Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Timmy123 wrote: ↑16/02/2022 14:23
Nikad gora Vlada KS...kukavice, dezerteri i nesposobnjakovići.
Pitam se samo kako se građani osjećaju kada čuju "čvrsti" glas od Forte, Katice i Selimovića dok istovremeno Čampara voza Kiflu po sijelima...
Ja kad cujem cvrsti glas zahiragica srce zalupa na 150 otkucaja, ustao bih i krenuo zajedno sa devicem traziti lose momke da se obracunam sa njima.
Ja kad sam čuo Fortu da nije fer postavljati mu pitanja u vezi sigurnosti dok nema ministra sve mi je bilo jasno o sistemu kojeg je uspostavio na Alpama.
Ja kad cujem cvrsti glas zahiragica srce zalupa na 150 otkucaja, ustao bih i krenuo zajedno sa devicem traziti lose momke da se obracunam sa njima.
Ja kad sam čuo Fortu da nije fer postavljati mu pitanja u vezi sigurnosti dok nema ministra sve mi je bilo jasno o sistemu kojeg je uspostavio na Alpama.
i koji ti vrag iz tk osim botovanja ti vlada ks utice na tvoj zivot ti si odlucio svojim glasom da tobom upravljaju lole iz xavidovica i banovica ako ti zelis taj mazohizam bujrum ovaj let za majonezom vam je jadan i bijedan
Timmy123 wrote: ↑16/02/2022 17:08
i koji ti vrag iz tk osim botovanja ti vlada ks utice na tvoj zivot ti si odlucio svojim glasom da tobom upravljaju lole iz xavidovica i banovica ako ti zelis taj mazohizam bujrum ovaj let za majonezom vam je jadan i bijedan
Ovo bunkec?
ma ja ba vidiš po stilu pisanja salko ih natjerao da moraju ispucati dnevnu kvotu gluposti postali su gori nego vucicevi botovi i 600 miliona eura
Kazem ja rade ovi odlican posao cim je domet pljuvanja gdje si bio 92 i evo sad nema mi ministra. Sta ces vucic debil ali bi volili vucica vise nego se hljeba najesti
agnostic_front wrote: ↑16/02/2022 19:05
Covjek i sto bi kritikovao trojku, ove trolcine sendvicari mu ne daju.
bukvalno iako čovjek ima neke zamjerke kad vidis da im je konkurencija nepismeni cobani bukvalno sa svojim botovanjem prave medvjedju uslugu minderasima
tako da ih treba samo isticati da svoj jad i bijedu jos vise izbacuju na površinu to je najbolji otvarac ociju
ma ja ba vidiš po stilu pisanja salko ih natjerao da moraju ispucati dnevnu kvotu gluposti postali su gori nego vucicevi botovi i 600 miliona eura
Hahha znaci odma se angazovao po smjeni vlasti u tk. Dolaskom njegove sda na vlast mozda ulovi i on kakvu poziciju, pa spama da se istakne.
Bunkec, jel vi salki saljete izvjestaje koliko postova ste naspamali, sa printscreen, ili se morate dokazivao kao pljuvaci? Ko vise hrakne poraste u ocima botovskog vodje? Ustvari Je li se salko sta pita medju botovskog brigadom ili je novinar sve preuzeo?
agnostic_front wrote: ↑16/02/2022 19:05
Covjek i sto bi kritikovao trojku, ove trolcine sendvicari mu ne daju.
Tacno, nasao bih zamjerku, ali nesto reci pa da se neki od ovih morona osjeti uspjesnim, to je previse za moju savjest.
Ovo je Vlada sa puno mana i gresaka, ali je i pored toga najbolja Vlada ikad.
Da...20 godina sda stranke
Uz podguzne muhe samira silajdzica i platfotmasa ljubitelja hsp te mujezinovica koji je odbio japansku donaciju komplet obnove vodovoda