@no_sikiriki fb
@dzejkej joj, znam taj crtani
Moderator: anex
Meni se čini da su sad krajnosti u modi, pa ili su anoreksične ili fat manekenke/modeli.ljubicasti limun wrote: ↑22/02/2022 19:11![]()
@no_sikiriki fba jeste cura anoreksicna. mislila sam da je gotovo s normaliziranjem anoreksije.
@dzejkej joj, znam taj crtanistrasno.
Izvinite, ali djevojka na fotografiji ima sasvim O.K. noge. Po izgledu nogu, mršava jeste, ali nije anoreksična.no_sikiriki wrote: ↑22/02/2022 19:18Meni se čini da su sad krajnosti u modi, pa ili su anoreksične ili fat manekenke/modeli.ljubicasti limun wrote: ↑22/02/2022 19:11![]()
@no_sikiriki fba jeste cura anoreksicna. mislila sam da je gotovo s normaliziranjem anoreksije.
@dzejkej joj, znam taj crtanistrasno.
![]()

More bit za one u starackim domovima poslije pandemije da ponovo uce hodati.... Ja sam prosle sedmice trazila cipele, ko da Sam trazila atomsku bombu neJma samo tene, patike il kako ih ko zovehadzinicasa wrote: ↑23/02/2022 12:12 Na temu ocajne obuce - jutros na tramvajskoj buljim u izlog i vidim novi trend za ljeto…![]()
edit: ovo je ZENSKA obuca![]()
![]()
nisi u trendu nikako!immuno wrote: ↑23/02/2022 13:40More bit za one u starackim domovima poslije pandemije da ponovo uce hodati.... Ja sam prosle sedmice trazila cipele, ko da Sam trazila atomsku bombu neJma samo tene, patike il kako ih ko zovehadzinicasa wrote: ↑23/02/2022 12:12 Na temu ocajne obuce - jutros na tramvajskoj buljim u izlog i vidim novi trend za ljeto…![]()
edit: ovo je ZENSKA obuca![]()
![]()
![]()

Ne kontam zeno, kako ovo jos nisi vidjela? Pa ovo gledam svaki dan ljeti zadnjih par godina
mrtve macke motaju se po stopalimano_sikiriki wrote: ↑24/02/2022 08:23pa ti si sretna žena, gledaj sad na ljeto, biće još sigurno. Ne samo sandale, papuče, bude čak i furry tena, ma sve furry varijacije
![]()
mene ne pitaj. imam cipela za tri zivotano_sikiriki wrote: ↑24/02/2022 10:36 Za ove koji su u Sa, gdje kupujete cipele tj. obuću općenito? Meni je to uvijek bilo najteže za naći.
U Retru je znalo biti finih stvari, tipa čizme i baletanke da su 100% koža, neke čizme sam čak i u Azelu kupila, ali slabo mimo toga.
Hajd' što se hvališ čokoladama iz dijaspore, sad se još našla i količinom obuće hvaliti.hadzinicasa wrote: ↑24/02/2022 10:49mene ne pitaj. imam cipela za tri zivotano_sikiriki wrote: ↑24/02/2022 10:36 Za ove koji su u Sa, gdje kupujete cipele tj. obuću općenito? Meni je to uvijek bilo najteže za naći.
U Retru je znalo biti finih stvari, tipa čizme i baletanke da su 100% koža, neke čizme sam čak i u Azelu kupila, ali slabo mimo toga.![]()
da narednih 20 godina ne kupim ni jedne ne bih ni osjetila
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa…no_sikiriki wrote: ↑24/02/2022 11:00Hajd' što se hvališ čokoladama iz dijaspore, sad se još našla i količinom obuće hvaliti.hadzinicasa wrote: ↑24/02/2022 10:49
mene ne pitaj. imam cipela za tri zivota![]()
da narednih 20 godina ne kupim ni jedne ne bih ni osjetila
Još ja fino rekla "za ove koji su u Sa".
Bože sačuvaj ljudi, vidite li vi ovo. I onda se čude što ih ne volimo.![]()
![]()
Evo prebiram po sjecanju gdje sam najvise obuce kupila.no_sikiriki wrote: ↑24/02/2022 10:36 Za ove koji su u Sa, gdje kupujete cipele tj. obuću općenito? Meni je to uvijek bilo najteže za naći.
U Retru je znalo biti finih stvari, tipa čizme i baletanke da su 100% koža, neke čizme sam čak i u Azelu kupila, ali slabo mimo toga.
dzejkej wrote: ↑25/02/2022 06:55Evo prebiram po sjecanju gdje sam najvise obuce kupila.no_sikiriki wrote: ↑24/02/2022 10:36 Za ove koji su u Sa, gdje kupujete cipele tj. obuću općenito? Meni je to uvijek bilo najteže za naći.
Najvise komada: Planika.
Next: Nine West, Office shoes.
Patike odem prvo do outleta na Stupu.
Ostalo random kako putujemo pa nesto kuznem, statisticki nebitan broj komada![]()
Mi imamo mogucnost preko firme kupiti obucu na rate u Planici i ja sam to obilato koristilaCak bih rekla i preobilato, pa sad ne smijem vise da zalazim u Planiku.
Postala sam oprezna kod kupovanja obuce. Znam kad odem u Zaru ima uvijek neke obuce, a ja se ne usudjujem kupiti, kontam kakav je kvalitet, ne mogu da me zulja, nikakve trakice jer mi noga natekne, ne mogu previsoku petu, ne mogu ni nekih experimenata. Koji sam ters, zavrsicu sa onim gerijatrijskim sandalama. @hadzinicasa jesu li u Planici
![]()
Pitam za kolegicu
![]()
![]()
dzejkej wrote: ↑25/02/2022 06:55Evo prebiram po sjecanju gdje sam najvise obuce kupila.no_sikiriki wrote: ↑24/02/2022 10:36 Za ove koji su u Sa, gdje kupujete cipele tj. obuću općenito? Meni je to uvijek bilo najteže za naći.
Najvise komada: Planika.
Next: Nine West, Office shoes.
Patike odem prvo do outleta na Stupu.
Ostalo random kako putujemo pa nesto kuznem, statisticki nebitan broj komada![]()
Mi imamo mogucnost preko firme kupiti obucu na rate u Planici i ja sam to obilato koristilaCak bih rekla i preobilato, pa sad ne smijem vise da zalazim u Planiku.
Postala sam oprezna kod kupovanja obuce. Znam kad odem u Zaru ima uvijek neke obuce, a ja se ne usudjujem kupiti, kontam kakav je kvalitet, ne mogu da me zulja, nikakve trakice jer mi noga natekne, ne mogu previsoku petu, ne mogu ni nekih experimenata. Koji sam ters, zavrsicu sa onim gerijatrijskim sandalama. @hadzinicasa jesu li u Planici
![]()
Pitam za kolegicu
![]()
![]()
U pravu si.no_sikiriki wrote: ↑25/02/2022 08:31Sad ćeš me ubiti, ali meni su Planika i Alpina baš tako za gerijatriju.
![]()
....
dolazi vrijeme da update-am username u dzekej_Vol2_gerijatrija_editionno_sikiriki wrote: ↑25/02/2022 08:31Sad ćeš me ubiti, ali meni su Planika i Alpina baš tako za gerijatriju.
Možda ne sve, ali dosta toga.
Nisam znala da ima outlet, i ja tene kupujem u Officeu.
Sad se sjetih da sam neke Oxfordice kupila u Deichmannu.
Ja mogu samo kožu nositi...i štikle ne nosim nikako. I ters sam po pitanju obuće, baš je teško naći nešto da je ženstveno, a da ne ide u drugu krajnost...
Feel free to kill me.Seawolf wrote: ↑25/02/2022 08:35U pravu si.no_sikiriki wrote: ↑25/02/2022 08:31Sad ćeš me ubiti, ali meni su Planika i Alpina baš tako za gerijatriju.
![]()
....
Evo npr. ja tamo kupujem sebi.
dzejkej wrote: ↑25/02/2022 08:37dolazi vrijeme da update-am username u dzekej_Vol2_gerijatrija_editionno_sikiriki wrote: ↑25/02/2022 08:31Sad ćeš me ubiti, ali meni su Planika i Alpina baš tako za gerijatriju.
Možda ne sve, ali dosta toga.
Nisam znala da ima outlet, i ja tene kupujem u Officeu.
Sad se sjetih da sam neke Oxfordice kupila u Deichmannu.
Ja mogu samo kožu nositi...i štikle ne nosim nikako. I ters sam po pitanju obuće, baš je teško naći nešto da je ženstveno, a da ne ide u drugu krajnost...![]()
ma moja putesetvija u pronalazenju idealne obuce (a i odjece) su preduga da stanu u jedan post, pa je lakse reci, ters zenavidim da nisam jedina
![]()
imas outlet na Stupu, Nike i Sport Vision. sta znam, vrijedi promahalati i vidjeti sta nude![]()
Nikad .... Poznato ti je sa drugih tema da ne ubijam osobe suprotnog spola.