Transfair wrote: ↑21/02/2022 09:21Zasto ovdje lazes kad znas da sam ti ja dao cak 4 primjera iz tvojih forumskih postova(Nije mi cak ni trebala neka druga veca knjiga). Cak sam i na ovoj temi jucer postirao jedan link, gdje si slucajno ukodirao godinu dodjele nobelove nagrade za otkrice DNA. Pokusat cu da nadjem i ostala 3 "cuda" i da ih linkujem tako da svi mogu da vide kakav si ti lazov i manipulator.Drekavac22 wrote: ↑21/02/2022 08:55
a svi puno zuje a niko mi meda da dadne....ja vam dajem primjer za primjerom iz Kurana a meni niko da donese iz neke druge knjige barem 1 primjer, a da ne pricamo oko 400 verificiranih primjera kao u Kuranu sto ima.
Sto je najgore, upravo sam za analizu koristio tvoje najaktuelnije postove, da nebi poslije tvrdio da sam morao pretraziti citav forum da bi pronsao par poveznica. Dobio si dakle dokaz koliko je lako naci slicne poveznice u ama bas svakom tekstu pa i u tvojim hebenim postovima.
Sve ostalo je samo pitanje vremena, koliko si spreman da brojis.
dzaba tebi govoriti a ti i dalje ne kontas jednu bitnu stvar sto sam odavno naznacioZasto ovdje lazes kad znas da sam ti ja dao cak 4 primjera iz tvojih forumskih postova(Nije mi cak ni trebala neka druga veca knjiga)
Niko ne tvrdi da slucajnosti se nemogu naci manje frekventnosti, par komada to i ja ne negiram, pa kad nadjes recimo u nekom tekstu nek uslucajnost, ili u nekoj knjizi...naravno da i ja vjerujem da je to slucajnost jer nista drugo ne ukazuje na drugacije.
pa sta je onda sa Kuranom, Kuran naznacava u samom sebi da je Kodiran brojcano, pa cak Bog daje pojasnjenje zasto...i onda naidjemo na evo da kazem oko 400 primjera verificiraniih od mene.
zbog visoke frekventnosti brojcanih poveznica nema nikakve sanse da se radi o slucajnosti, i to je cista logika, ali meni se cini da je tebe logika napustila cim nemas granicu za slucajnosti pa kad mozes da vjerujes u 10 000 slucajnosti u jednoj te istoj knjizi...dzaba tebi computer science i sta si vec zavrsio ako je logika odleprsala od tebe
evo nudim ti da pokazes gdje sam to namjerno nesto lose prebrojao ili izostavio...slobodno pokaziZasto ovdje lazes