Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Previše smajlija za moj ukus ali šta se može, imam utisak da podržavaš sukob.
Čemu uopće ikakvi sporazumi.
Da si citao kao sto nisi, vidio bi da ja nigdje sukob niti prizivam niti podrzavam. Sad meni nije jasno kako podlo podvlacite tu pricu kako ce sad Ukrajinci nesto placati Zapadu, vjerovatno im je Zapad i klepio teritorije a Rusi ih branili i hranili.
Btw, vjerovatno i Hrvatska placa Zapadu to sto je kupovala oruzje dok su im je trecina teritorije bila pod krajinama. Ah da, u slucaju Hrvatske je druga prica.
Pa naravno da je druga, nije Srbija Rusija.
Ja ne mislim da će Ukrajinci išta plaćati zapadu već da im je ovim najavljivanim ratom
napravljena veća šteta za narod a rata biti neće, možda se sutra razuvjerim, ha.
Osmi Socrates wrote: ↑15/02/2022 19:04
Ali, vrhunac Kokošarevog cinizma danas.
Sholz; Za našu generaciju, rat u Evropi je nezamisliv.
Kokošar; NATO ga je vodio protiv Srbije.
A ne spominje da je Srbija vodila ratove, rušila gradove, palila, spremila i vršila genocide u Hrvatskoj, BiH, na Kosovu, i da je zbog toga završilo bombardiranjem.
Ja bih ga i samo zbog ovoga nukeovao. Al' to sam ja. Ja nisam predsjednik.
Komentarisao sam to, Sholz mu je fino odgovorio da se to ne može porediti jer je tu prijetio novi genocid i taj napad ga je spriječio na šta je Putin dodao da se u Donejcku desio genocid. K'o da slušam Dodika a ne jednog predsjednika tako velike i slavne države. Fakat jadno.
Sve je to u pet deka.. Pičkousti, Laktašenko i ovaj botoks patuljak. Ista taktika. Seri , laži izigravaj da si ugrožen.
Rusija je podržala Srbiju u svemu, blokirala rezolucije o genocidu i opet se nadje pojedini nošnjo koji podržava botoks patuljka i Rusiju. Slučaj za Muldera i Scully
detroit-mercy wrote: ↑15/02/2022 19:18
Da si citao kao sto nisi, vidio bi da ja nigdje sukob niti prizivam niti podrzavam. Sad meni nije jasno kako podlo podvlacite tu pricu kako ce sad Ukrajinci nesto placati Zapadu, vjerovatno im je Zapad i klepio teritorije a Rusi ih branili i hranili.
Btw, vjerovatno i Hrvatska placa Zapadu to sto je kupovala oruzje dok su im je trecina teritorije bila pod krajinama. Ah da, u slucaju Hrvatske je druga prica.
Ja ne mislim da će Ukrajinci išta plaćati zapadu već da im je ovim najavljivanim ratom
napravljena veća šteta za narod a rata biti neće, možda se sutra razuvjerim, ha.
Znaci ruske trupe na granici su bile samo standardne vojne vjezbe, a?
Nasilno, fizičko izbacivanje delegata vladajuće stranke iz parlamenta i zabrana vladajuće stranke i komunista prije izbora da bi se puč legalizirao….koji problem imate sa pristalicama Trump-a koji su slično to pokušali prošle godine?
detroit-mercy wrote: ↑15/02/2022 19:18
Off course .
Rata nece biti, sad pitanje je da li postojala namjera, sta su rekle analize i analiticari. Ja vjerujemo, da bi u ovom sukobu, Rusija vojno dobila rat. Samo je pitanje koju cijenu bi morali platiti i da li se isplati platiti toliku cijenu.
Btw, kako bi ti regaovao da neko ko ti je vec uzeo dijelove teritorije, ko iznosi kojekave zahtjeve i otvoreno prijeti uz granicu dovuce masu vojske i borbenih sredstava da vjezba .
Lincoln-Burrows wrote: ↑15/02/2022 19:24
Čisto sumnjam da su standardne, prije bih rekao upozoravajuće.
Lincoln-Burrows wrote: ↑15/02/2022 19:24 Pa naravno da je druga, nije Srbija Rusija.
Off course .
Rata nece biti, sad pitanje je da li postojala namjera, sta su rekle analize i analiticari. Ja vjerujemo, da bi u ovom sukobu, Rusija vojno dobila rat. Samo je pitanje koju cijenu bi morali platiti i da li se isplati platiti toliku cijenu.
Btw, kako bi ti regaovao da neko ko ti je vec uzeo dijelove teritorije, ko iznosi kojekave zahtjeve i otvoreno prijeti uz granicu dovuce masu vojske i borbenih sredstava da vjezba .
Emocionalno razumijem Ukrajince ali Rusija je to, nije šala.
detroit-mercy wrote: ↑15/02/2022 19:28
Off course .
Emocionalno razumijem Ukrajince ali Rusija je to, nije šala.
Nasilno, fizičko izbacivanje delegata vladajuće stranke iz parlamenta i zabrana vladajuće stranke i komunista prije izbora da bi se puč legalizirao….koji problem imate sa pristalicama Trump-a koji su slično to pokušali prošle godine?
Lik pobjegao laganeze nakon koliko vec mjeseci protesta i mrtvih i tebi je to puc.
Odakle ti to da je stranka zabranjena?
I kakve tacno ovo ima veze sa Zapadom? Nahuskali ih jel, jer su Ukrajinci glup narod i ovce.
"Pranje Zapada od negativne uloge" u Ukrajini postoji samo u glavama rusofila.
Čisto sumnjam da su standardne, prije bih rekao upozoravajuće.
Klasicno pokazivanje misica, ni govora o nekoj invaziji. Pa USA i saveznici su za napad na Irak 1991 od 17 miliona stanovnika angazovali preko 550k. vojnika.