Evo pogledaj, tako piše.

Moderator: anex
Kod mene kao i uvijek do sada 4 KM
To je privremena greška, neki dan se i na androidu isto dešavalo samo što nije izbacivalo error nego samo praznu stranicu.

Gdje su najavili to, imas li link do tog obavjestenja? Znaci ako su meni do sada skidali za odrzavanje 1,99 km mjesecno, sad sam automatski prebacen na taj modula paket i skidaju mi 4 km mjesecno?
Da nije imala besplatno 1god m-ba, pa sad to isteklo, obzirom da su imali prije takve promocija ?
Ja sam tu informaciju upratio ovdje negdje na forumu, mozda je nisam dobro razumio. Unicredit ima besplatan broj za podrsku, probaj ih nazvati.
Jeste aktivna, ja evo otplaćujem jedan kredit tako.Soldier0209 wrote: ↑15/02/2022 21:22 Poz da li neko zna slucajno, je li jos aktivna opcija preko visa classic kartice da se podigne keš kao kredit npr do 5000 KM, nasao sam letak na njihovoj stranici ali ne piše do kada vazi.
Hvala, nemam ja taj problem, slobodno neka koristiti ako joj treba, dijelimo sve.Android Knego wrote: ↑15/02/2022 22:15Na Revolving kartici vraćaš svaki mjesec samo 5% od ukupnog duga.
Koristiti vrlo pažljivo i držati van ženinog dohvata i vidokruga.