Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovaj rašalovani KGB oficir će nastaviti da se sveti do smrti USA jer su naguzili SSSR
ima li ikoga da ovoj budali prinese cijanid ili sječivo ko nekad što je garda donijela Neronu nakon sviranja violine dok je Rim gorio? Je li iko normalan ostao u Rusiji?
Last edited by Toffee karamela on 23/02/2022 13:59, edited 1 time in total.
animus wrote: ↑23/02/2022 13:41
Mrtav hladan lik izvali da nece biti rata.
Jedno stotinu tenkova krenulo u napad ali nece biti rata. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
Pa ako pruže otpor kao na Krimu, možda i neče
Prije ce se Čečenija ponoviti nego Krim.
Jbg moraju Rusi to osvojiti, (u)razumite ih. Nemaju dovoljno teritorije. Samo od Aljaske do Estonije. Ipak ih ima 130 miliona. Gdje da se zgura toliko stanovništvo.
Toffee karamela wrote: ↑23/02/2022 13:58
ovaj rašalovani KGB oficir će nastaviti da se sveti do smrti USA jer su naguzili SSSR
ima li ikoga da ovoj budali prinese cijanid ili sječivo ko nekad što je garda donijela Neronu nakon sviranja violine dok je Rim gorio? Je li iko normalan ostao u Rusiji?
Ovako ja kao mali kad ne slusam mamu.
Za one koji ne znaju ovo je danasnji direktor FSB, bivsi KGB.
MorningStar wrote: ↑23/02/2022 13:35 Nije ono zastava konfederacije, idi caprkaj na wiki po vojska rusije pa ces naci
Jašta ću.
Original južnjačka, ovo je neka trumpovska brigada.
A ona zadnja što liči na sliku sveca, šta je ono?
Ne bas - zastava je uzeta/inspirisana od Ruske mornarice - ako te interesuje zasto - procitaj
Ili moze biti da smo pronasli juznacku flotu spremnu za operaciju "the south will rise again"
Neki pravoslavni sveci *urci palci, ne mogu oni bez vjerskog fanatizma k'o ni kolege im dole po Siriji
kakvo ludilo, bog te ne j.... na nebesima, sa Isusovom zastavom na susjedni narod iste vjere, krvi, skoro pa jezika
nemaju čak ni opravdanje da su nekad razdijeljeni Teodosijevom linijom (čitaj:rijeka Drina) ko S-H balkanjerosi na početku njihovih ratova
šta li je u glavama tih ludaka? oficira koji ih predvode? kakakv ideološko-politički bućkuriš su im servirali prije polaska na Ukrajinu?
A znaju *rati Bošnjaci zaluđeni vjerskim fanatizmom Pa mislim da su u ravni sa onima iz Maoče. I hajde ti meni reci ona Isil zastava i ova, meni je to isto, isti narativ i poriv.
Ne mogu da svarim Ruse da će ići na rat u Ukrajini, potpuno podsjeća me na situaciju u Jugoslaviji.
Isti/sličan narod, jezik, kultura, iz iste države, čak tamo i vjera ista.
Neki pravoslavni sveci *urci palci, ne mogu oni bez vjerskog fanatizma k'o ni kolege im dole po Siriji
kakvo ludilo, bog te ne j.... na nebesima, sa Isusovom zastavom na susjedni narod iste vjere, krvi, skoro pa jezika
nemaju čak ni opravdanje da su nekad razdijeljeni Teodosijevom linijom (čitaj:rijeka Drina) ko S-H balkanjerosi na početku njihovih ratova
šta li je u glavama tih ludaka? oficira koji ih predvode? kakakv ideološko-politički bućkuriš su im servirali prije polaska na Ukrajinu?
Sta mislis ?
Ja bih pretpostavio "Idemo da se borimo za Rusiju i Ruski narod" - mada u globalu vojska ne treba da misli tj. da ima ideolosko politicke buckurise u glavama to je u politickom segmentu - kod vojske tj. oficira bi trebalo da bude u glavama ono planiranje i sprovedba vojnih operacija - jel ?
A znaju *rati Bošnjaci zaluđeni vjerskim fanatizmom Pa mislim da su u ravni sa onima iz Maoče. I hajde ti meni reci ona Isil zastava i ova, meni je to isto, isti narativ i poriv.
ovako vjerovatno i zapadnjacima izgleda čudno kad se po Aziji kolju ovi pod Muhamedovom zastavom/zastavama
Sta mislis ?
Ja bih pretpostavio "Idemo da se borimo za Rusiju i Ruski narod" - mada u globalu vojska ne treba da misli tj. da ima ideolosko politicke buckurise u glavama to je u politickom segmentu - kod vojske tj. oficira bi trebalo da bude u glavama ono planiranje i sprovedba vojnih operacija - jel ?
I Nijemcu su išli na Rusiju sa sličnom - "idemo da se borimo za Reich (državu Njemačku), Fuhrera i Volk (narod). Još sa isusovom zastavom mi više liče na kakve šitske falange i milicije nego na koju onu svjetsku silu, 4?
Last edited by Milenkov buraz on 23/02/2022 14:20, edited 1 time in total.
daddy-kool wrote: ↑23/02/2022 14:15
Ne mogu da svarim Ruse da će ići na rat u Ukrajini, potpuno podsjeća me na situaciju u Jugoslaviji.
Isti/sličan narod, jezik, kultura, iz iste države, čak tamo i vjera ista.
Nekako meni lici da pojednostavim ono - malo se neka braca pocackala oko imanja kad je stari umro (sssr) ograda se pruzila, onda mladji brat poceo da suruje sa jednim dusmanom od pokojnika , stariji brat malo dobacivao preko medje - a sada krenuo sikirom
Ne zavaravaj se, otkad postoje vojske i ratovi prije prve mrtve glave ide "motivacioni govor" da napali soldatesku
od Cezara kada je kretao da kolje po Galiji pa do Hitlera
MorningStar wrote: ↑23/02/2022 14:08
Ne bas - zastava je uzeta/inspirisana od Ruske mornarice - ako te interesuje zasto - procitaj
Ili moze biti da smo pronasli juznacku flotu spremnu za operaciju "the south will rise again"
Sveti Micoje zastitnik tenkova
Ova prva slika je garant iz Hrvatske, vidi šahovnice.
Ali, vidim da je ikonografija potpuno vjerskog karaktera. Jasno je se na koga se Mile Bosanac ugleda, "za krst, za krst,..".
ovako vjerovatno i zapadnjacima izgleda čudno kad se po Aziji kolju ovi pod Muhamedovom zastavom/zastavama