Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wow!
Evo ga, to je to na tri metra ubija, padaju u nesvijest oko mene od projekcije. Jednostavno odlično mirise i to od samog početka, nakon desetak minuta postaje fantazija. Sve u svemu, sjedi deset.
konektovan wrote: ↑13/02/2022 18:34
Mancera red tobacco i Costume national homme u zadnje vrijeme na testu....odlični.
Red tobacco tonbe, Costume mi nije baš legao, previše cimeta
koliko si izvalio za RT, 180 KM?
Nema više izvaljivanja, samo dekantići. Veće ambalaže kupujem samo kad sam 100 % siguran da mi se nešto svidja. Trenutno a i ubuduće sam u fazi testiranja, samo dekanti...i pokloni naravno dolaze u obzir.
Limited Sky wrote: ↑10/02/2022 21:01
Koja je otprilike cijena DG pour homme 75ml EDT? imam ovaj za prodati, original nov-neotpakovan ako kome treba da se dogovorimo - iskljucivo Sarajevo.
Limited Sky wrote: ↑10/02/2022 21:01
Koja je otprilike cijena DG pour homme 75ml EDT? imam ovaj za prodati, original nov-neotpakovan ako kome treba da se dogovorimo - iskljucivo Sarajevo.
125ml je oko 100km
Ima ga za 75-80 KM u tester pakovanju. Original ambalaža je oko 10 skuplja..
Najgluplja stvar je trajanje bez projekcije, kao kita koja se ne diže. Čemu trajanje 10+ sati ako moras zabiti nos da bi ga ti jedva osjetio, ali jebiga, on traje...
doox wrote: ↑16/02/2022 11:16Najgluplja stvar je trajanje bez projekcije, kao kita koja se ne diže. Čemu trajanje 10+ sati ako moras zabiti nos da bi ga ti jedva osjetio, ali jebiga, on traje...
doox wrote: ↑16/02/2022 11:16
Najgluplja stvar je trajanje bez projekcije, kao kita koja se ne diže. Čemu trajanje 10+ sati ako moras zabiti nos da bi ga ti jedva osjetio, ali jebiga, on traje...
Teško je postići,..da trajnost i projekcija budu jednaki, iz više razloga. Obično parfumeri traže kompromis.
Red tobacco solidno projektuje i do 7-8 sati, a prvi sat se osjeti na 2-3 metra udaljenosti.
Red tobacco solidno projektuje i do 7-8 sati, a prvi sat se osjeti na 2-3 metra udaljenosti.
Kod mene i nije bas tako,..projekcija prisutna max 4 - 5 sati, naravno, prvi sahatak je Černobil žešći.
Niko i ne očekuje da budu jednaki, ali 2-3 sata projekcija od pola metra je must have.... Niti je dobro da traje 10+ sati, koji će ti to penis. Ali razumijem i ljude koji kupuju parfem koji ne projektuje nikako pa se sami snifaju cijeli dan, ali not my cup of tea.
doox wrote: ↑16/02/2022 15:05
Niko i ne očekuje da budu jednaki, ali 2-3 sata projekcija od pola metra je must have.... Niti je dobro da traje 10+ sati, koji će ti to penis. Ali razumijem i ljude koji kupuju parfem koji ne projektuje nikako pa se sami snifaju cijeli dan, ali not my cup of tea.
Realno kolikogod da je jak parfem na sebi ga ne možeš osjetit čitav dan jer jednostavno mozak i nos ne funkcionišu tako. Nakon nekoga vremena ga krenu ignorisati.