Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The whole of Ukraine’s armed forces is on full combat alert tonight.
If the worst is to happen (even though I still don’t think it will), this is going to be our finest hour.
Goodnight, Ukraine & the world.
Eh sad, zašto američku vojsku na svojoj teritoriji mnogi žele, dok rusku ne želi niko, pitanje je na koje rusofili uglavnom nemaju kvalitetan odgovor jer im kvalitetan odgovor ne odgovara.
Ne moraš biti bukvalista, ovih par preostalih satelita ni na koji način ne mijenja globalnu percepciju Rusije.
Nekad je na ovoj listi bila i Ukrajina. Zlobnici bi rekli da se ionako kratka lista sigurno smanjuje. Ali, pošto ja nisam zloban neću reći ništa.
Ko ce docekat do 2 ujutro,valja na pos'o!
Aovaj sto nalupa za rusku vojsku, pa sve te regije su goli krimosi koji ne bi ni vladali da nisu u sprezi s kriminalnim kremljom!
Vjerujem da ce ameri ovdje navuci ruse u blatoo, a onda bratko 20 godina se cupaj!
sumirprimus wrote: ↑16/02/2022 00:15Kakav je stav iranskih mula povodom ruske invazije/agresije na ukrajinu? Ozbiljno.
Kontam da nisu ljubitelji demokratije i ljudskih prava no za Svaki slucaj
sumirprimus wrote: ↑16/02/2022 00:18
The whole of Ukraine’s armed forces is on full combat alert tonight.
If the worst is to happen (even though I still don’t think it will), this is going to be our finest hour.
Goodnight, Ukraine & the world.
Usro se Putin...
Gdje smije poslati vojsku kada mu je Slipi Joe reko da nemere...
sumirprimus wrote: ↑16/02/2022 00:15Kakav je stav iranskih mula povodom ruske invazije/agresije na ukrajinu? Ozbiljno.
Kontam da nisu ljubitelji demokratije i ljudskih prava no za Svaki slucaj
Ma stipu, kopi pejst nasih neprijatelja. Svi teroristi fasisti samo oni ratovali sa svim komsijama i citavim svetom
Kakav si vidi se i po komsiluku koji bjezi od tebe
Slika i prilika rusije i srpskog sveta
Last edited by sumirprimus on 16/02/2022 00:32, edited 1 time in total.
Smijem se, a nije mi do smijeha. Ovi ratnohuškački demonizovani glupani su očajni, rat im je posljednja šansa prije potopa, mogu napraviti kakav lom (npr nuklearke) i to probati pripisati Rusima.
Sociopate su to.
EDIT: Da budemo načisto, ne brinem ja zbog Rusa, njima mogu samo pljunuti pod prozor, brinem zbog ovog nesretnog ukrajinskog svijeta koji je nezaštićen iznutra i izvana.
muhafuca wrote: ↑16/02/2022 00:05steta sto reuters nije chat dozvolio na youtube
Izgubili su bitku za um i srca ljudi, provaljeni su i pročitani na sve četiri strane svijeta. Zato ne daju komentare.
Ali je zato Putin pridobio hearts and minds cijelog svijeta , svi se utrkuju da mu dodju pod skute. Pocev od ongo mini me diktatora Lukasenka preko naseg Laktasenka .
Niko ne spominje da bi vojnički održavao prekomorske vojne baze moraš imati neku respektabilnu "blue water" mornaricu.
Nadam se da nema priželjkionista koji misle da je ruska mornarica i blizu američke. Treba im jedno sto godina da je stignu, al' da Ameri ništa ne rade sve to vrijeme.
Neka dođu Rusi na Nikaragvu. Niko im ne brani. Ne znam šta će ako zagužvaju.