Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spiritbreaker wrote: ↑09/02/2022 14:17
meni je samo smijesno kako ti imas te predrasude o svemu. Imam i ja 30+ godina, abnormalno odgovoran posao, i volim fudbal i pratim ga koliko mogu, sto uzivo sto na tvu, da li me to cini klosarom?
Po tvojim kriterijima da.
Uzmi Englesku za primjer. Komplet familije idu na utakmice EPL, žena ima 40% na stadionima EPL. Klošari?
Ne bih rekao.
Ti volis da moje rijeci izvrces, ili citas povrseno. Ako sam igdje napisala da je otici na utakmicu ili pratiti fudbal = klosar ubi me
A kako ces biti navijac ako ne pratis utakmice, svegati?
Ako ne pratis si simpatizer kluba ili sta li?
Ti si otvoreno prozvala sve navijace, pa se sad vadis.
Mariella wrote: ↑09/02/2022 14:23
Ti volis da moje rijeci izvrces, ili citas povrseno. Ako sam igdje napisala da je otici na utakmicu ili pratiti fudbal = klosar ubi me
A kako ces biti navijac ako ne pratis utakmice, svegati?
Ako ne pratis si simpatizer kluba ili sta li?
Ti si otvoreno prozvala sve navijace, pa se sad vadis.
Ok, ti se ti licno uvrijedio pa zapeo si za isto, nemam zivaca da objasnjavam 50 puta. U pravu si, svako ko gleda utakmice je klosar i daleko mu kuca od moje
Mariella wrote: ↑09/02/2022 14:06
Pa to, pravo se usrecila. Ko god ima tako poremecene prioritete da klub i utakmice uvijek stavlja ispred zene, djeteta, djevojke, prijatelja, ili je dijete pa je to sve zanimljivo ili je poglup... A s obzirom da je meni 30+ djecu ne ubrajam u ono sta pisem
zar imas 30+, zasto sam ja bio ubjedjen da imas 28 haha
ima smisla da trazis nekog ozbiljnog
fakat bi mogla 'zavesti' sydnora sto neko kaze
Mariella wrote: ↑09/02/2022 14:06
Pa to, pravo se usrecila. Ko god ima tako poremecene prioritete da klub i utakmice uvijek stavlja ispred zene, djeteta, djevojke, prijatelja, ili je dijete pa je to sve zanimljivo ili je poglup... A s obzirom da je meni 30+ djecu ne ubrajam u ono sta pisem
zar imas 30+, zasto sam ja bio ubjedjen da imas 28 haha
ima smisla da trazis nekog ozbiljnog
fakat bi mogla 'zavesti' sydnora sto neko kaze
Vole "dame" ove BRUDE, bradica, Jala Buba fazon, grmalje, dzumase u trenerkama i suncanim naocalama na celu nebtno koje je godisnje doba, sto se šepure kao patke a vise im dilerske pederuse oko vrata kao kravi zvono.
Kad ih vidim kako sarajevskom čarsijom hodaju, mobitel na zvucnik prica sa jaranom selame se "hajde da zavrsimo ono nakon dzume", a one jadne guraju kolica a pored kolica jos jedno kao otac, mini grmalj pretil i ono frizurica obrijana glavica sa strane.
DonieBrasco wrote: ↑09/02/2022 15:25
Vole "dame" ove BRUDE, bradica, Jala Buba fazon, grmalje, dzumase u trenerkama i suncanim naocalama na celu nebtno koje je godisnje doba, sto se šepure kao patke a vise im dilerske pederuse oko vrata kao kravi zvono.
Kad ih vidim kako srajevskom čarsijom hodaju, mobitel na zvucnik prica sa jaranom selame se "hajde da zavrsimo ono nakon dzume", a one jadne guraju kolica a pored kolica jos jedno kao otac, mini grmalj pretil i ono frizurica obrijana glavica sa strane.
Odlican opis.
Ali Instagramuse vole da sire noge takvima. I ne samo one.
Kad ih vidim kako sarajevskom čarsijom hodaju, mobitel na zvucnik prica sa jaranom selame se "hajde da zavrsimo ono nakon dzume", a one jadne guraju kolica a pored kolica jos jedno kao otac, mini grmalj pretil i ono frizurica obrijana glavica sa strane.
Pogresna tema, idi na onu sta zene privlaci pa tu reci damama sta i kako Hvala unaprijed
Zadnje što iko od muškaraca želi je instagramuša. Želimo nekog ko će nas prihvatiti sa svim svojim manama i vrlinama, neko uz koga ću moći da se osjećam sigurno. Kako psihički tako i emotivno. Neko koga ću zagrliti i saslušati, ko će mene saslušati, obradovati mi se...
Djevojke koje gutaju mačeve po Dubaiju to nisu. Nit će ikad bit. Nit gledam takve nit pratim, a još manje želim.
Sydnor wrote: ↑10/02/2022 11:29
Zadnje što iko od muškaraca želi je instagramuša. Želimo nekog ko će nas prihvatiti sa svim svojim manama i vrlinama, neko uz koga ću moći da se osjećam sigurno. Kako psihički tako i emotivno. Neko koga ću zagrliti i saslušati, ko će mene saslušati, obradovati mi se...
Djevojke koje gutaju mačeve po Dubaiju to nisu. Nit će ikad bit. Nit gledam takve nit pratim, a još manje želim.
Ali ova Mariella mi je najjaca na planeti, ajd stoji zezanje i to sve, ali da napise da muskarci zele instagramuse hahaha Naravno da su takve djevojke koje se sponzorisu, glume nesto, kvarcaju, imaju napumpane usne, nadogradjenu kosu, nokte od 3m itd itd samo za profurat i nista vise od toga. Takve vodaju decki sa mnogo love, bez mozga i bez ikakvog sarma. Jednostavno se takvi nadju, on ne moze ponuditi nista vise od novca, skupih stvari i putovanja a ona ne moze pruziti nista osim sirenja nogu.
Svaki iole normalan muskarac kraj sebe zeli ovu sto si ti gore opisao. Ko bi zelio zivjeti sa instagramusama?
Sydnor wrote: ↑10/02/2022 11:29
Ali ova Mariella mi je najjaca na planeti, ajd stoji zezanje i to sve, ali da napise da muskarci zele instagramuse hahaha Naravno da su takve djevojke koje se sponzorisu, glume nesto, kvarcaju, imaju napumpane usne, nadogradjenu kosu, nokte od 3m itd itd samo za profurat i nista vise od toga. Takve vodaju decki sa mnogo love, bez mozga i bez ikakvog sarma. Jednostavno se takvi nadju, on ne moze ponuditi nista vise od novca, skupih stvari i putovanja a ona ne moze pruziti nista osim sirenja nogu.
Svaki iole normalan muskarac kraj sebe zeli ovu sto si ti gore opisao. Ko bi zelio zivjeti sa instagramusama?
Jos jednom dokazujete da ne znate citati Gdje sam rekla da SVI muskarci zele instagramuse? Ovi koje pisu ljute postove na forumu i zale se sto instagramuse vodaju svakakve likove ih sigurno zele, inace ih ne bi zanimalo sta one rade i koga vodaju pored sebe Sto su i drugi normalni muskarci potvrdili. Ali vi volite sa mnom najvise da se svadjete