Pozz
Može li mi neko reći kakva je situacija u Deichmanu,tačnije kako je tamo raditi,plata,slobodni dani,kakvi su kao poslodavac?
Posao u Deichmanu
Moderator: anex
- problemnatravunu
#2 Re: Posao u Deichmanu
Nemam pojma , ali za pretpostaviti je da su sa poštenim i korektnim odnosom prema uposlenicima , poput DM-a ,
eto očekujem konkretne podatke, i mene to zanima , ali čisto informativno
eto očekujem konkretne podatke, i mene to zanima , ali čisto informativno
- Sanjarko
#3 Re: Posao u Deichmanu
Znam da je u nasem Granofu plata milja. Sad jel svima neznam.
-
zrakomlat
#4 Re: Posao u Deichmanu
Plata za prodavača (sa svim dodacima) zavisi od broja radnih sati, 800-950, radi se, čini mi se, 5-6 sati dnevno, u smjenama, 2 dana sedmično slobodna, ali to nije fiksno pa si nekad slobodna vikendom, nekad utorkom i četvrtkom itd._l_e_j_l_a wrote: ↑21/02/2022 23:39 Pozz
Može li mi neko reći kakva je situacija u Deichmanu,tačnije kako je tamo raditi,plata,slobodni dani,kakvi su kao poslodavac?
Poštuju sva prava radnika, godišnji odmor, porodiljno odsustvo godinu dana, plaćaju regres itd. Ovo je primjer meni poznate osobe a radno mjesto je u Mostaru bilo. Plata može biti i manja ako se manje radi ali valjda je uglavnom bila preko 800, koliko se sjećam.
-
_l_e_j_l_a
#5 Re: Posao u Deichmanu
Hvala
Čula sam da se zna ostati i do 22 ili 23 sata sređivat radnja i još da previše zahtjevaju od radnika,a to sve jer je minimalan broj zaposlenih.
Čula sam da se zna ostati i do 22 ili 23 sata sređivat radnja i još da previše zahtjevaju od radnika,a to sve jer je minimalan broj zaposlenih.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#6 Re: Posao u Deichmanu
Imam osjećaj da ljudi često traže posao al da se Bogu mole da ne nađu ili da se ništa ne radi a da je plata min. milju.