https://edition.cnn.com/europe/live-new ... index.html

Bidenov uslov je, da se ne desi invazija prije toga.Osmi Socrates wrote: ↑21/02/2022 04:19 In principle, dogovoren samit Biden - Putin.
Macron ga je dogovorio.
Ne konta on to.
U Siriji je Putko orao americku Al-Kaidu...
Znaci Ameri odradili jedan grad Rusi ostale. Aha, sada mi je jasno.salik79 wrote: ↑21/02/2022 07:01U Siriji je Putko orao americku Al-Kaidu...
Usput, niti jedan grad nije pretvoren u rusevinu kao sto je Raka. Znaci, kamen na kamenu nije ostao. Sta mislis ko je to odradio? (I sve to bez ikakvog medjunarodno-pravnog uporista.)
I jos nesto, Raka ni danas ne izgleda bolje, dok su ostala oslobodjena mjesta uveliko rekonstruisana, ili u fazi rekonstrukcije, i tamo se zivot normalno odvija.
Rusi, na poziv zvanicne Vlade, na osnovu sporazuma, odradjivali americku Al Kaidu, dok su Ameri potpuno ilegalno odradjivali al-Kaidin izdanak Isil. Kao sto rekoh, Rusi, zajedno sa SAAF, nisu ni priblizno sravnili mjesta i gradove kao sto su to Ameri sa Rakom odradili. Znaci, doslovno, kamen na kamenu nije ostao. Vukovar 1991. je Diznilend za Raku.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑21/02/2022 07:21Znaci Ameri odradili jedan grad Rusi ostale. Aha, sada mi je jasno.salik79 wrote: ↑21/02/2022 07:01
U Siriji je Putko orao americku Al-Kaidu...
Usput, niti jedan grad nije pretvoren u rusevinu kao sto je Raka. Znaci, kamen na kamenu nije ostao. Sta mislis ko je to odradio? (I sve to bez ikakvog medjunarodno-pravnog uporista.)
I jos nesto, Raka ni danas ne izgleda bolje, dok su ostala oslobodjena mjesta uveliko rekonstruisana, ili u fazi rekonstrukcije, i tamo se zivot normalno odvija.![]()
@salik79, ne branim ja Amere daleko bilo, ali nemoj ni ti braniti sto je neodbranjivo.salik79 wrote: ↑21/02/2022 07:27Rusi, na poziv zvanicne Vlade, na osnovu sporazuma, odradjivali americku Al Kaidu, dok su Ameri potpuno ilegalno odradjivali al-Kaidin izdanak Isil. Kao sto rekoh, Rusi, zajedno sa SAAF, nisu ni priblizno sravnili mjesta i gradove kao sto su to Ameri sa Rakom odradili. Znaci, doslovno, kamen na kamenu nije ostao. Vukovar 1991. je Diznilend za Raku.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑21/02/2022 07:21
Znaci Ameri odradili jedan grad Rusi ostale. Aha, sada mi je jasno.![]()
Ima, naravno.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑21/02/2022 07:45@salik79, ne branim ja Amere daleko bilo, ali nemoj ni ti braniti sto je neodbranjivo.salik79 wrote: ↑21/02/2022 07:27
Rusi, na poziv zvanicne Vlade, na osnovu sporazuma, odradjivali americku Al Kaidu, dok su Ameri potpuno ilegalno odradjivali al-Kaidin izdanak Isil. Kao sto rekoh, Rusi, zajedno sa SAAF, nisu ni priblizno sravnili mjesta i gradove kao sto su to Ameri sa Rakom odradili. Znaci, doslovno, kamen na kamenu nije ostao. Vukovar 1991. je Diznilend za Raku.
I pazi ovo, kazes vlada Sirije pozvala Ruse...ima li isto pravo vlada Ukrajine da pozove koga hoce ili to odlucuje Putko?
Ja znam da ti imaš potrebe da sebe i druge ubjeđuješ u katastrofalnu logiku svojih argumenata.salik79 wrote: ↑21/02/2022 07:27Rusi, na poziv zvanicne Vlade, na osnovu sporazuma, odradjivali americku Al Kaidu, dok su Ameri potpuno ilegalno odradjivali al-Kaidin izdanak Isil. Kao sto rekoh, Rusi, zajedno sa SAAF, nisu ni priblizno sravnili mjesta i gradove kao sto su to Ameri sa Rakom odradili. Znaci, doslovno, kamen na kamenu nije ostao. Vukovar 1991. je Diznilend za Raku.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑21/02/2022 07:21
Znaci Ameri odradili jedan grad Rusi ostale. Aha, sada mi je jasno.![]()
Koliko Haleb ima stanovnika, a koliko je imala Raka? U Halebu su ginuli civili s obje strane, u Raki nije bilo druge strane. Kada to sve stavis u korelaciju i stepen razaranja bice ti jasnije o cemu pricam.salik79 wrote: ↑21/02/2022 07:51Ima, naravno.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑21/02/2022 07:45
@salik79, ne branim ja Amere daleko bilo, ali nemoj ni ti braniti sto je neodbranjivo.
I pazi ovo, kazes vlada Sirije pozvala Ruse...ima li isto pravo vlada Ukrajine da pozove koga hoce ili to odlucuje Putko?
Prpa ih, ba.Prpa.ba wrote: ↑21/02/2022 08:00 Likovi hladno stavljaju vizantijsko-slobodarsku propagandu kojom se Srbiju smatra zrtvom 90ih, vjerovatno bismo ovdje imali proruske slobodne mislioce kako relativiziraju i genocid u Srebrenici - da smiju.
Sreca pa se dio mislioca ne smije izdati pred publikom, a dio se boji Zakona o zabrani negiranja genocida.![]()
![]()
Katastrofa od argumenta, prijatelju. Katastrofa.
Osmi Socrates wrote: ↑21/02/2022 08:06Katastrofa od argumenta, prijatelju. Katastrofa.
Boli tebe u stvari pimpek i za civilne žrtve i za rušenje. Ti si ovdje običan propagandista. Nemoj se ni pretvarati ni umišljati da si bilo šta drugo.
Eto im Rusije macehe
Poredali se po podu da spavaju.
I da vojnik u ovakvom stanju zauzme Ukrajinu, a rat nije ni bio poceo, bili bi samo topovsko meso