irac300 wrote: ↑16/02/2022 19:35
Farkao wrote: ↑16/02/2022 18:03
Pozdrav, planiram ocu uspostaviti neki način praćenja Arena kanala na Telemach mreži. Obzirom da me brine kako će mu sva ova rješenja sa IPTV listama biti malo komplikovana (čak i sa plaćenim varijantama), razmatrao sam da uzmem tromjesečni paket Moja webTV prepaid (25,99 KM).
Međutim, kako nema smart TV, zanima me da li je iko od vas imao iskustva sa korištenjem Moja webTV-a preko amazon fire stick-a - da li je uopšte moguće instalirati aplikaciju te kako radi?
Uz to, zanima me i da li Moja webTV radi na telemachovom eon box-u? Unaprijed hvala
Po meni Moja Web ti je preskupa opcija za ono što nudi. Ako već možeš izdvojiti toliku svotu novca, puno bolja opcija ti je tvviet za 22 marke sa puno više kanala, plus sto dobijes sve Arene i srpske i hrvatske, ukljucujuci i Arene Premium.
Iptv liste nisu nista komplikovanije od Moja Web. Dat ce ti uputstvo koju aplikaciju da skines, ubacis njihovu listu i to je to. Starom ti ostaje da salta kanale.
Hvala mnogo na odgovoru. Mada vjerujem da si previdio da se kod Moja webTV pretplata odnosi na 3 mjeseca za 26 KM, ne za 1 mjesec. Tako da mi je opcija tvviet za 22 KM/mjesečno ipak preskupa

Ono što me još odbija od Moja webTV, osim relativno visoke cijene, je i što nijedna Arena nije HD (bar prema listi kanala dostupnoj na web stranici BHT).
Dao sam se malo u potragu preko Aliexpress-a za iptv listama, te uporedo i za Fire Stick-om (4K ili 4K max) na OLX-u. Koliko sam do sada razumio, obzirom da je Fire Stick poput Androix Box-a, ne bi trebalo biti problema sa instalacijom bilo koje IPTV aplikacije na njega (ispravite me ako griješim ). Kada uzmem Fire Stick, planirao sam pokušati instalirati "IPTV extreme" za koju sam primjetio da je više ljudi pohvalilo.
Iako vjerujem da ima mnogo globalnih, vjerovatno i boljih sportskih kanala, tražim neku IPTV listu primarno sa Arenama kako bih ocu omogućio praćenje utakmica sa komentatorima sa našeg jezičkog područja.
Ono što me u suštini najviše brine je kako se pouzdati da će neka iptv lista stvarno biti dugoročno stabilna/pouzdana. Dobio sam testne podatke od par prodavača na Aliexpress-u, koji su imali najviše pozitivnih review-ova, ali je zanimljivo što su svi review-ovi koje sam pregledao nastali u posljednjih par dana ili sedmica. Nisam uspio pronaći nijednu ponudu/prodavača sa višegodišnjom "pozitivnom" reputacijom

Cijene ovih listi su u prosjeku 30-35 KM/12 mjeseci.
Ukoliko imate bilo kakvu dodatnu preporuku po ovom pitanju, više je nego dobrodošla.