdžinica i to konkretno kad se pominje pomenuta ćevabdžinica ?
Da ti hekne u papir pa pred vrata bez stola , escajga , ičega....ne vidim zašto ih nećeš pojesti k'o cuko , jer je bitniji kvalitet od sveg ostalog ?
Šefe ,
Ja ih posjećujem u proljeće, ljeto i jesen, kada im radi bašta. Unutrašnjost im je katastrofa, baš kao i wc. Ali, usluga im je uvijek bila ok.Vox_liberi wrote: ↑27/02/2022 10:26 Nedavno odem kod Beska po preporuci vašoj i razočaram se iskr. Najprosječniji mogući ćevapi. A falite ko da su najbolji u državi. U Sarajevu najbolji Ferhatović deff
BESKO odličanHaris033 wrote: ↑27/02/2022 12:26Ja ih posjećujem u proljeće, ljeto i jesen, kada im radi bašta. Unutrašnjost im je katastrofa, baš kao i wc. Ali, usluga im je uvijek bila ok.Vox_liberi wrote: ↑27/02/2022 10:26 Nedavno odem kod Beska po preporuci vašoj i razočaram se iskr. Najprosječniji mogući ćevapi. A falite ko da su najbolji u državi. U Sarajevu najbolji Ferhatović deff
Ćevapi, bubrezi i brizle su im najbolji u Sa!![]()
uuu ionako su mu bezveze , prljavo