Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dado_ wrote: ↑15/02/2022 12:00
Meni je ova alfa korektna, ovi sto im je mana godiste, auto ovako opremljen i motorizovan 2021 godiste neces naci ispod petobanke da se na glavu nasadis
Štašno čudna kombinacija kvalitetnih kožnih sjedišta, volana i komplet plastike iz Grande Punta, Dobla i 500L.
Nikada to nisam mogao da svarim na Giulietti.
Piše na oglasu za ove Alfe 2 godine počev od 12/21. E sad je li to fabrička garancija ili ubleha ovog trgovca haj pa znaj.
P.S.
Evo osvanula još jedna.
NediM17 wrote: ↑16/02/2022 13:16
Piše na oglasu za ove Alfe 2 godine počev od 12/21. E sad je li to fabrička garancija ili ubleha ovog trgovca haj pa znaj.
P.S.
Evo osvanula još jedna.
P.S.
Evo osvanula još jedna.
Evolution_IV wrote: ↑16/02/2022 14:21
Kakvi kreteni, kako truju raju, antibiotik koliko znam je zamisljen protiv batkerija, a ne virusa
Halo doktore...
Jbg ja to nikad nisam htio pit, kad sam imao gripu nista osim paracetamola nisam pio, trajalo 3 sedm al jbg...imao sa sinusima problem, evo ti antibiotici, pio i pio i pio i nista nije pomoglo, nego otisao na more i rjesio
Kod nas sta god, evo ti antibiotik, sljedeci...meni davno pricao neki doktor da je bolje sto manje uzimat, sto vise organizam da se bori sam...
Rockefeller wrote: ↑16/02/2022 14:25
Je l ovo Amar ozbiljno il se zajebava
Licno iskustvo sa tim govnima, tako su me ko malog zajebali i za krajnike, pij antibiotike i tjt....ja se poceo gusit svaku noc kad legnem, ma samo nastavi da pijes i bice dobro, dok nije stari jebao mater nekom i na kraju sam ih operisao...
Rockefeller wrote: ↑16/02/2022 14:25
Je l ovo Amar ozbiljno il se zajebava
Licno iskustvo sa tim govnima, tako su me ko malog zajebali i za krajnike, pij antibiotike i tjt....ja se poceo gusit svaku noc kad legnem, ma samo nastavi da pijes i bice dobro, dok nije stari jebao mater nekom i na kraju sam ih operisao...
Dobro, bila jaka upala. I moja zena isto morala krajnike operisati.
Al‘ vjeruj, na poslu kod jake infekcije idu 3-4 antibiotika intravenozno namah.
Svakako kod nas strucnjaka ima da te Bog sacuva ali ima onih pravih koji imaju posao u malom prstu.
P.S.
Evo osvanula još jedna.
Kad je korona u pitanju, antibiotici se daju koliko mi je poznato jer se usljed virusne infekcije razvije super bakterijska infekcija na plućima. Pretpostavljam da pulmolozi ne bi napamet propisivali antibiotike ?
Jbg ja to nikad nisam htio pit, kad sam imao gripu nista osim paracetamola nisam pio, trajalo 3 sedm al jbg...imao sa sinusima problem, evo ti antibiotici, pio i pio i pio i nista nije pomoglo, nego otisao na more i rjesio
Kod nas sta god, evo ti antibiotik, sljedeci...meni davno pricao neki doktor da je bolje sto manje uzimat, sto vise organizam da se bori sam...
Tebi brz oporavak
Prestaće davati antibiotike kad sve bakterije razviju rezistenciju. Dotad, samo preventivno i Bog te veselio.
Znam doktore koji se ljute zbog tog davanja antibiotika šakom i kapom.