Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑23/02/2022 09:32
Kod mene isti raspored (kako sam ja sebi poredao) sa time sto nema nekih kanala, dva puta sam D3 gasio iz struje jos se nije pojavio novi raspored i kanali kojih nema.
Ne mijenja se nista na favorit listi, jer kanali nisu promijenili frekvencije, samo su repozicionirani. U postu iznad imas koji kanali vise nisu dio ponude.
Ako prebacis na "svi kanali", odnosno listu koju uredjuje operater, imat ces novi raspored kanala.
crnivrag wrote: ↑23/02/2022 10:48
Hayat SD je izbačen, a BHT 1 SD povremeno ima drugačiji program od HD verzije, pogotovo kad su neki sportski prenosi u pitanju.
Fakat, fino su ovo počistili i posložili.
Nego, jel neko testiraju brzinu? Meni se sinoć modem restartovao sam od sebe (valja se opet sinhronizovao) i jutros nova brzina
Na portalu je i kod mene promjenjena brzina alu u stvarnosti još nije izgleda došla do Zenice
saale wrote: ↑22/02/2022 21:09
Neki dan zovem s POSLA da prijavim smetnje-prekidanje interneta, imam paket eon light Net+tv bez telefona, javlja se godpodja koja insistira da zovem od kuce, ja govorim da u paketu nemam tel, tj kakve veze ima odakle zovem?Na sta mi ponavlja kao papagaj da moram nazvati od kuce kako bi se nalog otvorio!?
Zato sto prvo trebaju probati “daljinski” rijesiti problem i pitaju te svijetli ovo ili ono, pa reset odrade itd.
A kada te pitaju i kažeš im kako se oprema ponaša čuješ "da, vidimo ovdje kako radi", pa ti daju i ime modela, ne samo njihove opreme nego ako si na nju prikopčao neki svoj ruter, pojačivač itd, koliko dugo je bio uključen, isključen, sve. Što znači da im ne treba govoriti koje lampice se pale, imaju ponašanje opreme vidljivo i bez korisnika.
Zato sto prvo trebaju probati “daljinski” rijesiti problem i pitaju te svijetli ovo ili ono, pa reset odrade itd.
A kada te pitaju i kažeš im kako se oprema ponaša čuješ "da, vidimo ovdje kako radi", pa ti daju i ime modela, ne samo njihove opreme nego ako si na nju prikopčao neki svoj ruter, pojačivač itd, koliko dugo je bio uključen, isključen, sve. Što znači da im ne treba govoriti koje lampice se pale, imaju ponašanje opreme vidljivo i bez korisnika.
Vide oni to druže, al ne vide jel gospođa brisala prašinu i iskopčala kabal, ili je nešto treće. Niko neće da šalje tehničara samo "da ga ušteka", dok vlasnik ugovora nije na adresi da sve provjeri.
Tesla Edison wrote: ↑23/02/2022 12:58
Moje od jutros, ali mobitel ne može da izbaci veći download od 320. Upload je ok, tj. po novim brzinama.
Paket je EP.
M416 wrote: ↑23/02/2022 15:59
Ako cemo iskreno previse je 80km doplate za 50 Mbps uploada.Ne igra mi giga nikakvu ulogu i svejedno mi da li je 500 ili giga download.
Nije meni toliko do uploada koliko mi download treba, dovoljno je i 500 ali ako moze brze sto da ne
Ma većini raje više odgovara download, tako da, mogli su i smanjiti upload što se mene tiče, a još pojačati download. Po meni, idealno bi bilo 800/5, nego 500/30. Ali šta je tu je....
Tesla Edison wrote: ↑23/02/2022 16:26
Ma većini raje više odgovara download, tako da, mogli su i smanjiti upload što se mene tiče, a još pojačati download. Po meni, idealno bi bilo 800/5, nego 500/30. Ali šta je tu je....