Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pretpostavljam da su ovo karakteristike ? Nisam siguran. Ruter je ZTE ZXHN H108L
Potrebno je zamjeniti modem.
Prijavi smetnju i traži zamjenu modema.
Oko 8 godina je star,pretpostavljao sam da bi i to moglo sputavat internet,znači omogućilo bi veću brzinu ako mi stave noviji modem ?
Da li će tek tako zamijeniti modem ili će me pitat šta ne valja ili tako nesto
Oko 8 godina je star,pretpostavljao sam da bi i to moglo sputavat internet,znači omogućilo bi veću brzinu ako mi stave noviji modem ?
Modem zreo za zamjene.
Novi modem ce bolje ocitati liniju i pokazati koliko je maksimala.
Samo ti prijavi,nece oni bas sutradan doci do tebe...sigurno ces se nacekati ali prijavi i kukaj,slazi nesto,reci treba ti za online posao sada bolji internet...
Akcija je do 31.03., dokle su ti stari paketi aktuelni. Poslije toga vjerovatno ide nesto vezano za nove pakete, ako uopste bude bilo kakvih benefita osim vec poznatog smanjenja par KM za potpis ugovora.
Nesto kontam, npr. paket MojaTV Net M sta moze dobiti kao benefit osim povecanja brzine (iako je 100/10 za 99% korisnika dovoljno) i (dodatnog) smanjenja cijene u sta cisto sumnjam? Mozda HBO, ali to su bas rijetko davali.
Last edited by Rogie on 21/02/2022 14:58, edited 1 time in total.
daario naharis wrote: ↑21/02/2022 14:37
Jel sport klubovi nisu u HD?
Nisu, još uvijek SD
Boze sacuvaj j.te 2022. godina gledam EPL u SD...
Sve sam mislio da je ovaj MojaTV HD paket ustvari da dobijem sportklub u HD a vidim da su samo Arene. Svakako mislim uzeti i HD paket da napokon gledam LP u HD.
Sve sam mislio da je ovaj MojaTV HD paket ustvari da dobijem sportklub u HD a vidim da su samo Arene. Svakako mislim uzeti i HD paket da napokon gledam LP u HD.
Za HD paket SK se obrati UM koja ne dozvoljava HD paket drugim operatorima