Čitaš dovdje i ne treba dalje.AliceInChains wrote: ↑25/02/2022 11:49 Kratka analiza iz moje perspektive:
- Ukrajinci pripremali blickrig za oslobađanje istoka...
Koji šupljak, jebo te.
Čitaš dovdje i ne treba dalje.AliceInChains wrote: ↑25/02/2022 11:49 Kratka analiza iz moje perspektive:
- Ukrajinci pripremali blickrig za oslobađanje istoka...
ako ovja odluci postat mucenik zelenskiGeneral War wrote: ↑25/02/2022 11:35Samo potpis kapitulacije se racuna, mogu svi do jednog izginut, ali zna se kako se vlast preuzima...imas podpredsjednika...sve do upravnika skole...po vertikali...sumirprimus wrote: ↑25/02/2022 11:31
da ako povuku vodstvo to su im i ameri predlagali al zelenski do jutros nece da ide, a vidis da su i parlamentarcima podijelili oruzje u kijevu. tu su haman![]()
lajkujMe wrote: ↑25/02/2022 11:52Toliko o Su35 i generalno Ruskoj avijaciji.
Zastarjeli sovjetski pvo sistemi i zastarjeli sovjetski avioni pariraju glavnom Ruskom avionu.
Inace Ruska avijacija iako kontrolisw nebo se losw pokazala u ovom ratu.
Ni priblizna efikasnost i udarna moc kao kod Amerikanaca. Vecinu posla su zapravo odradile krstarece rakete, helikopteri, pjesadijske jedinice i padobranci.
Ruske Avijacije slabo vidim da imaju efekt
ovo je iz video igrice brisite ovaj snimakNitkonitkovic wrote: ↑25/02/2022 11:54Ja jada majko moja, SU-35 zaplati od mig-a 29, i ono bi da ratuje sa natom i USA i da se ganja sa USA avijacijom![]()
nadam se da ce ove picke na zapadu bar koliko toliko shvatiti iz ovoga koliko su tehnicki nadmocniji nad ovim pijanim barbarima i da ce na sljedece prijetnje odgovoriti kako treba.
Tesko mozes drzati 30 miliona ljudi koji su protiv tebe.
Sve će ih Erdoan pohapsiti.
Amerikanci bi Ruse otresli ko slinu, za mjesec bi im uzeli Sibir, a za dva bi na Kremlju bila USA zastava.Nitkonitkovic wrote: ↑25/02/2022 11:54Ja jada majko moja, SU-35 zaplati od mig-a 29, i ono bi da ratuje sa natom i USA i da se ganja sa USA avijacijom![]()
nadam se da ce ove picke na zapadu bar koliko toliko shvatiti iz ovoga koliko su tehnicki nadmocniji nad ovim pijanim barbarima i da ce na sljedece prijetnje odgovoriti kako treba.
kojih 10 dana, 4 dana, i to da ne bi morali ni uci u rusiju, vi niste svjesni kakvu tehnologiju oni imaju što svijet ne zna, pa trilion dolara se godišnje ulaže u to, oni dronove imali 2010 godine još, danas sjede u Washingtonu na kompjuterima i hlupaju laserima, dronovima i ostalim tehnologijama moskvu i ostalu sirotinju samo da hoće