sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ejjus
#4326 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
jesu li to instagramuse ili elitne prostitutke?
ne bih ni ja, nemam para,
ne bih ni ja, nemam para,
- Poirier
#4327 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma ko je rekao da se svadjamo? Ja nemam nista protiv tebe, ponekad se zezam, znas da je trollanje. Kakve veze ima sto neko komentarise instagramuse, to ne znaci da ih zelimo pobogu. Ti ako ne volis npr. celave, nabildane, s mnogo para, mafijase npr. i ako ih prokomentarises na forumu to ne znaci automatski da ih i zelis. Nikoga ne zanima sta rade instagramuse, samo se cinjenice iznose i tu nema nista lose. Niko to nije potvrdio ne pisi gluposti.Mariella wrote: ↑10/02/2022 12:08Jos jednom dokazujete da ne znate citatiPoirier wrote: ↑10/02/2022 11:49
Ali ova Mariella mi je najjaca na planeti, ajd stoji zezanje i to sve, ali da napise da muskarci zele instagramuse hahahaNaravno da su takve djevojke koje se sponzorisu, glume nesto, kvarcaju, imaju napumpane usne, nadogradjenu kosu, nokte od 3m itd itd samo za profurat i nista vise od toga. Takve vodaju decki sa mnogo love, bez mozga i bez ikakvog sarma. Jednostavno se takvi nadju, on ne moze ponuditi nista vise od novca, skupih stvari i putovanja a ona ne moze pruziti nista osim sirenja nogu.
Svaki iole normalan muskarac kraj sebe zeli ovu sto si ti gore opisao. Ko bi zelio zivjeti sa instagramusama?![]()
Gdje sam rekla da SVI muskarci zele instagramuse? Ovi koje pisu ljute postove na forumu i zale se sto instagramuse vodaju svakakve likove ih sigurno zele, inace ih ne bi zanimalo sta one rade i koga vodaju pored sebe
Sto su i drugi normalni muskarci potvrdili. Ali vi volite sa mnom najvise da se svadjete
![]()
- ZyzzSar
#4328 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
koja je definicija instagramuse?
je li ima neki specifican lifestyle ili odredjena cifra pratioca da se djevojka na instagramu smatra instagramusom
je li ima neki specifican lifestyle ili odredjena cifra pratioca da se djevojka na instagramu smatra instagramusom
-
Mariella
#4329 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ako dodjem na forum i iz cista mira na nekoj temi pocnem prosipati ljutnju na to kako ti nabildani i celavi vodaju takve i takve djevojke, sa masom uvreda prema njima, i vise je nego vjerovatno da ta reakcija proizilazi iz moje ljubomorePoirier wrote: ↑10/02/2022 12:55Ma ko je rekao da se svadjamo? Ja nemam nista protiv tebe, ponekad se zezam, znas da je trollanje. Kakve veze ima sto neko komentarise instagramuse, to ne znaci da ih zelimo pobogu. Ti ako ne volis npr. celave, nabildane, s mnogo para, mafijase npr. i ako ih prokomentarises na forumu to ne znaci automatski da ih i zelis. Nikoga ne zanima sta rade instagramuse, samo se cinjenice iznose i tu nema nista lose. Niko to nije potvrdio ne pisi gluposti.Mariella wrote: ↑10/02/2022 12:08
Jos jednom dokazujete da ne znate citatiGdje sam rekla da SVI muskarci zele instagramuse? Ovi koje pisu ljute postove na forumu i zale se sto instagramuse vodaju svakakve likove ih sigurno zele, inace ih ne bi zanimalo sta one rade i koga vodaju pored sebe
Sto su i drugi normalni muskarci potvrdili. Ali vi volite sa mnom najvise da se svadjete
![]()
"grmalje"
"dzumase u trenerkama"
"šepure kao patke"
"dilerske pederuse oko vrata"
"kao kravi zvono"
"mini grmalj pretil"
Bas su rijeci nekoga koja nije briga
- Riddle
#4330 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Brasco je tako slikovito prikazao te likove da su se pojavili ispred mene dok sam čitao.
Najsmješniji post na zadnjih nekoliko stranica zajedno sa tools.
Najsmješniji post na zadnjih nekoliko stranica zajedno sa tools.
-
no_sikiriki
#4331 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
@Mariella S ovim se moram složiti, meni je onaj opis bio poprilično tačan. Jeste stereotip, ali takav kakav viđam svaki dan kad prođem čaršijom.
- vjeshalica
- Spiritbreaker
#4333 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma treba klasicno trolla, i onda napda muskarce da ne znaju citat. jeste svi smo jebene budale samo je ona pametna.
-
Mariella
#4334 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma nek hodaju, sretno im bilono_sikiriki wrote: ↑10/02/2022 14:15@Mariella S ovim se moram složiti, meni je onaj opis bio poprilično tačan. Jeste stereotip, ali takav kakav viđam svaki dan kad prođem čaršijom.![]()
-
Mariella
#4335 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ti 1000% ne znas citati, u to smo se uvjeriliSpiritbreaker wrote: ↑10/02/2022 14:24 Ma treba klasicno trolla, i onda napda muskarce da ne znaju citat. jeste svi smo jebene budale samo je ona pametna.
- Spiritbreaker
#4336 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Uvjerila si se jedino ti i tvoja tvrdoglavost.
Na tvoju srecu moje sposobnosti citanja/učenja nadilaze tvoju knoseološku sposobnost.
Na tvoju srecu moje sposobnosti citanja/učenja nadilaze tvoju knoseološku sposobnost.
-
Sydnor
#4337 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pa ja i jesam single, to i ne krijem.namiami wrote: ↑10/02/2022 13:24 hahahaha halali, ali govoris kao single osoba 100%. Zar ne vidis da je danas sve kopija kopije, kako sa zenske, tako i sa muske strane? Otvori instagram i pogledaj sta je u trendingu
Muskarci zele instagramuse.
Zene zele te brude i zajebane momke, brze i žestoke.
Naravno, ne zele svi, ali to dominira u ovom trenutku i to je sasvim ok. Svako ima pravo na izbor![]()
Ja ti govorim iz svog iskustva, niko ne želi instagramušu. Eto, u dodiru sam sa nekih makar 10-15 ljudi i svi bukvalno tražimo ovo što sam gore napisao.
Evo, zapratite na IG profil @flasarakije. Djevojka iz Zenice, apotekarka, utjecajna instagramuša
Zašto bih ja uopšte želio biti u blizini takve osobe sve i da imam pare? Meni se to gadi, seks volim ali mi naravno nije sve, to mi dođe kao cherry on the top u odnosu dvoje ljudi.
Sad bih najviše volio da imam nekog za zezat se, izaći i ispričati se, da mogu bit u njenom društvu opušten i veseo i iskreno ne bih se bunio protiv kojeg zagrljaja
I vjeruj mi da je ovakvih većina muškaraca (barem onih koji su tu negdje mojih godina) ali kad bi u procentima to izražavao ne znam koliki bi omjer sveukupno bio jer koliko gledam ove mlađe od sebe sve se njima počelo svodit na seks. Takvo vrijeme.
-
Sydnor
#4338 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nit ja, nit iko koga poznajem tražimo nekog na takvim mjestima. A to što pojedine osobe rade, mene apsolutno ne zanima, samo sam naveo primjer većine instagramuša čime se bave i šta rade.
Ja ne želim imati posla ni sa takvim ženama ni muškarcima, nit takve pratim po instagramu.
Sad, zašto ti brojevi rastu nemam pojma. Imao sam druga s kojim se ne družim više i pratio je tipa 1000 takvih djevojaka, uđeš mu na IG ko da si na plejboju, ja mu fino kažem što to radiš, on kao pa svi mi u firmi tako...jednom pio sa njima kafu na pauzi, bukvalno samo sijevaju guzovi i sise sa mobitelima.
Onda skontam, šta bolje očekivat od bravara
Nek se ne uvrijedi ni jedan bravar
Ja ne želim imati posla ni sa takvim ženama ni muškarcima, nit takve pratim po instagramu.
Sad, zašto ti brojevi rastu nemam pojma. Imao sam druga s kojim se ne družim više i pratio je tipa 1000 takvih djevojaka, uđeš mu na IG ko da si na plejboju, ja mu fino kažem što to radiš, on kao pa svi mi u firmi tako...jednom pio sa njima kafu na pauzi, bukvalno samo sijevaju guzovi i sise sa mobitelima.
Onda skontam, šta bolje očekivat od bravara
Nek se ne uvrijedi ni jedan bravar
-
Mariella
#4339 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Mene samo zanima kako kazes ne pratis i ne zanimaju te takve, a znas svasta o toj curi koja ima privatni profil. Da se razumijemo briga mene ko koga prati i zbog cega, ali me zanima ta nelogicnost u tome sto pisesSydnor wrote: ↑10/02/2022 15:11 Evo, zapratite na IG profil @flasarakije. Djevojka iz Zenice, apotekarka, utjecajna instagramušanjen deal je platiš joj vukend ili putovanje/ljetovanje/zimovanje, zauzvrat dobiješ neograničeno p, a ti nju gotiviš poklonima i večerama. Bila sa više fudbalera i tako tih likova koji imaju pare, bili su čak i skrinšotovi gdje se sa jednim fudbalerom dogovora za aranžman.
-
Sydnor
#4340 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pisano je o njoj na temi Zeničani i tad sam prvi put čuo za nju, poslije mi upravo ovaj ex-jaran ispričao njenu životnu priču i pokazao te skrinšotove. Ja uopšte nju ne znam, nit pratim nit bih je sutra prepoznao na ulici ali Zenica je malo veća kasaba i sve se zna i sve eventualno čuješ.Mariella wrote: ↑10/02/2022 15:39Mene samo zanima kako kazes ne pratis i ne zanimaju te takve, a znas svasta o toj curi koja ima privatni profil. Da se razumijemo briga mene ko koga prati i zbog cega, ali me zanima ta nelogicnost u tome sto pisesSydnor wrote: ↑10/02/2022 15:11 Evo, zapratite na IG profil @flasarakije. Djevojka iz Zenice, apotekarka, utjecajna instagramušanjen deal je platiš joj vukend ili putovanje/ljetovanje/zimovanje, zauzvrat dobiješ neograničeno p, a ti nju gotiviš poklonima i večerama. Bila sa više fudbalera i tako tih likova koji imaju pare, bili su čak i skrinšotovi gdje se sa jednim fudbalerom dogovora za aranžman.
Ili si sve to saznao zbog prica medju rajom, a njen username znas napamet?
Ako hoćeš dat ću ti svoj IG profil odmah i provjeri koga i kakav tip ljudi pratim
-
Sydnor
#4341 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ljepše je i sam nego s bilo kim. Vidio sam iz dovoljno primjera kako ljudi sebi unište život zbog straha od samoće.namiami wrote: ↑10/02/2022 15:54 I mene nervira jer je ogromna vecina kopija kopije, ali ako to njima odgovara, ako imaju "potražnju"hebe mi se. Znam šta ja tražim, pa ili ću ispuniti ono što zamislim, ili "sniziti" kriterije. Jednosavno je, kako za mene, tako recimo i za tebe.
Ili ces naci ono što trazis, ostati sam, ili dati priliku i "instagramusama".![]()
-
Samprotivsviju
#4342 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pa dobro nije ni svaka "instagramusa" prostitutika, ima i "normalnih" djevojaka koje su popularne na instagramu
Meni je npr. jedna bila interesantna, dok nije pocela stavljati storije podrske Ratku Mladicu
Morao sam je ostaviti 
Meni je npr. jedna bila interesantna, dok nije pocela stavljati storije podrske Ratku Mladicu
Last edited by Samprotivsviju on 10/02/2022 16:00, edited 2 times in total.
-
no_sikiriki
#4343 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Da, čovjek jeste društveno biće, i sigurno da je ljepše biti u paru. Ali apsolutno se slažem sa čovjekom da je bolje biti sam nego sa svakim. Milion primjera gdje ljudi baš sebi zagorčaju život, jer hoće "na silu" da imaju porodicu/partnera. Takav život je kao zatvor. Single čovjek bar ima svoju slobodu.
-
Sydnor
#4344 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma nešto mi ne djeluješ kao čovjek koji bi trpio bilo koga tako da me sad iznenađuje ovo što govoriš.
Moj najbolji drug je trenutno zaručen, abd bit ću mu kum.na svadbi ali on je sa ovom djevojkom samo zato što misli da više nikad nijednu drugu neće imati, koliko ona manipulira sa njim
Kunem se majčinim očima, taj čovjek je duboko nesretan a još se nije ni oženio, ne smijem ni zamislit šta će biti kad dođe 2 kinderčadi...
A sve to, jer ga je okolina i porodica ubijedila da mu je "vrijeme, da ne bira i da ne čeka".
-
Samprotivsviju
-
Sydnor
#4346 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Imala operaciju oba oka i jednom mi nešto nije vjerovala i ja se time zakletem
-
Mariella
#4347 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Samprotivsviju wrote: ↑10/02/2022 15:56 Pa dobro nije ni svaka "instagramusa" prostitutika, ima i "normalnih" djevojaka koje su popularne na instagramu
Meni je npr. jedna bila interesantna, dok nije pocela stavljati storije podrske Ratku Mladicu![]()
Morao sam je ostaviti
![]()
-
no_sikiriki
#4348 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
-
Sydnor
#4349 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Zakletva, zakleti se? Ok, vjerovatno sam se izrazio pogrešno, kako se pravilno kaže?
-
Mariella
#4350 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Uvijek je ljepse biti sam nego sa budalom. I svako treba nauciti da mu prvo bude lijepo sam sa sobom, pa tek onda u paru.no_sikiriki wrote: ↑10/02/2022 16:02Da, čovjek jeste društveno biće, i sigurno da je ljepše biti u paru. Ali apsolutno se slažem sa čovjekom da je bolje biti sam nego sa svakim. Milion primjera gdje ljudi baš sebi zagorčaju život, jer hoće "na silu" da imaju porodicu/partnera. Takav život je kao zatvor. Single čovjek bar ima svoju slobodu.