glupa vam vise fora nije zanimljivo kad lazete al ako vas zadovoljava samo nastaviteSpecialOffer wrote: ↑13/02/2022 13:29Pa respo u tom slucaju tebi bi jezik i ruku skratili kad si psovao onom djedu sto te posolio.
do tada pisete samo gluposti
glupa vam vise fora nije zanimljivo kad lazete al ako vas zadovoljava samo nastaviteSpecialOffer wrote: ↑13/02/2022 13:29Pa respo u tom slucaju tebi bi jezik i ruku skratili kad si psovao onom djedu sto te posolio.
Ne znam za piupiu, ali ovaj iznad što kaže da peglamo je na sigurnom već odavno...oruzana_pobuna wrote: ↑13/02/2022 14:25doce i vase prkno na red samo polako.... smanjuje se racunica....
Nista ja nisam rekao.Dimu1927 wrote: ↑13/02/2022 13:19RagibUzoriti wrote: ↑13/02/2022 12:11 https://faktor.ba/vijest/oglasio-se-bh- ... han/153462
Znaci zvanicno potvrdjeno, nisu vise špekulacije.
sta me briga ko mu je otac, jel to treba sad neki specijalni tretman jer je njegovo dijete u pitanju, a kad ovakvi zgaze nekog obicnog onda ko ga y...
a jel se oskarovac mozda oglasio kad su njegovi stranacki jarani doktori ubili djevojcicu iz kaknja ?
Pa ne znaci da smije i može vozilo tu parkirati jer namijenjeno za pjesake. Ovo je cisti primitivizam i bahatizam. Nek plati kaznu Security agencija.O'zone wrote: ↑13/02/2022 12:26Vozilo pripada zaštitaru koji čuva podhodnik. Tu parkiraju.SuperSy wrote: ↑13/02/2022 11:22 Vidi ovog papka:
Vrhunac saobraćajnog primitivizma u Sarajevu: Parkirao vozilo u pothodnik ispod kružnog toka
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vrhunac ... /220213020
Paša skontao dzee i kako moze terapiju dzabee uzimati
Kao sto rekoh..
to ja odavno govorim al dosta njih ismijava to ili pravda na ancin kad uhvate bakira itdinvincible1921 wrote: ↑13/02/2022 15:11Kao sto rekoh..
Svako bi vladavinu prava i zakona al da se to ne odnosi na njegov "sitni kriminal"
Pa nije se izvukao Sefić, nije ni onaj mali što je ubio dvije ili tri drugarice u svom autu na autoputu (Ejubović neki), nije Mirsad Subašić, pa čak i onaj što je ubio Havu Dovadžiju dobio je neku kaznu. Problem je što mediji ne potenciraju kada neko dobije 16.5 godina za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posljedicama, nego odmah nekakvi tekstovi o nekažnjivosti. A to nije nekažnjivost. 16 godina zatvora za saobraćajnu nesreću, kada isključimo emocije i kada uporedimo sa kaznama za slična i gora djela nekada i sada, nije nikako malo. Ljudi hvale kazneni sistem SFRJ, a ne znaju, ili neće da kažu, da je u njoj najveća vremenska kazna (barem u zadnjih dvadesetak godina postojanja, dakle u "najzlatnije" vrijeme) bila 15 godina. Postojala je i smrtna, ali niko zbog saobraćajne nesreće nije strijeljan, siguran sam (ako ne računamo onog nesretnog skretničara što je pijan izazvao sudar vozova u Lici, i to krajem četrdesetih, kada se glava gubila i za manje stvari). Tako da mislim da nije baš da se ne kažnjava, samo da se umjesto u naslov stavi "Sanjin Sefić dobio rekordnu kaznu za saobraćajnu nesreću", oni ističu izjave jadnih roditelja koji nikada neće biti zadovoljni jer im kćerke niko neće vratiti. Činjenica je da, šta god mislili o sistemu (a vrlo je loš), kaznena politika za djela ovakve vrste zadnjih godina oštrija je, u principu, nego ikada ranije.dječak sa šibicama wrote: ↑13/02/2022 15:18 Sto je Danisov sin, mozda ili samo mozda, daje nekakvu nadu da se ovaj nece izvuci.
Mada sumnjam. Realno, kad gledas retrospektivu, ja ne znam koji sin nekog lokalnog kabadahije, nema pregazenu zrtvu na kontu. Znam onog debila sto mu babo drzi buregdzinicu ili pekaru, prije par godina pregazio osobu, nikom nista. Nesto se ne sjecam da je robijao, i nakon ubistva on je nastavio objavljivate slike shishe sa brudama po fejzbuku.
Sin HP, sin onog iz Metropolisa, i tako dalje. Sjecam se snimak Hankinog debila, onaj slucaj na Grbavici sto je neko snimao sa balkona, ascare se na snimku vidi kako debil iz auta u mrak baca nesto, vjerovatno travulja ili bijelo. I nikom nista, Hanka plati i hajde ti sine u Njemacku dok se ne stisa bura.
Postali smo dosadni da je sistem nakaradan, ali sta drugo reci na kraju. Ko ima da plati, i klati. Ko nema, robija za metar drva, zato se i spominju drva. Ne vjerujem da neko inteligentan misli kako je ok krasti drva, ali za metar drva u zatvor a za milione maraka modna pista ispred zatvora i kurcina od kazne.
Ma odi do Istocnog Sarajeva samo. Dakle, par km, skroz druga situacijaNaslovnica wrote: ↑13/02/2022 16:08 Jarane, samo do Zenice da se ode, kao da je druga država što se tiče saobraćaja u odnosu na Sarajevo.
Počevši od odnosa prema pješacima i prema drugim učesnicima u saobraćaju, do brzine i kružnih tokova.
Znaš do čega je?
Do policije.
Patrole po dva policajca (na nogama) najnormalnije se mogu vidjeti u Zenici. U Sarajevu se ne sjećam kada sam vidio drota da ide pješke.
Patrole u Zenici stalno gledaju da li staneš pješaku na pješačkom.
Naravno, i u Zenici ima debilnih vozača, ali, opet ponavljam, Zenica je u saobraćaju, u odnosu na Sarajevo - Njemačka.
U Zenici sam kažnjen kao pješak jer sam prešao mimo zebre.![]()
Nemojte na policiju. Sabotiraju ih tuzilastvo i sudije. Ne daju im da rade.ljubicasti limun wrote: ↑13/02/2022 16:15Ma odi do Istocnog Sarajeva samo. Dakle, par km, skroz druga situacijaNaslovnica wrote: ↑13/02/2022 16:08 Jarane, samo do Zenice da se ode, kao da je druga država što se tiče saobraćaja u odnosu na Sarajevo.
Počevši od odnosa prema pješacima i prema drugim učesnicima u saobraćaju, do brzine i kružnih tokova.
Znaš do čega je?
Do policije.
Patrole po dva policajca (na nogama) najnormalnije se mogu vidjeti u Zenici. U Sarajevu se ne sjećam kada sam vidio drota da ide pješke.
Naravno, i u Zenici ima debilnih vozača, ali, opet ponavljam, Zenica je u saobraćaju, u odnosu na Sarajevo - Njemačka.
Opština mu je dozvolila, imaš i članak na klixu
otkad je opstina jaca od zakona?
Koja je definicija pištolja? Ne moraš meni odgovoriti. Sebi odgovori.
Nije covjek dzaba reko da se Zenica izgradila ko Real Madrid.Naslovnica wrote: ↑13/02/2022 16:08 Jarane, samo do Zenice da se ode, kao da je druga država što se tiče saobraćaja u odnosu na Sarajevo.
Znaš do čega je?
Do policije.