I sta onda?
Nista
I sta onda?
Umjesto da pitaju 10 mladih oni nadju stare jos malo senilne....vatrogasac wrote: ↑24/02/2022 11:40 To nije rat nego samo provokacija. Rus kulturno ratuje. Itd...itd...
Morali su biti vec u ekonomskom kamenom dobu.. Jos od Gruzije i Krima, da ne idemo dalje.. Al bitniji Evropi ruski plin od slobode i mira u tamo nekim divljinama..GandalfSivi wrote: ↑24/02/2022 11:39 Treba ih (ekonomski) u kameno doba vratiti, mater im agresorsku jebem da im jebem.
Mladi su u Njemackoj i odatle navijaju za brata Putinal33t wrote: ↑24/02/2022 11:42Umjesto da pitaju 10 mladih oni nadju stare jos malo senilne....vatrogasac wrote: ↑24/02/2022 11:40 To nije rat nego samo provokacija. Rus kulturno ratuje. Itd...itd...
GandalfSivi wrote: ↑24/02/2022 11:39 Treba ih (ekonomski) u kameno doba vratiti, mater im agresorsku jebem da im jebem.
Pa da, o tome se i pricalo na forumu, lako ce rusi uci u Ukrajinu, ali kako ce je drzati je potpuno drugi par opanaka. Ja mislim tesko izvodivo, pogotovo u urbanim sredniama.Maliodmene wrote: ↑24/02/2022 11:40 Ljudi proglasise pad Ukrajine a nisu se ni poceli tuci, e da sad vidimo vrsne Ruse sa borbom prsa u prsa. Lako je po otvorenom tuci artiljerijom. Slava Ukrajini
Dan, dva prije invazije par stranica ismijavanja i admini i svi ništa od rata i cini mi se Jeff ili neko drugi uleti i pita zar je moguce da neki ovdje i dalje misle da nece biti invazije i ja se nadovezujem i nabrajam od nacista do raspoređivanja snaga samo da dobiju zeleno svjetlo..astala_vistala wrote: ↑24/02/2022 11:42 Sta reći? 2 mjeseca neki ljudi ovde su neki ljudi negirali invaziju.. Vojne vjezbeovo ako je išta pozitivno jeste da će se zapad ujedinit..a bili su pred kolapsom posebno tokom vladavine Trampa.. Mada sluzbeno sve ukupno oko 200k vojnika je na granicama to je dovoljno do Dnjepra gdje rusofono rusko stanovnistvo svakako ne podrzava vladu iz Kijeva.. Ako bude totalna okupacija citava evropa je pred ratom.
U pravu si brate izvinjavam se opali me nogom usta...l33t wrote: ↑24/02/2022 11:42Umjesto da pitaju 10 mladih oni nadju stare jos malo senilne....vatrogasac wrote: ↑24/02/2022 11:40 To nije rat nego samo provokacija. Rus kulturno ratuje. Itd...itd...
@90minut Pa ninja maska nije covid![]()
Cheli najiskompleksiraniji lik ikad90minut wrote: ↑24/02/2022 11:45Dan, dva prije invazije par stranica ismijavanja i admini i svi ništa od rata i cini mi se Jeff ili neko drugi uleti i pita zar je moguce da neki ovdje i dalje misle da nece biti invazije i ja se nadovezujem i nabrajam od nacista do raspoređivanja snaga samo da dobiju zeleno svjetlo..astala_vistala wrote: ↑24/02/2022 11:42 Sta reći? 2 mjeseca neki ljudi ovde su neki ljudi negirali invaziju.. Vojne vjezbeovo ako je išta pozitivno jeste da će se zapad ujedinit..a bili su pred kolapsom posebno tokom vladavine Trampa.. Mada sluzbeno sve ukupno oko 200k vojnika je na granicama to je dovoljno do Dnjepra gdje rusofono rusko stanovnistvo svakako ne podrzava vladu iz Kijeva.. Ako bude totalna okupacija citava evropa je pred ratom.
Znaci to je toliko plašljivo i deflektuje humorom da sutra krenu protivnici opet na pocetne pozicije i da dobijamo snimke kako oruzje prelazi preko grane oni bi opet ismijavali dotle je doslo.
Razumijem da je forum i da su stariji i plašljivi i da nemaju u sebi ponosa, al' daj dohavizaj se penzioneri više muda imaju...
mislis od ruske pšenice, u ruskom traktoru sa ruskom naftom?ramizovstrasni388 wrote: ↑24/02/2022 11:44čuj šta, pa valjda će se zapitat kad za kofer rublji ne mognu kupit hljeb
Misliš da ova govna kod nas neće šta pokušati?90minut wrote: ↑24/02/2022 11:45Dan, dva prije invazije par stranica ismijavanja i admini i svi ništa od rata i cini mi se Jeff ili neko drugi uleti i pita zar je moguce da neki ovdje i dalje misle da nece biti invazije i ja se nadovezujem i nabrajam od nacista do raspoređivanja snaga samo da dobiju zeleno svjetlo..astala_vistala wrote: ↑24/02/2022 11:42 Sta reći? 2 mjeseca neki ljudi ovde su neki ljudi negirali invaziju.. Vojne vjezbeovo ako je išta pozitivno jeste da će se zapad ujedinit..a bili su pred kolapsom posebno tokom vladavine Trampa.. Mada sluzbeno sve ukupno oko 200k vojnika je na granicama to je dovoljno do Dnjepra gdje rusofono rusko stanovnistvo svakako ne podrzava vladu iz Kijeva.. Ako bude totalna okupacija citava evropa je pred ratom.
Znaci to je toliko plašljivo i deflektuje humorom da sutra krenu protivnici opet na pocetne pozicije i da dobijamo snimke kako oruzje prelazi preko grane oni bi opet ismijavali dotle je doslo.
Razumijem da je forum i da su stariji i plašljivi i da nemaju u sebi ponosa, al' daj dohavizaj se penzioneri više muda imaju...
Jutros ja dobio opomenu za neki imaginarni spam jer pružam podršku, ovaj trolla i lazne vijesti postavlja od sirije do nagorna sve do sad i onda kad zagusti napiše mora ici i tako i sad otiso i sve ce se zaboraviti i onda ce se vratiti.bhnapoleon1 wrote: ↑24/02/2022 11:46Cheli najiskompleksiraniji lik ikad90minut wrote: ↑24/02/2022 11:45
Dan, dva prije invazije par stranica ismijavanja i admini i svi ništa od rata i cini mi se Jeff ili neko drugi uleti i pita zar je moguce da neki ovdje i dalje misle da nece biti invazije i ja se nadovezujem i nabrajam od nacista do raspoređivanja snaga samo da dobiju zeleno svjetlo..