Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Romeo 80 wrote: ↑12/02/2022 10:13
Jutros opste ludilo u saobracaju. Idem prema kruznom od autopijace i na samom kruznom toku (odnosno u centru zelene povrsine) stoji ukopan Gnojf 5. Lola valjda zagasao i produzio pravo preko trotoara u kruznom. Razbijen karter, ulje posvuda po cesti. Cetvorica bradatih bruda stoje u onom blatu pored auta, cesu se po ovalnim glavusama i vidis im na facama pitanje "Kako ovo vako brate"?!
Nastavljam dalje voznju. U Hotonju sudar 3 auta. Vozila razbacana po cesti i u kanalu sa strane, opsti krs i lom. Scenic koji je u kanalu nema pola lijeve stane.
Nastavljam dalje i samo 100 m nize kod Hifa pumpe opet sudar 2 vozila!
Ovaj narod je nije normalan. Voznja po Sarajevu je postala cista borba za opstanak. Da sam ja neko (sto bi pokojni Pimpek rekao), ponistio bih sve vozacke dozvole izdate u posljednjih 10 godina i poslao na ponovno polaganje.
Vožnja u Sarajevu, samo čekaš hoće li te neko pokupiti, naglo zastati, na kruznom u tvoju traku uletiti.
Policija pokrenula postupak oduzimanja vozila, i sud im nije dao?
Policija nego sta. Ako policija ne odluci da se bavi svojim poslom, ni sud ni tuzilastvo ne moze nista.
Tako je.
Policija izvjestila tuzioca da postoje pravni elementi za oduzimanje vozila, tuzioc odbio, nije mu se dalo.
Eto, jasno i glasno.
Policija uhapsi dvojicu pljackasa od neki dan kad su usli u prodavnicu i onu djevojku udarili, tuzilastvo ih pustilo nakon saslusanja.
Policija uhapsi ovog istog kockastog debila za pljacku pumpe, sudstvo ga osudi na 1,5 god.
I da dalje ne spamamo temu...
Ako mene ne razumijes, pitaj nekog pravnika da ti pokusa objasniti.
Imena, daj imena.
Koji tuzioc, koji sudija. I onda idemo laganini.
Policija je prva karika u lancu. Ako policija odradi svoje, onda je mnogo lakse dalje traziti gdje je problem.
Last edited by Haris.ba on 12/02/2022 10:41, edited 1 time in total.
Čim se dijete oporavi sve će se zaboraviti.Svakog čuda nakon tri dana dosta.Ko više pominje onog neandertalca Rastodera što satra ženu i eno ga na slobodi?
Ko pominje Hankinog narkomana što satra ljude na Grbavici,na trolejbuskoj stanici?
Samo pravdu u svoje ruke,kakva država i tužioci.
Izo Spahovic ce u toku dana donijeti odluku da li ce se Benji Spahovicu odrediti pritvor. Kako izvor blizak porodici Spahovic kaze babo Izo je mnogo ljut jer na Porsheu imam stete par hiljada KM. Tako da je u velikoj dilemi da li da Benju posalje u pritvor ili ponovo na cestu da zaradi novce kako bi namirio stetu za Porshea. Kako god tezak dan je za Izu Spahovica ali ne sumnjamo da ce donijeti ispravnu odluku.
PM72 wrote: ↑12/02/2022 10:43
Čim se dijete oporavi sve će se zaboraviti.Svakog čuda nakon tri dana dosta.Ko više pominje onog neandertalca Rastodera što satra ženu i eno ga na slobodi?
Ko pominje Hankinog narkomana što satra ljude na Grbavici,na trolejbuskoj stanici? Samo pravdu u svoje ruke,kakva država i tužioci.
Samo ovo. Dok raja ne počne ovo raditi, ovdje nema Hajra.
Nek se mnogi sa ove teme zapitaju kako voze i koliko malo ih je mozda stop puta djelilo da naprave slicnu stvar...-al jok ba nece se meni desit ja sam siguran u sebe a i znam vozilo.
Koliko god se pricalo o divljanju ovdje je razlog udarca bio taj sto je mrsko mu bilo cekat trolu 5 sekundi pa je namoto i zaobiao je..nesto sto dosta raje radi stalno. Mene neki dan na otoci lik zamalo ne udari, ja u srednjoj traci on u desno...bus se zaustavlja a on nije mogao cekat dok skroz stane i hladno s pola auta u moju traku...sreca lijeva prazna bila...mislite da se okrenuo i pogledao? Otiso ko da se nista nije desilo..
Al dobro to je svrha saobraca u BiH po mnogima..
Nemas ti sta postovat propise nego ih prilagodi sebi
Nemoi nigdje cekat ni sekundu jer ko si ti da cekas, da si htio cekat iso bi tramvajem
Ko pominje Hankinog narkomana što satra ljude na Grbavici,na trolejbuskoj stanici? Samo pravdu u svoje ruke,kakva država i tužioci.
Samo ovo. Dok raja ne počne ovo raditi, ovdje nema Hajra.
invincible1921 wrote: ↑12/02/2022 10:49
Nek se mnogi sa ove teme zapitaju kako voze i koliko malo ih je mozda stop puta djelilo da naprave slicnu stvar...-al jok ba nece se meni desit ja sam siguran u sebe a i znam vozilo.
Koliko god se pricalo o divljanju ovdje je razlog udarca bio taj sto je mrsko mu bilo cekat trolu 5 sekundi pa je namoto i zaobiao je..nesto sto dosta raje radi stalno. Mene neki dan na otoci lik zamalo ne udari, ja u srednjoj traci on u desno...bus se zaustavlja a on nije mogao cekat dok skroz stane i hladno s pola auta u moju traku...sreca lijeva prazna bila...mislite da se okrenuo i pogledao? Otiso ko da se nista nije desilo..
Nemoi nigdje cekat ni sekundu jer ko si ti da cekas, da si htio cekat iso bi tramvajem
Sta je bolan namotao jurcao preko 100 na sat. Jel te stid braniti ovog olosa?
Ko pominje Hankinog narkomana što satra ljude na Grbavici,na trolejbuskoj stanici?
Samo pravdu u svoje ruke,kakva država i tužioci.
Od onoga sto je napisano da je decku, nema potpunog oporavka ako prezivi...
Jer sta su ljudi pisali koliko ga je odalamio... Uostalom, koliko je otisao od pjesackog, 30m... Pa racunaj brzinu
SpecialOffer wrote: ↑12/02/2022 10:55
U Sarajevu ce ti sve oprostiti osim uspijeha pa tako isto i porodici Spahovic sa Bistrika.
Eto ako ima ko iz tog naselja neka napise je li Benjo dobar momak iz mahale i da li se pozdravi svaki put kad vas sretne.
Pregledaj malo crne hronike portala i medija godinama unazad, ako si hrabar pitaj ugostitelje po Sarajevu ko su Spahovici, da se upoznas ko su Spahovici sa Bistrika, da vidis kako je taj uspjeh postignut a onda im prvi halali.
Kad ti neko ubije dijete ubio je i tebe...jebo 24 godine ,ionako si osuđen na doživotnu sa saznanjem da ti je neki idiot iz objesti ubio najdraže...
Samo pravda u svoje ruke a najmrža mi je ona - Bog će mu sudit.Namiri ti dugove na ovom svijetu
Sta je bolan namotao jurcao preko 100 na sat. Jel te stid braniti ovog olosa?
E cuj branim ga da ima drzave on ne bi ni bio na slobodi...nego govorim opcenito...Starog mi je nedavno na pjesackom pokupio frajer zbog slicne sitacacije, samo sreca mala brzina bila pa nije bilo posljedica...vozac nije nikakva kockasta glava nirmalan momak problijedio od straha, stari poludio zamlo ga nije prebio
IrenaT wrote: ↑12/02/2022 11:08
Bas me zanima hocel tuzilastvo ulazit dublje pa recimo ispitat od cega pare za porse. Prijave poreza na dohodak, ziro racuni i tako to
Vikend je nastupio. Tuzioc je trenutno na skijanju.
fali puno informacija
on nije mogao cekati/zaoblazaiti trolu jer trola ima svoju traku
ima semafor za aute prije ukljucivanja trole u glavnu cestu
isto ima semafor za trolu
jedino da je prosao na svoje crveno kad se trola uljucivala na glavnu, ali GDJE JE TROLA??? nema je ni na jednoj slici
ili je zaobilazio trolu koja je skretala na stanicu na pocetku pjesackog ostrva? onda je imao odlican pregled sta se zbiva ispred