Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kikibombona wrote: ↑08/02/2022 20:46Njemacka i Francuska mogu rijesiti krizu u Ukrajini. Prije toga odbaciti sve neevropske utjecaje. To je glavni preduslov.
OK, dogovore se sa Rusima i Kijevom. I onda duga ruka Duboke države napravi false flag i optuži Rusiju. Šta će onda Njemačka i Francuska? Oponirati američkom narativu ili podanički ponavljati "ja,ja", "oui, oui"?
Još ću ti ovo reći i završio sam sa tobom, ali dobro ovo upamti ako možeš... Vrijeđanje je odraz nemoći...
Opet se miješaš gdje nisi dorastao? Prvi čovjeka vrijeđaš i onda ove nebuloze pišeš.
Ova tema puna bisera.
Dragi deda, on je prvi uvrijedio Čelija, ja sam samo napisao da je zloban i zlonamjeran, što i jeste. Evo i ti mene nerviraš sa ovim glupostima, pa te ni jednom nisam uvrijedio... Svašta, kakvi prenosi...
o vidi dosao kiki na temu. nema zime za one protiv koji on pise. hvali svog precjednika, hvali tu istorijski dokazanu francusku diplomatiju i uspjesno balansiranje izmedju rata i mira koje im je donijelo dosta uspjeha na diplomatskom a kad je trebalo, i na vojnom polju. haha. vrhunski lider, vrhunska pamet i mudrost pregovaranja. vrijeme je da se nogiraju yankeejui sa svete evropske zemlje jer bez njih evropljani su stotinama i tisucama godina zivjeli u prosperitetu i ljubavi i ne treba im yankee pomoc, nikad nije. osim par puta. a sta su samo dva puta? nebitna i sitna u tolikoj prosperitetnoj evropskoj istoriji.
Last edited by karanana on 08/02/2022 21:41, edited 1 time in total.
karanana wrote: ↑08/02/2022 21:39
o vidi dosao kiki na temu. nema zime za one protiv koji on pise. hvali svog precjednika, hvali tu istorijski dokazanu francusku diplomatiju i uspjesno balansiranje izmedju rata i mira koje im je donijelo dosta uspjeha na diplomatskom a kad je trebalo, i na vojnom polju. haha. vrhunski lider, vrhunska pamet i mudrost pregovaranja. vrijeme je da se nogiraju yankeejui sa svete evropske zemlje jer bez njih evropljani su stotinama i tisucama godina zivjeli u prosperitetu i ljubavi i ne treba im yankee pomoc, nikad nije. osim par puta.
Čim je on Bidena stavio na avatar i nahvalio ga, *ebaji ga. Nema Bidenu spasa.
karanana wrote: ↑08/02/2022 21:39
o vidi dosao kiki na temu. nema zime za one protiv koji on pise. hvali svog precjednika, hvali tu istorijski dokazanu francusku diplomatiju i uspjesno balansiranje izmedju rata i mira koje im je donijelo dosta uspjeha na diplomatskom a kad je trebalo, i na vojnom polju. haha. vrhunski lider, vrhunska pamet i mudrost pregovaranja. vrijeme je da se nogiraju yankeejui sa svete evropske zemlje jer bez njih evropljani su stotinama i tisucama godina zivjeli u prosperitetu i ljubavi i ne treba im yankee pomoc, nikad nije. osim par puta.
Čim je on Bidena stavio na avatar, *ebaji ga. Nema Bidenu spasa.
auh nisam vidio. gotovo. samo je pitanje hoce li ovim potezom biden prvo riknut ili izgubit izbore.
Opet se miješaš gdje nisi dorastao? Prvi čovjeka vrijeđaš i onda ove nebuloze pišeš.
Ova tema puna bisera.
Dragi deda, on je prvi uvrijedio Čelija, ja sam samo napisao da je zloban i zlonamjeran, što i jeste. Evo i ti mene nerviraš sa ovim glupostima, pa te ni jednom nisam uvrijedio... Svašta, kakvi prenosi...
Šta si ti, Čelijev advokat, rod, pa se našao prozvan da vrijeđaš lika ničim izazvan?
Čak šta više, dobio si kompliment. Ti si njega nazvao plitkim a on tebe dubokim. Znaš li ti koliko je dubok Bosforski moreuz?
Šta si ti, Čelijev advokat, rod, pa se našao prozvan da vrijeđaš lika ničim izazvan?
Čak šta više, dobio si kompliment. Ti si njega nazvao plitkim a on tebe dubokim. Znaš li ti koliko je dubok Bosforski moreuz?
Deda, nazvati nekoga da je sa posebnim potrebama, to jeste autizmom, jednostavno nije lijepo, naprotiv... Iznenađuješ me za nekoga ko živi u uređenoj i demokratskoj državi da si takav Balkanac...
Deda, nazvati nekoga da je sa posebnim potrebama, to jeste autizmom jednostavno nije lijepo, naprotiv... Iznenađuješ me za nekoga ko živi u uređenoj i demokratskoj državi da si takav Balkanac...
Sam je naveo simptome autizma. Ja sam samo uljudno upitao.
Challenger_ wrote: ↑08/02/2022 20:18
Ali, uz*ebale se podaničke duše, samo tako. Jest to Turčin istrenirao: Ili verglaj "evet, evet" za malo pilava ili skrati stoku za glavu. Ušlo u naviku pa se "brani" svaka sila pa i Amerika kao da će ih sutra paša niz Jekavac strmeknut.
Deda, nazvati nekoga da je sa posebnim potrebama, to jeste autizmom jednostavno nije lijepo, naprotiv... Iznenađuješ me za nekoga ko živi u uređenoj i demokratskoj državi da si takav Balkanac...
Sam je naveo simptome autizma. Ja sam samo uljudno upitao.
Challenger_ wrote: ↑08/02/2022 20:18
Ali, uz*ebale se podaničke duše, samo tako. Jest to Turčin istrenirao: Ili verglaj "evet, evet" za malo pilava ili skrati stoku za glavu. Ušlo u naviku pa se "brani" svaka sila pa i Amerika kao da će ih sutra paša niz Jekavac strmeknut.
Koji vic od svijeta.
Reče lik koji brani diktatora.
Nadrealno.
Nije diktator jebem mu misa, jedva puki medijator, prati malo
Point. wrote: ↑08/02/2022 21:42
Deda, nazvati nekoga da je sa posebnim potrebama, to jeste autizmom, jednostavno nije lijepo, naprotiv... Iznenađuješ me za nekoga ko živi u uređenoj i demokratskoj državi da si takav Balkanac...
Nisi odgovorio na pitanja, zašto se tvoja malenkost pronašla uvrijeđenim ničim izazvana, zašto prvi napadaš čovjeka i znaš li koliko je dubok Bosforski moreuz?
Nisi odgovorio na pitanja, zašto se tvoja malenkost pronašla uvrijeđenim ničim izazvana, zašto prvi napadaš čovjeka i znaš li koliko je dubok Bosforski moreuz?
Zato što ne volim takva vrijeđanja, da mu je napisao da je glup na primjer ne bih ovako reagovao. Imam u svom komšiluku momka sa autizmom, divna je osoba, a uvijek ima glupana koji ga zadirkuju,a ja sam na diranje nemoćnih osjetljiv. Dubina Bosfora je do 125 metara
Last edited by HarTar on 08/02/2022 22:04, edited 1 time in total.
Point. wrote: ↑08/02/2022 21:55
Zato što ne volim takva vrijeđanja, da mu je napisao da je glup na primjer ne bih ovako reagovao. Imam u svom komšiluku momka sa autizmom, divna je osoba, a uvijek ima glupana koji ga zadirkuju,a jaa sam na diranje nemoćnih osjetljiv. Dubina Bosfora je do 125 metara
Google je radio vidim. Zahvali se sad čovjeku što te pohvalio i traži oprost jer si ga prvi vrijeđao u kavgi koja se tebe ne tiče.
Ps. da si zaista osjetljiv na diranje nemoćnih, stao bi dušom i tijelom na stranu ukrajinaca na ovoj temi. Apropo diranje nemoćnih.
@Point. Ja sam samo za to da rata ne bude... Stvarno ste nerealni kada sami sebi nećete da priznate da jedino Americi rat odgovara. To je čak i Tvrtko Kikica uvidio.... Čak i on sa Bidenom na avataru...