javim za Cadbury kad probamagnostic_front wrote: ↑09/02/2022 15:13 Cadbury 'nako vala![]()
Meni dosta Reese's, peanut butter i cokolada, pa sta ce ti vise.
A i to uzeh, ovo mini pakovanje od kile

Moderator: anex
javim za Cadbury kad probamagnostic_front wrote: ↑09/02/2022 15:13 Cadbury 'nako vala![]()

I meni je medju favoritimaagnostic_front wrote: ↑09/02/2022 15:17![]()
To bi otislo za 10min. Bolje uzimati one po dva ona cupsa, to je taman
Ma šta nako, nije to vidjelo čokolade, Milka je top kakav je Cadburyagnostic_front wrote: ↑09/02/2022 15:13 Cadbury 'nako vala![]()
Man down, man down, mayday, mayday!!dale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:27 Ja sam se od slatka skroz odvikao. Sinoć nakon više od mjesec i pol kod jarana na rođendanu uzmem kolač reda radi...nije mi nikako sjeo.![]()
Nemam više ni cravings. Komforno se mogu odjaviti sa teme.![]()
![]()
Ako želiš da tako i ostane, nek ti @hadzinicasa posalje Cadbury, nećeš imati nikakvih problemadale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:27 Ja sam se od slatka skroz odvikao. Sinoć nakon više od mjesec i pol kod jarana na rođendanu uzmem kolač reda radi...nije mi nikako sjeo.![]()
![]()
Jeo sam ih nekad ranije, preslatke su brate.no_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 15:30Ako želiš da tako i ostane, nek ti @hadzinicasa posalje Cadbury, nećeš imati nikakvih problemadale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:27 Ja sam se od slatka skroz odvikao. Sinoć nakon više od mjesec i pol kod jarana na rođendanu uzmem kolač reda radi...nije mi nikako sjeo.![]()
![]()
![]()
Došao si ovdje da to kažešdale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:27 Ja sam se od slatka skroz odvikao. Sinoć nakon više od mjesec i pol kod jarana na rođendanu uzmem kolač reda radi...nije mi nikako sjeo.![]()
![]()
Exactly. i bezevezne allround.dale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:31Jeo sam ih nekad ranije, preslatke su brate.no_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 15:30
Ako želiš da tako i ostane, nek ti @hadzinicasa posalje Cadbury, nećeš imati nikakvih problema![]()
![]()
#samokazemHakiz wrote: ↑09/02/2022 15:31Došao si ovdje da to kažešdale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:27 Ja sam se od slatka skroz odvikao. Sinoć nakon više od mjesec i pol kod jarana na rođendanu uzmem kolač reda radi...nije mi nikako sjeo.![]()
![]()
![]()
Šta hoćeš, aplauz ili sažaljenje![]()
Sad mi kazes ka‘sam kupila
Ask first.
Ja sam mislila da namjerno provociraš. A ja čitav esej o shittinessu Cadburyja pisala na ovoj temi prije mjesec-dva
Nije ovo CA (Chocolate Anonimous) sastanak
E‘o probala sam.no_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 15:35Ja sam mislila da namjerno provociraš. A ja čitav esej o shittinessu Cadburyja pisala na ovoj temi prije mjesec-dva![]()
Opraštam ti.hadzinicasa wrote: ↑09/02/2022 15:36E‘o probala sam.no_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 15:35
Ja sam mislila da namjerno provociraš. A ja čitav esej o shittinessu Cadburyja pisala na ovoj temi prije mjesec-dva![]()
K‘o turske.
Preslatka. Stavicu je u kolac kakav![]()
Kada ti život da limun, napraviš kolač.hadzinicasa wrote: ↑09/02/2022 15:36E‘o probala sam.no_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 15:35
Ja sam mislila da namjerno provociraš. A ja čitav esej o shittinessu Cadburyja pisala na ovoj temi prije mjesec-dva![]()
K‘o turske.
Preslatka. Stavicu je u kolac kakav![]()
Čini mi da je dijelom i do tableta za šećer koje pijem, imam osjećaj da mi ukus šećera u ustima prenaglašavaju i izazivaju mi odbojnost.no_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 15:53 @dale cooper Btw to bude tako neko vrijeme, ali isto tako je vrlo lako vratiti se slatkom. Ja sam 1.5 godinu bila bez, baš disciplinovana, i meni isto sve bilo preslatko, ali onda se opustila, malo po malo počneš jesti, i sad sam nažalost opet addict. Tako da ako hoćeš da se držiš toga, bolje je ne popuštati osim baš za te neke posebne prilike.
Sa tabletama nemam iskustva pa ne znam, dobro je da ti djeluju, kod mog oca nisu imale baš nekog efekta. Ne znam je li plan da ih uzimaš dugoročno ili neko vrijeme. Sretno u svakom slučaju, život bez šećera je svakako zdraviji (bar za fizičko zdravlje).dale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:59Čini mi da je dijelom i do tableta za šećer koje pijem, imam osjećaj da mi ukus šećera u ustima prenaglašavaju i izazivaju mi odbojnost.no_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 15:53 @dale cooper Btw to bude tako neko vrijeme, ali isto tako je vrlo lako vratiti se slatkom. Ja sam 1.5 godinu bila bez, baš disciplinovana, i meni isto sve bilo preslatko, ali onda se opustila, malo po malo počneš jesti, i sad sam nažalost opet addict. Tako da ako hoćeš da se držiš toga, bolje je ne popuštati osim baš za te neke posebne prilike.
Vjerovatno treba vremena da se navikne, na samom početku sam imao i problema sa mučninom što je isto tako česta nuspojava kako
sam pročitao, ali je to sad već prošlo.
Da, djeluju, već je sad šećer u krvi u granicama normale, tako da promjena prehrane ima efekta. Sve ostalo ću vidjeti kada budem išaono_sikiriki wrote: ↑09/02/2022 16:08Sa tabletama nemam iskustva pa ne znam, dobro je da ti djeluju, kod mog oca nisu imale baš nekog efekta. Ne znam je li plan da ih uzimaš dugoročno ili neko vrijeme. Sretno u svakom slučaju, život bez šećera je svakako zdraviji (bar za fizičko zdravlje).dale cooper wrote: ↑09/02/2022 15:59
Čini mi da je dijelom i do tableta za šećer koje pijem, imam osjećaj da mi ukus šećera u ustima prenaglašavaju i izazivaju mi odbojnost.
Vjerovatno treba vremena da se navikne, na samom početku sam imao i problema sa mučninom što je isto tako česta nuspojava kako
sam pročitao, ali je to sad već prošlo.![]()
Nije nam dosta jada koji imamo, moramo ga pojačati.