Gledaj hinje smrdljivog ne smije ponovit na engleskom ono sto kenja na maternjem da mu je zao sto rusija nije vise involvirana u bih
Kvisling pravi jednom prodana dusa uvijek prodana dusa.
Ja sam to rekao na početku, oni možda obavljaju islamske rituale i propise ali ih to ne čini muslimanima. Podrškom ovakvom režimu u Rusiji tačno izlaze iz Islama.Škobo Habu wrote: ↑24/02/2022 20:06Najobičnije muslimansko smeće od naroda.
Kad se samo sjetim onih snimki iz Čečenije na kojem kolju Ruse i Rusi kolju njih.
Imas cecene i na ukr strani po odorama ovo bi mogli biti ti nisam siguran
population is approximately 17,534sumirprimus wrote: ↑24/02/2022 19:41 BREAKING — Hostomel, a town at a 39km distance to Kyiv has fallen to Russian forces, — UNIAN
Jednostavno nemaju srece. Sta god da urade preko puta imaju jednu od najjacih i majnemilosrdnijih armija svijeta. Nema to veze sa hrabroscu. Ne mozes puno toga
Leševi
Bukvalno krizarska vojska ... ikonografija, scenografija ... samo eto ovaj put su im na meti odbjegli heretici, a ne muslimani.Milenkov buraz wrote: ↑24/02/2022 20:08Ja sam to rekao na početku, oni možda obavljaju islamske rituale i propise ali ih to ne čini muslimanima. Podrškom ovakvom režimu u Rusiji tačno izlaze iz Islama.Škobo Habu wrote: ↑24/02/2022 20:06
Najobičnije muslimansko smeće od naroda.
Kad se samo sjetim onih snimki iz Čečenije na kojem kolju Ruse i Rusi kolju njih.
Zasto ? Mislim nisam upoznat iz vjerske strane zasto bi "izlazili iz islama" - Zato sto ratuju za svoju drzavu ?Milenkov buraz wrote: ↑24/02/2022 20:08Ja sam to rekao na početku, oni možda obavljaju islamske rituale i propise ali ih to ne čini muslimanima. Podrškom ovakvom režimu u Rusiji tačno izlaze iz Islama.Škobo Habu wrote: ↑24/02/2022 20:06
Efendija Cerić puno voli Kadirova:Milenkov buraz wrote: ↑24/02/2022 20:08Ja sam to rekao na početku, oni možda obavljaju islamske rituale i propise ali ih to ne čini muslimanima. Podrškom ovakvom režimu u Rusiji tačno izlaze iz Islama.Škobo Habu wrote: ↑24/02/2022 20:06
Ne vjerujem.Škobo Habu wrote: ↑24/02/2022 20:02 Volim Tarkovskog, pa šta ćeš?
Nego, znakoviti je da se slažeš sa njim samo tako gdje ti odgovara, ostalo ignorišeš.
Fino...
To su plaćenici ovog Kadirova, i tamo je na vlasti režim.TomANDJerry wrote: ↑24/02/2022 20:10Bukvalno krizarska vojska ... ikonografija, scenografija ... samo eto ovaj put su im na meti odbjegli heretici, a ne muslimani.Milenkov buraz wrote: ↑24/02/2022 20:08
Ja sam to rekao na početku, oni možda obavljaju islamske rituale i propise ali ih to ne čini muslimanima. Podrškom ovakvom režimu u Rusiji tačno izlaze iz Islama.
Sta vele ameri za SWIFT?
E jadan taj ko na pšenici živiMorningStar wrote: ↑24/02/2022 20:06Moguce - samo kako to ide kada su najveci proizvodjac psenice na svijetuGuadalajara wrote: ↑24/02/2022 20:05 NordWestern30
prije 15 minuta
Nakon deset dana sankcija Rusi ce poceti jesti jedne druge kao nekad za vrijeme drugog svjetskog rata
![]()
![]()
Jedno je braniti svoju državu i kućni prag, to je dužnost, jedna vrsta džihada. Napadati drugu zemlju koja ti ništa nije krivno uradila niti kakvo zlo nanijela, bez povoda, je protivno islamu, na stranu što će oni tvrditi drugačije. Ukrajina konkretno Čečenima nije nikakvo zlo nanijela pa samim tim svrtavati se kao muslimanu uz Putina te izvodi iz islama. Vjernici će to znati bolje objasniti.MorningStar wrote: ↑24/02/2022 20:10Zasto ? Mislim nisam upoznat iz vjerske strane zasto bi "izlazili iz islama" - Zato sto ratuju za svoju drzavu ?Milenkov buraz wrote: ↑24/02/2022 20:08
Ja sam to rekao na početku, oni možda obavljaju islamske rituale i propise ali ih to ne čini muslimanima. Podrškom ovakvom režimu u Rusiji tačno izlaze iz Islama.
Ukrainians claim "liquidating" the Russian Special Forces in Hostomel's Antonov International Airport.
E jebi ga, nekakvi zvukovi iza zatvorenih vrata. Nema dalje.
Italija je jos vise ovisna o ruskom plinu. Cini mi se da 100% plina uvoze iz Rusije.