FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
-
ibizza
#326 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senade, drzi se

-
Piaty
#327 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
A zasto se cudis? Ne pravim se pametan ni bahat. Zamisli da te jaran neki pita.no_sekirli wrote: ↑12/02/2022 18:37Svjestan sam ja da se on nece izjasniti, ali mi je cudno da Camil nije insistirao na tom pitanju. Za Senada je vec lako pojasniti, Vukan je njemu cest gost, i ne zeli ga izgubiti.
Zasto se cudis? Jel ti vidis u tim ljudima neke moralne vertikale? Cak si djelimicno odgovorio u drugom djelu komentara.
Racunaj da takva veza postoji i sa Camilom (kao sto postoji sa Senadom kako kazes cest gost-drag gost).
Kad Senad dovede Fatmira, onda nema dragih gostiju ni iscucavanja pa da li se zapitas zasto nema takvih gostiju?
Nema jer je svima dobro sto ih nema
- armin071
-
El_comadante
#330 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ali javnom glorifukuje vojsku koja je to uradila. To mu je spomenuo Camil.namiami wrote: ↑12/02/2022 18:27Pa ja to znam_BataZiv_0809 wrote: ↑12/02/2022 18:18
Oko te teme nema i nece biti saglasnosti ni za 50 godina. Hajmo dalje.Zato je onda i nepotrebno pitati, kada znaš kakav je odgovor. Barem neka šuti i neka javno ne glorifikuje, ili omalovažava, i to je neki uspjeh. Za desetak godina ce biti drugi korak, za 20 treci i onda cemo normalno ziviti.
Nas je problem što nismo radili na manjem blentitetu, da pucamo od ekonomije i razvoja, pa da onda i oni pozele dio toga.
Danas u dnevnopolitičke svrhe i zabavu, kao i bjeg od vlastitog neuspjeha svi koriste genocid.
Je li bio genocid? Ako ti odgovori da nije, šta ćeš onda?
Je li bio genocid? Ako ti odgovori da jeste, šta ćeš onda?
Sto je najgore, svi zloupotrebljavaju tu rijec genocid, pa onda ispadne kao nesto usputno
Onaj ko to uradi, potpisao je sebi iskaznicu iz političkog života. Šta kada to uradi, kad ga mi "potapsamo po glavi" kazemo svaka cast, i dobijemo jos jednog Vojina, kojeg niko ne jebe ni 2%.no_sekirli wrote: ↑12/02/2022 18:22 Hocu da se kao legalista i borac za postivanje zakona, reda, pravde i cojstva (kojeg non stop spominje) izjasni glasno i jasno, pred covjekom koji je to sve prezivio. Samo da kaze, da ili ne.
Prvo sapun pa parferm.
-
nekome
#331 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
dobar ovaj profa
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#332 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
To je tonamiami wrote: ↑12/02/2022 18:27Onaj ko to uradi, potpisao je sebi iskaznicu iz političkog života. Šta kada to uradi, kad ga mi "potapsamo po glavi" kazemo svaka cast, i dobijemo jos jednog Vojina, kojeg niko ne jebe ni 2%.no_sekirli wrote: ↑12/02/2022 18:22 Hocu da se kao legalista i borac za postivanje zakona, reda, pravde i cojstva (kojeg non stop spominje) izjasni glasno i jasno, pred covjekom koji je to sve prezivio. Samo da kaze, da ili ne.
Prvo sapun pa parferm.
Nije mi jasno kako ovo ne kontaju, i upravo sa forsiranjem tog genocida idu na ruku dodiku..a mozda je ovo bas i cilj...
Bolje vukan koji se bori protiv kriminalaca nego dodik koji je dokazani kriminalac.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#333 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Camil trazi pd vukana da prizna genocid, u medjuvremenu camil:
Jesul mu ovi koalicioni partneri priznali zlocin?NAKON BOJKOTA IZBORA
Ćamil Duraković izabran za predsjednika Skupštine u Srebrenici, na vlasti koalicija SDA i SNSD-a
“Fašizam na djelu / Mladen Grujićić o Srebrenici: Nije mi dovoljan spisak od 8372
Bas je miran i mutav taj camil.Svaka žrtva ima svoju težinu, vrijednost, i treba je poštovati. Ali ne mogu se složiti sa kvalifikacijom tog događaja“, rekao je načelnik Srebrenice u televizijskom intervjuu
-
nekome
-
El_comadante
#335 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Vidis samim tim je Vukan I opasniji. Dodik kaze sta misli i to radi, a mi se trebamo boriti protiv toga. A ovaj trio mlade base, Vukan, trivic I stanivukivic samo RS slabo BiH spominju I neznas sa njima nacisto kako stoje stvari. Pitao ga je Camil cija je suma I rijeke vjesto je izbjegao odgovor. Kao I odgovor na pitanje gdje vidis BiH?izvrsni direktor wrote: ↑12/02/2022 19:28To je to![]()
Nije mi jasno kako ovo ne kontaju, i upravo sa forsiranjem tog genocida idu na ruku dodiku..a mozda je ovo bas i cilj...
Bolje vukan koji se bori protiv kriminalaca nego dodik koji je dokazani kriminalac.
-
sikstinajn
- jasib
-
laik1981
-
fakrmader
#339 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Teško, jer: 1. nije ovdje popularna kao neke druge drugosrbijanke, malo ko van intelektualnih krugova kod nas je čuo za nju (što je legitimno, da se razumijemo) i 2. nije "materijal" za Senadove seksističke ispade.laik1981 wrote: ↑13/02/2022 21:23 https://www.klix.ba/magazin/showbiz/bil ... /komentari
Gosca u sledecem cd-u, kvota 1,01..
- jasib
#340 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bilo bi divno kad bi došla u Sarajevo i uživo bila na FACE TVlaik1981 wrote: ↑13/02/2022 21:23 https://www.klix.ba/magazin/showbiz/bil ... /komentari
Gosca u sledecem cd-u, kvota 1,01..
-
Bangalore_
#341 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Imamo i mi Prijedor, Sarajevo i 1000 Kazana ako je več tako. Ali Vukan če nam onako floskulno potvrditi da je "svaki zloćin zloćin" a u te "sitnice" da je omjer 1:100 možda i nije toliko bitno ni ulaziti? A još se i ti sudovi urotili protiv Srba.
Još jedan u nizu četnika-mučenika koji je dobrica on jadan se bori protiv korupcije a niko ga ne razumije.
Ćamil je poentirao sa omjerom zločina Srba i da je politički i vojni vrh sav osuđen na dugoročnu robiju. Ali trebao je poentirati jače na tome da je cijeli Četnitet kao organizacija stvoren na tim osnovima i od toga nema bježanja
Na kraju je Ćamil zakazao moleći se da mu se prihvati ispružena ruka, dokazivajuči koliko je tolerantan i da svi zajedno doživljavamo katarzu. E svašta. Umjesto da odgovorna strana traži oprost on ih moljaka da to radimo zajedno
to je taj autošovinizam i samoponižavanje gdje vazda u ime tolerancije jedemo govna.
Još jedan u nizu četnika-mučenika koji je dobrica on jadan se bori protiv korupcije a niko ga ne razumije.
Ćamil je poentirao sa omjerom zločina Srba i da je politički i vojni vrh sav osuđen na dugoročnu robiju. Ali trebao je poentirati jače na tome da je cijeli Četnitet kao organizacija stvoren na tim osnovima i od toga nema bježanja
Na kraju je Ćamil zakazao moleći se da mu se prihvati ispružena ruka, dokazivajuči koliko je tolerantan i da svi zajedno doživljavamo katarzu. E svašta. Umjesto da odgovorna strana traži oprost on ih moljaka da to radimo zajedno
-
Bangalore_
#342 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Otkazao salonske četnike kao neka tobože budućnost
-
mavi
#343 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa, dobro...Bangalore_ wrote: ↑16/02/2022 15:57 Imamo i mi Prijedor, Sarajevo i 1000 Kazana ako je več tako. Ali Vukan če nam onako floskulno potvrditi da je "svaki zloćin zloćin" a u te "sitnice" da je omjer 1:100 možda i nije toliko bitno ni ulaziti? A još se i ti sudovi urotili protiv Srba.
Na kraju je Ćamil zakazao moleći se da mu se prihvati ispružena ruka, dokazivajuči koliko je tolerantan i da svi zajedno doživljavamo katarzu. E svašta. Umjesto da odgovorna strana traži oprost on ih moljaka da to radimo zajednoto je taj autošovinizam i samoponižavanje gdje vazda u ime tolerancije jedemo govna.
Ima tu i ona druga strana priče.
Lik živi u RS-u, nije baš jednostavno opstati na tim područjima.
-
Sociolog
#344 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Predikciram, posto ce izbori biti u aprilu sad u Srbiji, a Vucko je preuzeo kompletne medije, a Face se solidno gleda na Youtube..da ce srbijanska opozicija preplaviti Face tv i nas medijski prostor.
Bumo videl
Bumo videl
-
meridiyan
#345 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Facebookom kruži netačna informacija da je Senad Hadžifejzović preminuo
https://crna-hronika.info/facebookom-kr ... ZFkL2NM23o

https://crna-hronika.info/facebookom-kr ... ZFkL2NM23o

- dulekrele
-
fakrmader
-
detroit-mercy
#348 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Gledaj, tako ti je u ratu u kome nema pobjednika nego su tri strane dovedene za pregovaracki sto i potpisuj.Bangalore_ wrote: ↑16/02/2022 15:57 Imamo i mi Prijedor, Sarajevo i 1000 Kazana ako je več tako. Ali Vukan če nam onako floskulno potvrditi da je "svaki zloćin zloćin" a u te "sitnice" da je omjer 1:100 možda i nije toliko bitno ni ulaziti? A još se i ti sudovi urotili protiv Srba.
Na kraju je Ćamil zakazao moleći se da mu se prihvati ispružena ruka, dokazivajuči koliko je tolerantan i da svi zajedno doživljavamo katarzu. E svašta. Umjesto da odgovorna strana traži oprost on ih moljaka da to radimo zajednoto je taj autošovinizam i samoponižavanje gdje vazda u ime tolerancije jedemo govna.
A na toleranciji moramo svakodnevno raditi jer nas cilj je drzava BiH i izgradnja BH nacije. Kratkorocno to moze da boli ali na duge staze je jedini pravac kojim mozemo ici.
- karanana
#349 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
hoce li biti senada?
- zomri
#350 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Vjestnik veceras, znaci mrka kapa.