Inače, Hodžić je kazao da je ostavku podnio jer je vlada na čijem se čelu nalazio izgubila političku podršku.
Jedva doček'o.
Katedra zakon. Skonto se makroekonom da je lakše palamudit studentima, ovo mu sjelo ko šaka na oko
Inače, Hodžić je kazao da je ostavku podnio jer je vlada na čijem se čelu nalazio izgubila političku podršku.
Može li malo konteksta, ko je Saban, a ko Hapac?aratet wrote: ↑14/02/2022 13:45 Kao što sam i rekao.
PDA nema para. Neće moći da održe svoje članstvo.
2 preletača iz PDA u SDA u skupštini kantona.
Šaban Lugavić i Hapac su bili na ratnoj nozi kao malo ko.
Ali eto. Hapac i udruženje ratnih profitera su uspjeli to parama odraditi.
Mislim. Svi u Banovićima znaju da je Šaban strašljiv kao zec.
A Hapac je lud.
Šaban je muž od gospođe koja je prešla iz PDA u SDA.Spektakluk wrote: ↑14/02/2022 13:52Može li malo konteksta, ko je Saban, a ko Hapac?aratet wrote: ↑14/02/2022 13:45 Kao što sam i rekao.
PDA nema para. Neće moći da održe svoje članstvo.
2 preletača iz PDA u SDA u skupštini kantona.
Šaban Lugavić i Hapac su bili na ratnoj nozi kao malo ko.
Ali eto. Hapac i udruženje ratnih profitera su uspjeli to parama odraditi.
Mislim. Svi u Banovićima znaju da je Šaban strašljiv kao zec.
A Hapac je lud.
More bit i da se Sarajevo resetuje i ponovo pozeleni.Tyke wrote: ↑14/02/2022 14:06 Mandza i njegovih 1000 marifetluka.
Ober kriminalac i klosarcina, ko i sin mi i sva mraka podrinjaca okipljena oko njega koji moljakaju sce redom pred izbore. Mene smaraju evo pred svake, jer smo dobri drugovi, mole da glasam za Mandzu, a ne bih kad bih sutra umro.
Kanton se samo vratio na fabricke postavke, isti se vratili. Igubise Sarajevo, ali nece ni na TK dugo.
Nikad se njih na kantonu necemo rijesiti, uvijek će dobijati u sredinama van Tuzle i uz pomoć ovi manjih "građanskih" stranaka neće imati problema da sastave većinu.Tyke wrote: ↑14/02/2022 14:06 Mandza i njegovih 1000 marifetluka.
Ober kriminalac i klosarcina, ko i sin mi i sva mraka podrinjaca okipljena oko njega koji moljakaju sce redom pred izbore. Mene smaraju evo pred svake, jer smo dobri drugovi, mole da glasam za Mandzu, a ne bih kad bih sutra umro.
Kanton se samo vratio na fabricke postavke, isti se vratili. Igubise Sarajevo, ali nece ni na TK dugo.
Za to treba obavezno mandate dati strankama, pa onda nece biti ni preletaca.Arachnoidea wrote: ↑14/02/2022 14:45Nikad se njih na kantonu necemo rijesiti, uvijek će dobijati u sredinama van Tuzle i uz pomoć ovi manjih "građanskih" stranaka neće imati problema da sastave većinu.Tyke wrote: ↑14/02/2022 14:06 Mandza i njegovih 1000 marifetluka.
Glasas za DF a oni s SDAStyling wrote: ↑14/02/2022 14:50Za to treba obavezno mandate dati strankama, pa onda nece biti ni preletaca.Arachnoidea wrote: ↑14/02/2022 14:45
Nikad se njih na kantonu necemo rijesiti, uvijek će dobijati u sredinama van Tuzle i uz pomoć ovi manjih "građanskih" stranaka neće imati problema da sastave većinu.
To je ono najgore, sto ti kao najbrojniji izbor gradjana opet zavisis od politicki nebitnih stanaka za koje gradjani skoro pa ni ne glasaju.Arachnoidea wrote: ↑14/02/2022 14:45Nikad se njih na kantonu necemo rijesiti, uvijek će dobijati u sredinama van Tuzle i uz pomoć ovi manjih "građanskih" stranaka neće imati problema da sastave većinu.Tyke wrote: ↑14/02/2022 14:06 Mandza i njegovih 1000 marifetluka.
Glasas za Nezavisnog a on SDA. Za koga god glasas on je za SDA
Boris Krešić (DF) je predložio samog sebe za mjesto predsjednika ili zamjenika Skupštine TK, a Žarko Vujović (nezavisni kandidat) je predložio sebe za predsjednika ili zamjenika Skupštine TK.
Komisija za izbor i imenovanje Skupštine TK je kontatovala da se može pristupiti glasanju, te je predloženi prijedlog za oba kandidata usvojen.
Kandidati su se dogovorili da novi predsjednik Skupštine TK bude Žarko Vujović, a Boris Krešić zamjenik.
Čovjek s karakterom, nije ko ovaj tvoj Vujović koji je vlastitu guzicu u fotelji proglasio vitalnim nacionalnim interesom. A sad je sam sebe predložio za predsjedavajućeg skupštinecostacurta wrote: ↑14/02/2022 13:21Inače, Hodžić je kazao da je ostavku podnio jer je vlada na čijem se čelu nalazio izgubila političku podršku.![]()
Jedva doček'o.
Katedra zakon. Skonto se makroekonom da je lakše palamudit studentima, ovo mu sjelo ko šaka na oko![]()
Odma ste počeli kmečat. Mislite da se glasačima neće svidjeti način preuzimanja vlasti? Mislite da bi bolje reagovati da ste u koaliciji sa SDP-om nego sa Vujovićem i Mandžićem?Cipiripi2 wrote: ↑14/02/2022 16:08 Kuko na aparatima. Još na većim aparatima je raspali SDP koji već duže vrijeme odbija
pruženu ruku od SDA na svim nivoima vlasti jer su sami sebe ubijedili da tako samo mogu izgubiti glasačko tijelo...i onda prave koalicije sa Kukom i Šćepom...
Koji su to politički amateri![]()
Ova vlada nova je pokazala da ne.General War wrote: ↑14/02/2022 17:33 Koliko vidim jos ovdje ima ublehasa koji "vjeruju" da se izborima dolazi do fotelje u BiH![]()
preletali su i ranije, jedni8 tamo drugi vamo...ili ko u zivinicama jedne izbore sdp a druge sa sdaaratet wrote: ↑14/02/2022 17:35Ova vlada nova je pokazala da ne.General War wrote: ↑14/02/2022 17:33 Koliko vidim jos ovdje ima ublehasa koji "vjeruju" da se izborima dolazi do fotelje u BiH![]()
4 preletača u skupštini

On ko nasa Lukavcanka Edusa Suljic Hrvaticameridiyan wrote: ↑14/02/2022 18:13 Casna i postena SDP![]()
Hrvat Razim Halkic (SDP) predsjedavajući Skupštine USK
Da se i podsjetimo
Zastupnik u Skupštini Unsko-sanskog kantona Razim Halkić u subotu je izabran za člana Izvršnog odbora Medžlisa Islamske zajednice u Cazinu.
U ovoj informaciji ne bi bilo ništa posebno zanimljivo da se ne radi o novopečenom hrvatskom zastupniku u Skupštini USK![]()
![]()
Niko kao hobotnica.General War wrote: ↑14/02/2022 17:38preletali su i ranije, jedni8 tamo drugi vamo...ili ko u zivinicama jedne izbore sdp a druge sa sda![]()
nema ba bez palije...ovo je vec razradjena sema godinama
Hobotnica sa 8 Krakova Bakir Kifla Kasum Kuko Ograsevic Sepic Hadzivajric i Komsic 8i krakaratet wrote: ↑14/02/2022 19:11 U Banovićima SDA (kafanska struja) Robert Lapčević.
Ove godine nacionalna manjina teška 50 glasova. Prošle izbore nije bio nacionalna manjina.
Niko kao hobotnica.General War wrote: ↑14/02/2022 17:38
preletali su i ranije, jedni8 tamo drugi vamo...ili ko u zivinicama jedne izbore sdp a druge sa sda![]()
nema ba bez palije...ovo je vec razradjena sema godinama
Za obje stranke, i SDA i SDP, zajednički kohezivni faktor je Fahro. U čemu je razlika između "zelenih" i "crvenih" populista, Alije ti?Cipiripi2 wrote: ↑14/02/2022 16:08 Kuko na aparatima. Još na većim aparatima je raspali SDP koji već duže vrijeme odbija
pruženu ruku od SDA na svim nivoima vlasti jer su sami sebe ubijedili da tako samo mogu izgubiti glasačko tijelo...i onda prave koalicije sa Kukom i Šćepom...
Koji su to politički amateri![]()