Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jarobot wrote: ↑18/02/2022 19:55
Kako najaviše veće brzine ode inter net u helać. Sa lakoćom mjerio na wifi 5 ghz 150/10 i na mobitrlu i na televizoru sad nemože ni do 100 dobaciti.
Džaba restart džana podešavanje kanala uvijek isto.
Niste zrebali ništa dirati
Pozdrav @jarobot,
Izvršili smo podešavanje parametara Vaših WiFi mreža. Molimo da sada provjerite internet protok putem 5 Ghz WiFi mreže.
foxlife wrote: ↑19/02/2022 08:16
Mozda hoce da prodaju seriju nekome u bih
Hajatu federalnoj xy televiziji
I naravno da ce zatamniti da potencijalni gledatelj ne bi znao sta se desava dok ne pogleda na toj domacoj tv
Doduse ne znam je li se vec prikazuje ovdje al u biti gore je poenta
Pozdrav @foxlife,
Serija "Blago nama" koja se emituje na kanalu RTL Televizija se zatamnjuje u skladu sa zahtjevom za zatamnjenje koji je kompaniji Telemach dostavila Federalna TV koja posjeduje prava na reemitiranje ovog sadržaja na prostoru Bosne i Hercegovine. Napominjemo da kompanija Telemach mora poštovati zahtjeve za zatamnjenje sadržaja koji dođu od strane TV kuća, a koji su u regulisani zakonom o zaštiti autorskih TV prava.
foxlife wrote: ↑19/02/2022 08:16
Mozda hoce da prodaju seriju nekome u bih
Hajatu federalnoj xy televiziji
I naravno da ce zatamniti da potencijalni gledatelj ne bi znao sta se desava dok ne pogleda na toj domacoj tv
Doduse ne znam je li se vec prikazuje ovdje al u biti gore je poenta
Pozdrav @foxlife,
Serija "Blago nama" koja se emituje na kanalu RTL Televizija se zatamnjuje u skladu sa zahtjevom za zatamnjenje koji je kompaniji Telemach dostavila Federalna TV koja posjeduje prava na reemitiranje ovog sadržaja na prostoru Bosne i Hercegovine. Napominjemo da kompanija Telemach mora poštovati zahtjeve za zatamnjenje sadržaja koji dođu od strane TV kuća, a koji su u regulisani zakonom o zaštiti autorskih TV prava.
ne morate to meni govoriti jer ionako ne gledam te stvari
vi meni niste ispunili obecanje za nove kanale a postavio sam listu prije par godina
jarobot wrote: ↑18/02/2022 19:55
Kako najaviše veće brzine ode inter net u helać. Sa lakoćom mjerio na wifi 5 ghz 150/10 i na mobitrlu i na televizoru sad nemože ni do 100 dobaciti.
Džaba restart džana podešavanje kanala uvijek isto.
Niste zrebali ništa dirati
Pozdrav @jarobot,
Izvršili smo podešavanje parametara Vaših WiFi mreža. Molimo da sada provjerite internet protok putem 5 Ghz WiFi mreže.
Samo da vam javim da vi niste ništa podesili. Sve je isto
jarobot wrote: ↑19/02/2022 11:09
Samo da vam javim da vi niste ništa podesili. Sve je isto
Pozdrav @jarobot,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaš kontakt broj telefona kako bi Vas kolege pozvale i izvršile detaljne provjere internet pristupa putem WiFi mreže.
Uz račun sam dobio "novi" spisak kanala.
I dalje je državna, entitetska FTV iza svih regionalnih televizija. Iza RTVHB, BN, Z1 i raznih lokalnih uličnih kamera širom BH.
Kad sam vidio da su od nekih cca 250 tv programa bar 1/5 pinkovi, zadruge i grandovi, dođe mi da sam sebi zveknem šamar. Za šta dajem pare?
Zahvaljujući Telemachu dobro ćemo upratiti egzotične evropske fudbalske lige kao i druge, treće i Bogtepitokoje lige iz manje egzotičnih zemalja.
Za ljubitelje sporta, u koje i sam spadam, uskoro očekujem prenose časova tjelesnog odgoja iz škola.
Ivpaz1cp wrote: ↑18/02/2022 00:32
Da li će bit povećanja brzina interneta za trio grande family?
Pozdrav @Ivpaz1cp,
Pristupne internet brzine se neće mijenjati u okviru Grande paketa. Predlažemo Vam prelazak na EON Full paket uz koji biste dobili veću internet brzinu, napredniji home gateway uređaj i EON box uređaj na korištenje. Ukoliko ste zainteresovani za prelazak na EON Full paket zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona u inbox kako bi Vas kolege pozvale i prezentovale ponudu.
ja sam se uvjerio za vrijeme trajanja ZOI da je EON app totallno sranje i ne bih je nikome preporucio
enko 1964 wrote: ↑19/02/2022 12:45
Uz račun sam dobio "novi" spisak kanala.
I dalje je državna, entitetska FTV iza svih regionalnih televizija. Iza RTVHB, BN, Z1 i raznih lokalnih uličnih kamera širom BH.
Kad sam vidio da su od nekih cca 250 tv programa bar 1/5 pinkovi, zadruge i grandovi, dođe mi da sam sebi zveknem šamar. Za šta dajem pare?
Zahvaljujući Telemachu dobro ćemo upratiti egzotične evropske fudbalske lige kao i druge, treće i Bogtepitokoje lige iz manje egzotičnih zemalja.
Za ljubitelje sporta, u koje i sam spadam, uskoro očekujem prenose časova tjelesnog odgoja iz škola.
drugtito2011 wrote: ↑19/02/2022 14:25
Još 3-4 dana i doviđenja tm. Možete kako hoćete ali ne možete dokle hoćete.
Pozdrav @drugtito2011,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona u inbox. Vjerujemo da će kolege za Vas pronaći najbolju ponudu.
drugtito2011 wrote: ↑19/02/2022 14:25
Još 3-4 dana i doviđenja tm. Možete kako hoćete ali ne možete dokle hoćete.
Pozdrav @drugtito2011,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona u inbox. Vjerujemo da će kolege za Vas pronaći najbolju ponudu.
Telemach wrote: ↑19/02/2022 14:29
Pozdrav @drugtito2011,
PA dok god se ne ispravi greska grupisanja kanala bice i ponovnog napominja da se ispravi greska.
Stave FTV u grupu lokalnih kanala i sve ce biti u redu. Ja ne vidim taj problem da se uradi prije pustanja nove programske seme jer imaju slobodne pozicije u grupi lokani kanali
Last edited by kakaljin on 19/02/2022 17:26, edited 1 time in total.