Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑25/02/2022 00:02
pa evo ovo sto je chelli postavio sa navodnog fake kanala ukrajinskog mup-a je i potvrdjeno od zelenskog da su svi branitelji nekog zmijskog ostrva poginuli braneci ostrvce.
Ima tu da bude spomencina kad se pseto povuce i zavuce u kremaljsku jazbinu.
Samo i zapadnjaci zbog sake dolara yebu stvar, iskljuci ih iz swifta, blokiraj sve rusko ama bas sve. Ugasi naloge njihovih majnera sa kripto mjenjacnica, bvođu treba slušati. Blokiraj sve pristupe iz rusije, ma sasjeci sve, za 3 dana bi ga njegov narod pojeo.
Varaš se. Ne bi ga narod pojeo. Govorimo o zemlji koja nema ni mjesec dana demokratske tradicije. I o narodu koji je naučio da postoji vođa i da vođu slušaš. A ne da se buniš.
Jedini koji bi mogli pružiti neki organizovani i značajniji otpor su ovi oligarsi, milijarderi koji su okusili slast života i koji sasvim sigurno imaju određenu moć da utiču na zbivanja u Rusiji.
karanana wrote: ↑25/02/2022 00:02
pa evo ovo sto je chelli postavio sa navodnog fake kanala ukrajinskog mup-a je i potvrdjeno od zelenskog da su svi branitelji nekog zmijskog ostrva poginuli braneci ostrvce.
Samo i zapadnjaci zbog sake dolara yebu stvar, iskljuci ih iz swifta, blokiraj sve rusko ama bas sve. Ugasi naloge njihovih majnera sa kripto mjenjacnica, blokiraj sve pristupe iz rusije, ma sasjeci sve, za 3 dana bi ga njegov narod pojeo.
Upravo je to UK uradila veceras a Amerika ih slijedila. Trebace malo vise od 3 dana da se osjete rezultati na terenu ali da ce narod najebat, hoce.
Samo i zapadnjaci zbog sake dolara yebu stvar, iskljuci ih iz swifta, blokiraj sve rusko ama bas sve. Ugasi naloge njihovih majnera sa kripto mjenjacnica, bvođu treba slušati. Blokiraj sve pristupe iz rusije, ma sasjeci sve, za 3 dana bi ga njegov narod pojeo.
Varaš se. Ne bi ga narod pojeo. Govorimo o zemlji koja nema ni mjesec dana demokratske tradicije. I o narodu koji je naučio da postoji vođa i da vođu slušaš. A ne da se buniš.
Jedini koji bi mogli pružiti neki organizovani i značajniji otpor su ovi oligarsi, milijarderi koji su okusili slast života i koji sasvim sigurno imaju određenu moć da utiču na zbivanja u Rusiji.
ipak, narod kao nikada u istoriji do sada je zahvaljujući tehnologiji vidio da se može i malo drugačije živjeti od onoga kako su naučili i kako su živjeli.
nisu baš ovo 1930-te kada si mogao da zataškaš morenje glađu miliona ljudi. mene je iskreno iznenadio ovoliki broj rusa na ulicama u znak protesta, ali i to nešto govori.
Naslovnica wrote: ↑24/02/2022 23:42
Jarane, ovo je samo dio ruskih snaga, vjerovatno u narednim danima ide glavnina snaga, a na stranu to koliko rezervi u toku nekoliko dana mogu dovući na ratište.
Vidjećemo, nadam se da griješim.
ma dovlačili su ih oni tako i u Afganistan pa se zaglibili do guše...mudžahidi igrali polo njihovim glavama umjesto kozjih...strašno kako ljudi ne uče ništa iz historije
Znaci, rusi su pustili branu na chernobilu, pa prema onom snimku o gustoci naselkemosti najvise ce oni nastadat, mislim svi ce osjetit al njima je ipak blize?
Krokodajl wrote: ↑24/02/2022 23:44
Koja razlika kad Zelenskij priča i kad priča Putin, ovaj prvi izgleda ko neko iz tvog komšiluka, običan čovjek, evo i u ovim teškim vremenima (gledam evo uživo se javlja na TV), Putin sa druge strane izgleda ko neko koga ne želiš sresti na ulici.
izgleda doslovce ko Dart Vader nakon što je natakario kacigu na glavu...saučešće Rusima, nisu zaslužili takvog kakvi god da su
UKRAJINSKI PREDSJEDNIK KAŽE DA SU RUSKE DIVERZANTSKE SKUPINE UŠLE U KIJEV
Predsjednik Volodimir Zelenskij rekao je da vjeruje da su ruske diverzantske skupine ušle u ukrajinski glavni grad Kijev.
U video izjavi kasno u četvrtak, Zelensky je rekao: "Prema našim informacijama, neprijatelj me označio kao metu broj 1, moju obitelj, kao metu broj 2. Oni žele politički uništiti Ukrajinu uništavanjem šefa države. Imamo informacije da su neprijateljske diverzantske skupine ušle u Kijev", rekao je.
"Ostajem u vladinoj četvrti zajedno s drugima", dodao je.
daddy-kool wrote: ↑24/02/2022 23:52
Ne znam, ako je tacno da su rusi poslali pola snaga danas u ukrajinu, onda nisu mnogo napravili. Za sad se ukrajinci drze.
Spominje se cifra od 30 do 60k da je ušlo u ukrajinsku teritoriju.
llull wrote: ↑25/02/2022 00:32
UKRAJINSKI PREDSJEDNIK KAŽE DA SU RUSKE DIVERZANTSKE SKUPINE UŠLE U KIJEV
Predsjednik Volodimir Zelenskij rekao je da vjeruje da su ruske diverzantske skupine ušle u ukrajinski glavni grad Kijev.
U video izjavi kasno u četvrtak, Zelensky je rekao: "Prema našim informacijama, neprijatelj me označio kao metu broj 1, moju obitelj, kao metu broj 2. Oni žele politički uništiti Ukrajinu uništavanjem šefa države. Imamo informacije da su neprijateljske diverzantske skupine ušle u Kijev", rekao je.
"Ostajem u vladinoj četvrti zajedno s drugima", dodao je.
Capajebo wrote: ↑25/02/2022 00:31
Sto Ukrajinci nekog Sabana ne zamole da se opasa eksplozivom, i u chernobil.
Ako ne napustite teritoriju Ukrajine u roku od 6h, odosmo i mi i vi u pm!
Ma odmah mi je naumpao Murat, samo su je trebali minirat, hoces uci, e pa udji slobodno, 30 k djecice od 18 god ti ostaje sterilno, a bjelorusija moze da se iseli.
Capajebo wrote: ↑25/02/2022 00:31
Sto Ukrajinci nekog Sabana ne zamole da se opasa eksplozivom, i u chernobil.
Ako ne napustite teritoriju Ukrajine u roku od 6h, odosmo i mi i vi u pm!
Ma odmah mi je naumpao Murat, samo su je trebali minirat, hoces uci, e pa udji slobodno, 30 k djecice od 18 god ti ostaje sterilno, a bjelorusija moze da se iseli.