i ja sam trazio, nisam mogao naci
https://www.livenewsworld.com/watchcnnlivestream/
Sta ste se svi usrali od svjetskog rata ne kontam.
Bravo!Karikaturist wrote: ↑24/02/2022 04:31 Svake godine se negdje desava neki genocid, ne znam cemu ibret. Ujguri, Africa, i niko nikad nista.
Pametan Ukrajinac vec je napustio drzavu, ne vrijedi zbog komada zemlje izgubiti glavu.
Sramota i krivica je samo i isključivo na Rusiji. Možda nekad ponovo postanu dio evropske civilizacije i kulture.
Samo...mislim da bez unistavanja civilne infrastrukture, industrijskih zona, trafo stanica, zeljeznickih cvorista, aerodroma, mostova itd.....Nece im dugorocno ovo imati nikakvog efekta. Velika je Ukrajina.Guadalajara wrote: ↑24/02/2022 04:34 Cilj je izgleda samo da im uniste vojnu infrastrukturu tako da nemaju nikakav kapacitet da se odbrane. Ne vjerujem da ce tenkove i artiljeriju slati dublje u Ukrajinu.
Jbg neka Ukrajinci aktiviraju malo ono elektranu i bjezati ce Rusi ko srndaci.Njanjavi wrote: ↑24/02/2022 04:35Bravo!Karikaturist wrote: ↑24/02/2022 04:31 Svake godine se negdje desava neki genocid, ne znam cemu ibret. Ujguri, Africa, i niko nikad nista.
Pametan Ukrajinac vec je napustio drzavu, ne vrijedi zbog komada zemlje izgubiti glavu.
Genocidi, ratovi, krv, od nastanka organizovanog društva.
Doslovno nema dan na planeti kad se negdje ne ratuje i ne kolje.
I sad kao iscudjavanje na ovo.
Boli me kurac iskreno, dabogda se nuklearkama poceli gadjat.
Kad je dernek nek i hala gori![]()
Karikaturist wrote: ↑24/02/2022 04:37Jbg neka Ukrajinci aktiviraju malo ono elektranu i bjezati ce Rusi ko srndaci.
Nego znam da su Rusi aktivno ucestvovali u u agresiji na BiH, interesuje me jesu li i Ukrajinci bili pripadnici anam onih snaga..
Ta me priča podsjeca na pricu ovih nam zapadnih komsija nedobog nikom.
Putin ide i na to, da su lokalni Rusi na njegovoj strani…Guadalajara wrote: ↑24/02/2022 04:48 Koliko ima pete kolone, spijuna, diverzanata u pozadini...???
Za sabotaže, diverzije ne moraju ni slati komandose iz Rusije![]()