A mace su nevjerovatno pametne i znaju sve a kada hoce nesto,dodju ti i zovu te i idu prema tome sto hoce.
Mene je danas moja isjekla pofino,cak me i ujela,prvi put od kako ih imam ali ja sam kriv pa je ne krivim.Naime,ova jedna se boji ususivaca i kada krenem da usisavam,ona pobudali i pocne da se penje uz storu,ili uz zaluzine i stora je vec poderana na vise mjesta.
Onda ih ubacim obje u jednu sobu dok usisavam ostatak,pa prebacim i tako i danas ovu jednu ne mogu da uhvatim,htio je ubaciti u sobu i nekako je uhvatim a ostavio upaljen usisivac i kako sam isao prema usisivacu,ona tako pocinje agresivnije i agresivnije da se opire i hoce iz ruku da mi pobjegne,ja joj noge uhvatio i ne pustam,kada me je capila za ruku,zabila sva 4 ocnjaka i onda me jos izgrebala dok je skocila iz ruku
Inace ih pustim napolje da se ganjaju ali ovih dana ih drzim zatvorene do sterilizacije,macori su vec poceli zavijati po dvoristu a ima ih pofino,cekaju priliku,pa moram ih jos sutra drzati u kuci
Ali ja sam kriv,tako da ...poslije su odmah dosle obje i legle na mene i spavale