Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
namiami wrote: ↑18/02/2022 12:18
Ja stvarno imam empatije, ali cekajte, meni sada treba da bude cudno ili zao sto se zakljucava i da zalim radnike? Haha, pa ako oni hoce raditi u takvim uslovima, ko sam ja da im branim?
Drzava zna za to i nista ne radi? Pa ok, neka zakljucavaju
Jel ti Zivis u Bosni ili si negdje iz kurca dosao..
100.000 se prijavilo na DE ambasadu za termin, tebe mozda ćaća hrani pa ne znas kako je marku zaradit pa ti smijesno sto drugi rade za 550KM... drzave boli kulac jer je vode takvi kreteni kao ti...
Ja stvarno imam empatije, ali cekajte, meni sada treba da bude cudno ili zao sto se zakljucava i da zalim radnike? Haha, pa ako oni hoce raditi u takvim uslovima, ko sam ja da im branim?
Mora da se zajebavaš, kakav je ovo komentar?
Vjerovatno ti radnici trenutno nemaju drugog izbora nego da rade tu, u takvim uslovima. Druge alternative nemaju, a otkaz ne mogu dati.
Opet pretpostavke.
Ne radi niko u Amki ili Konzumu zato što voli to da radi.
Naslovnica wrote: ↑18/02/2022 12:31
Meščini da je primirilo kod nas u B-Fazi od kada je pao Sabahudin lepi Rizvić i od kada je zatvorila ona skalamerija/rupčaga na trgu. Još da je hoće porušiti, ne znam šta se čeka.
Još uvijek na pultu lokalnog Konzuma stoji trag od satare kojom je strašio radnice i pljačkao.
Znači, živi(o) je 20m od prodavnice i pljačkao.
Ovi likovi po zatvorima pomahnitaju jos vise,ovakve pavijane zalupat u mraku i caaaooooo
zigson wrote: ↑18/02/2022 11:44
Na AP je tako 20 godina, on kaze manje vise sve prodavnice po sarajevu, ko da je bagdad.
Onaj Konzum na Alipasinom (koja je ono faza, pored one zgrade gdje je Hetig?) dozivljaj. Onaj strah prodavacica kada mi otkljucavaju i gledaju u oci pokusavajuci skontati hocu li ih opljackati.
Od prije par godina scena, ulazim u radnju naveće prodavačice blijede kao krpa, razbacano nešto robe i tragovi krvi po podu. Pitam šta je bilo, pokušaj pljačke. Ušao je narkos uperio pištolj u kasirku i kupca na kasi. U jednom momentu je kupac razoružao pljačkaša i pretukao ga tako da su ga na kraju morali iznijeti iz radnje. Kupac je rakao da ne smiju zvati policiju, platio račun i štetu i pomogao gazdi da iznesu lopova i odnesu ga u neko šiblje u blizini. Kasnije sam saznao da je kupac jedan naš poznati sportista.
Ubrzo je radnja zatvorena. Saznao sam od gazde da su ga za godinu dana 3 x opljačkali. Dosadilo čovjeku ii iznajmi prostor kladionici.
Naslovnica wrote: ↑18/02/2022 12:31
Meščini da je primirilo kod nas u B-Fazi od kada je pao Sabahudin lepi Rizvić i od kada je zatvorila ona skalamerija/rupčaga na trgu. Još da je hoće porušiti, ne znam šta se čeka.
Još uvijek na pultu lokalnog Konzuma stoji trag od satare kojom je strašio radnice i pljačkao.
Znači, živi(o) je 20m od prodavnice i pljačkao.
Pazi glOve jos nasao pljucati. Bolje da te mc donalds obrve uredi…
Mora da se zajebavaš, kakav je ovo komentar?
Vjerovatno ti radnici trenutno nemaju drugog izbora nego da rade tu, u takvim uslovima. Druge alternative nemaju, a otkaz ne mogu dati.
Opet pretpostavke.
Ne radi niko u Amki ili Konzumu zato što voli to da radi.
Pa zar zbog ovakvog sudara policija mora držati potpuno zatvorenu jednu od najbitnijih ulica u gradu već tri sata i to po najgoroj gužvi??
Obje trake prema Dobrinji su prohodne i ništa bitno se ne dešava na mjestu nesreće ali je sve blokirano
neki wrote: ↑18/02/2022 18:32
Pa zar zbog ovakvog sudara policija mora držati potpuno zatvorenu jednu od najbitnijih ulica u gradu već tri sata i to po najgoroj gužvi??
Obje trake prema Dobrinji su prohodne i ništa bitno se ne dešava na mjestu nesreće ali je sve blokirano
Ovo da se desilo bilo koji dan u ova doba bi bio HAOS a ne u petak od 15.30 pa jos uvijek traje?????? Pa u vremenu od kad se ovo desilo pa skoro do 16.00 je saobracaj isao normalno lijevom trakom(jer ovo vidim sa prozora).I kome je i zasto na um palo da zatvori jednu od najprometnijih cesta u gradu,jer ovom cestom ljudi idu u B fazu,Vojnicko,Mojmilo i Dobrinju gdje zivi skoro pa trecina grada Sarajeva !!!!!
Ovaj grada i drzavu vode nesposobni i podobni i koji ne razmisljaju do ovim i sebi skacu u stomak jer ne razmisljaju da NEDAJ BOZE nekom njihovom ce trebati HITNA ali ona n ce moci do njih.Ne samo zbog ove raskrsnice i sudara jer ce tuda da ih puste da prodju vec zato sto nece moci doci do ove raskrsnice od guzve koja je nastala u pola grada .
neki wrote: ↑18/02/2022 18:32
Bezobzirni , bahati idioti koji za svako iživljavanje imaju policijskog komesara da "pojasni" kako oni zapravo rade u nenormalnim "uvjetima".
pinkman wrote: ↑17/02/2022 18:15
Ako ne mogu oduzeti vozilo jer cini prekrsaje pa da oduzimanjem sprijece ponovno cinjenje, onda valjda mogu oduzeti vozilo da se isto proda, pa izvrsi naplata vec ranije izrecenih, a neplacenih, prekrsaja.
lazu. mogu oduzimati
prosle godine su oduzeli auto onom liku sto je vozio 200 kroz grad i snimao se, oduzimali su i prije tim sa vecim ciframa neplacenih kazni. ovo je nesto drugo u pitanju kao i obicno prebacivanje loptice
Moja procjena, audi od neđarića prema dobrinji pravac, fabija od brkića prema neđarićima, pa skretanje lijevo u aleju bosne srebrene. Oboma otvoren semafor, s tim što prednost ima audi jer je na pravcu. Sudar, audi frontalno fabija u desnu stranu jer je ušla kod skretanja lijevo u putanju audiju. Inercijom odbačena na semafor, a audi kod mogućeg pokušaja izbjegavanja inercijom bačen na desno isto u ulicu aleje Bosne srebrene i udara u golfa koji čeka na semaforu i koji inercijom udara nazad u kombi. Prema šteti brzina je bila malo veća. Eto.