Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne.
Većina auta u Sarajevu ima zimski set tj 4 zimske gume. Izađi pogledaj.
Pa nećemo sada baš ići u krajnost i pričati kako niko u Sa nema 4 zimske gume,malo realnosti.
hopi wrote: ↑26/02/2022 11:24
Ne.
Većina auta u Sarajevu ima zimski set tj 4 zimske gume. Izađi pogledaj.
Pa nećemo sada baš ići u krajnost i pričati kako niko u Sa nema 4 zimske gume,malo realnosti.
mislim na iole solidne zimske gume
naravno ima onih zima ljeto zimskih guma koje su sigurno za klinac sto se tice sigurnosti i bilo cega kad znamo da ih je ljeto unistilo
zajeba me ukrajina
ne govorim ja da mora biti dot 22 ili 21
govorim o dotovima preko 5 godina i sl
dot je itekako vazan posebno jer se kod nas gume ne skladiste kako treba i vozaju po 5 godina i vise
to da se ne brine oko dota je kad su gume nove
ucenik1234 wrote: ↑27/02/2022 13:20
Zavisi i koliko neko prelazi kilometara. Znam ljude sto jedva 5k godisnje naberu, a treba im auto.
Je prelazim oko 5k km godisnje i imam dva seta premium guma set michelin alpin 6 DOT18 i set continental premium contact 6 DOT19. na pred zimu zimske uzimam nove
I uzeo sam radi svoje i onoga koga vozim sigurnosti ove gume i samo premium gume mi dolaze u opciju izbora
ucenik1234 wrote: ↑27/02/2022 13:20
Zavisi i koliko neko prelazi kilometara. Znam ljude sto jedva 5k godisnje naberu, a treba im auto.
Je prelazim oko 5k km godisnje i imam dva seta premium guma set michelin alpin 6 DOT18 i set continental premium contact 6 DOT19. na pred zimu zimske uzimam nove
I uzeo sam radi svoje i onoga koga vozim sigurnosti ove gume i samo premium gume mi dolaze u opciju izbora
Imam u kući dva auta i za oba imam set zimskih i set ljetnih guma. Niti sam bogat niti član partija, živi se od prosječnih plaća, ali za mene sigurnost nema cijenu.
profatr wrote: ↑27/02/2022 13:47
Imam u kući dva auta i za oba imam set zimskih i set ljetnih guma. Niti sam bogat niti član partija, živi se od prosječnih plaća, ali za mene sigurnost nema cijenu.
Tako je sigurnost sebe i svoje porodice prije svega pa sve ostalo
porediti uzorak na forumu i u stvarnosti je smijesno
na forumu uglavnom se vrti liberalna opcija za bih gradjanska bosanci i sl a onda dobijes na popisu 3% bosanaca nacionalista mali milion i sl
tako i sa gumama
mozemo mi svi imati zimski ljetni set sa dotovima 22 al zato pola komsiluka na ljeto zima gumama
Opet isto, pa većina vozila u sa ima odgovarajuće zimske gume, pa nismo u Splitu ili kaliforniji jbte.
A udio ljeto zima, tj cjelogodišnjih guma je prilično mali.