Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑20/02/2022 14:28
Isto mi devedesetih, jb te led kako neko ko je bio na ovoj strani moze podrzavat ovo sto se ukrajincima sad radi?
Ne ide mi u glavu da je ne znam kakav interes,vjera, sekta.lova.
Pa nadaju se promjeni odnosa u svijetu. Zato laprdaju o nekakvoj moci Rusije bez obzira sto Texas ima veci GDP od cijele jebene Rusije, al' ka'e prejebali Amere!
A zasto im to treba?! Pa vjerovatno cekaju priliku za konacno rjesenje "muslimanskog pitanja" ovdje!
Kao prvo, niti me znas, niti poznas, da bi znao koliko mi je godina, kao drugo - i kao jedanaestogodisnjak sam bio itekako svjestan desavanja oko sebe i pamtim sve bitno iz tog perioda, tako da...
Naravno da ne poznajem, uzeo sam ono 79 kao referencu.
Kao prvo, niti me znas, niti poznas, da bi znao koliko mi je godina, kao drugo - i kao jedanaestogodisnjak sam bio itekako svjestan desavanja oko sebe i pamtim sve bitno iz tog perioda, tako da...
I već 17 godina vodi vlastitu firmu.
Salih, svjetski putnik, manager godine, raskrinkavac teorija zavjere...žena, majka, kraljica.
Challenger_ wrote: ↑20/02/2022 19:09
Ovaj rat u pokušaju ili nastajanju ima i tu pedofilsku dimenziju. Može se nazvati i "Protect the pedophile, war".
Moja prognoza. Bilo rata ili ne, uzalud. Neće se zaštititi.
Kakve ti mentalne egzibicije izvodis, ovo je odavno preslo granicu zdravog razuma. Pazi ti svega ti, 150000 ruskih trupa spremnih da ulete u Ukrajinu, zarad zastite “elita” od Epstein slucaja. Ne bi vjerovao, ali sa i bez ruske invazije, zivot ide svojim tokom u Americi. Niti ce Amerika u rat, niti ce se ista promijeniti.
Kada trol postane ocajan pa ovakve nebuloze valja, a majoneza se kasikom jede
Challenger_ wrote: ↑20/02/2022 19:09
Ovaj rat u pokušaju ili nastajanju ima i tu pedofilsku dimenziju. Može se nazvati i "Protect the pedophile, war".
Moja prognoza. Bilo rata ili ne, uzalud. Neće se zaštititi.
Kakve ti mentalne egzibicije izvodis, ovo je odavno preslo granicu zdravog razuma. Pazi ti svega ti, 150000 ruskih trupa spremnih da ulete u Ukrajinu, zarad zastite “elita” od Epstein slucaja. Ne bi vjerovao, ali sa i bez ruske invazije, zivot ide svojim tokom u Americi. Niti ce Amerika u rat, niti ce se ista promijeniti.
Kada trol postane ocajan pa ovakve nebuloze valja, a majoneza se kasikom jede
Bio rat u Ukrajini,ne bio rat u Ukrajini,ko god pobijedio,rusofili na forumu moraju znati sa ce srpski strateski interesi u BIH,CG i Kosovu biti nedosanjan san i pride jos ce vise biti omrazeni kod zapada...
Srbija i njena velikosrpska 200 godisnja ideologija krvi i tla nece se najebat nikom matere,zbog frustracija moralnog,vojnog i strateskog poraza u ratovima 90 tih.
Ne znam, mozda ova potencijalna nesreca ukrajine i ruska eventualna invazija i okupacija mogu nama pomoci jer ce onda mozda zapad i amerika gledat da im odgovore na nasem podrucju na kojem imaju stratesku prednost i fizicku kontrolu. A mozda i zapale i zaseru.....
llull wrote: ↑20/02/2022 20:02
Steta je sto se ekipa sa foruma ne moze naci na nekom poljancetu da "otvoreno diskutuju o Ukrajini"
Uzivao bih posmatrajuci tu "debatu"
Samo akoŠ i ti doČ in vivo da uzivas...
Doduse svi mogu osim salika, on je pretpostavljam Nindza crni pojas 7 dan, u slobodno vrijeme aikido i judo specijalist ima malo iskustva i u mma
NATO posmatraci vojnih vjezbi u Bjelorusije i Rusije u Bjelorusiji
On February 18, foreign military observers were briefed on the exercise. On February 19, they will visit the Abuz-Lyasnouski training ground, where they will be able to observe the activities develop.
It is reported that Belarus invited military observers voluntarily, “based on the desire to develop cooperation and good neighborliness.”
On February 19, 20 military attachés representing 16 countries watched the final actions of troops in the joint exercises “Union Resolve 2022”.