https://istraga.ba/istraga-na-polozajim ... uje-napad/
https://istraga.ba/britanija-i-amerika- ... vati-kuci/
https://istraga.ba/istraga-u-ukrajini-d ... se-za-rat/

Sjećam se, odavao je utisak starijeg gospodina sa Ilidže. Možda sam ih pomješao.
Zahvaljujem, ali i dalje mislim da je Seln bio drugi. Ako griješim, jbg.Milenkov buraz wrote: ↑12/02/2022 16:17 @Challenger
Evo ti čovjeka kojeg prozivaš, nije to taj bolan![]()
memberlist.php?mode=viewprofile&u=179778
Da...Sarajmen wrote: ↑12/02/2022 12:24 Sve više tukne na oružani sukob, čak i termine navode za koji dan, preko pedeset zemalja povlači svoje državljane iz Ukrajine, Rusi također.
Hitno proglašenje vojne neutralnosti Ukrajine je jedini pasvord koji bi imao šanse da se ugasi ratna mašinerija, a nastavi za diplomatskim stolom po tržišnim vrijednostima. Sve je to bolje od onog šta je realno moguće da se desi stanovništvu Ukrajine u prvom redu. A nakon nje Bog zna kojem.
Dolazi 2024 ponovoMilenkov buraz wrote: ↑12/02/2022 16:40 Zamisli da je Trump umjesto Bidena, sada je jasno zašto su Rusi praktično instalirali budalu tamo. Najebala bi cijela Evropa od Putina, na Balkanu bi se već uveliko puškaralo.
Najbplje tebi da zaobidjes temu ako ti se ne svidja. Kao lobanje al si se nagovoriollull wrote: ↑12/02/2022 16:49 Najbolje bi bilo da se vi rusofili i vi usafili kako li vec da vas nazovem nadjete na nekoj livadi pa ko ljudi potucete...
Jbt jedni svrsavaju na ruse, drugi na amere aa evo ima i treca sorta svrsava na pomisao da ce da ginu ljudi tamo negdje da mogu da seru po forumu.
Kakve lobanje jbt
Rusija 90ih bez sankcija (pod pijanim Jelcinom kojeg je CIA i Amerika kontrolisala) i Rusija danas cak i pod sankcijama, su nebo i zemljakox wrote: ↑12/02/2022 15:04Realno, ako su opljačkani opljačkali su ih prvenstveno njihovi vlastodršci i oligarsi.RandomAndCasual wrote: ↑12/02/2022 15:00
Sad ti isti ljudi misle
" Koji smo mi levati bili i mislili da nam amerika misli dobro i da zele mirnu saradnju s nama, a oni nas dosli opljackat do gole koze"
To se zove empatija. Imamo i mi u Bosni rusofile koji ne kriju podršku Rusije niti Rusija u PIK-u krije podršku separatistima. Iz javljanja Ade Avdića:llull wrote: ↑12/02/2022 16:49 Najbolje bi bilo da se vi rusofili i vi usafili kako li vec da vas nazovem nadjete na nekoj livadi pa ko ljudi potucete...
Jbt jedni svrsavaju na ruse, drugi na amere aa evo ima i treca sorta svrsava na pomisao da ce da ginu ljudi tamo negdje da mogu da seru po forumu.
Kakve lobanje jbt
Severodonetsk je u proljeće 2014. godine pao u ruke proruskih separatista. No, ukrajinska vojska ga je u ljeto iste godine vratila pod svoju kontrolu.
Ne bih se ja zakleo da bi mogući drugi Trumpov mandat bio isti kao prvi. Stvar sa Amerikom je da se političke i sigurnosne lekcije uče od administracije do administracije, bez obzira ko je na predsjedničkoj poziciji.saimidin wrote: ↑12/02/2022 16:45Dolazi 2024 ponovoMilenkov buraz wrote: ↑12/02/2022 16:40 Zamisli da je Trump umjesto Bidena, sada je jasno zašto su Rusi praktično instalirali budalu tamo. Najebala bi cijela Evropa od Putina, na Balkanu bi se već uveliko puškaralo.![]()
Pa ko prezivi pisat ce
Meni izgleda kao da su se preračunali. Vjerovatno su mislili da će na brzinu vojnim pritiskom izvući od Ukrajine i EU priznanje Krima kao dijela Rusije i neku vrstu autonomije za istočnu Ukrajinu, ali ovi nisu zagrizli i sad su se zaglavili. Ne bi me čudilo da ni Kremlj trenutno ne zna šta bi trebalo da urade.
Imali smo ukrajince koji devedesetih ne da nisu krili svoju podrsku vec su bili akteri zlocina u Podrinju. Samo izgleda sada to zanemarujete.vatrogasac wrote: ↑12/02/2022 17:09To se zove empatija. Imamo i mi u Bosni rusofile koji ne kriju podršku Rusije niti Rusija u PIK-u krije podršku separatistima. Iz javljanja Ade Avdića:llull wrote: ↑12/02/2022 16:49 Najbolje bi bilo da se vi rusofili i vi usafili kako li vec da vas nazovem nadjete na nekoj livadi pa ko ljudi potucete...
Kakve lobanje jbt
Severodonetsk je u proljeće 2014. godine pao u ruke proruskih separatista. No, ukrajinska vojska ga je u ljeto iste godine vratila pod svoju kontrolu.