Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitaj to žene koje su nažalost silovane, ili im reci ako smiješ.
Reci im ti svoje ako smijes? Nije dovoljno sto te neko napastvuje vi jos dodatno ponizavanje na zrtvu stavljate da je sad i bez casti ostala I onda se pita sto ne prijavljuje. Kako god, pogresna tema.
Ti si slucaj za psihijatra,bez ljutnje.
Stvari ne mozes tumacit kako tebi odgovara nego kakve jesu,neko je dosta ranije zakljucio sta je silovanje i kakve termine sa sobom nosi kao i posljedice,tvoje gluposti nisu relevantne.
Last edited by doktornauke on 04/02/2022 09:32, edited 1 time in total.
Mariella wrote: ↑04/02/2022 08:48
Reci im ti svoje ako smijes? Nije dovoljno sto te neko napastvuje vi jos dodatno ponizavanje na zrtvu stavljate da je sad i bez casti ostala I onda se pita sto ne prijavljuje. Kako god, pogresna tema.
Stvari ne mozes tumacit kako tebi odgovara nego kakve jesu,neko je dosta ranije zakljucio sta je silovanje i kakve termine sa sobom nosi kao i posljedice,tvoje gluposti nisu relevantne.
Ne znam ja kome je lokacija u bolnici A cast se ne moze oduzeti, bez obzira na tvoja pecinska razmisljanja.
Fakat smo uredjeno društvo, država i civilizacija na nivou--Švedi nam zavide.
On inace ima izrazen senzibilitet prema silovateljima,pedofilima,bila je jednom rasprava, na drugoj temi nazor pokusava da podjebava tako da samo ostaje na tome ovdje,jer mu je sigurica pisati nebuloze.
Sto se tice identiteta, dovoljno je da nekad i organi koji potrazuju neku facu zbog silovanja,ubistava,droga i svega stave fotos opis i sve da im se pomogne u potrazi.A vjeruj mnogi ga ne bi prijavili ne zbog toga sto ih je strah, nego sto izaziva u njima zadivoljstvo takva osoba. Jadno,ali u takvom drustvu zivimo.
Ne znam ja kome je lokacija u bolnici A cast se ne moze oduzeti, bez obzira na tvoja pecinska razmisljanja.
ne razumijem zašto malo auto da bi skrenulo desno mora zauzeti 1/3 susjedne lijeve trake preko mosta klausa mekinskog na otoci i zasto se ne dogovore i potpišu vidno je ko je kriv
Pa lijepo. Pucati kazne ako ne pomjeris auto kod sustizanja otpozada, bez povrijeđenih. Nema se tu sta raditi uvidjaj. Slikas 5-6 fotografija auta i okruzenja, i sklonis se. Volja ti europsko, ili ako je steta velika zovi policiju, ali samo se makni sa ceste.
Ako vam se ne svida pisanje nekog forumasa, BILO KAKVI UPISI, stavite ga na ignore. Iduci pokusaj bullyinga radi totalno normalnog upisa rezultirat ce duzim banovima.
Bloo wrote: ↑04/02/2022 20:15Ako vam se ne svida pisanje nekog forumasa, BILO KAKVI UPISI, stavite ga na ignore. Iduci pokusaj bullyinga radi totalno normalnog upisa rezultirat ce duzim banovima.
Post 04/02/2022 09:42 by Black swan
jutros se kucnuli kamion i škoda na otoci
kolona do vojkovića
da sam znao ne bih vam ni dolazio jutros
Bloo, je li fakat misliš da je ovo normalan upis???
Fakat smo uredjeno društvo, država i civilizacija na nivou--Švedi nam zavide.
On inace ima izrazen senzibilitet prema silovateljima,pedofilima,bila je jednom rasprava, na drugoj temi nazor pokusava da podjebava tako da samo ostaje na tome ovdje,jer mu je sigurica pisati nebuloze.
Sto se tice identiteta, dovoljno je da nekad i organi koji potrazuju neku facu zbog silovanja,ubistava,droga i svega stave fotos opis i sve da im se pomogne u potrazi.A vjeruj mnogi ga ne bi prijavili ne zbog toga sto ih je strah, nego sto izaziva u njima zadivoljstvo takva osoba. Jadno,ali u takvom drustvu zivimo.
Jesmo se dogovorili da se ne spominjemo? Ti si klasični nasilnik.
Last edited by Hakiz on 04/02/2022 20:42, edited 1 time in total.
Bloo wrote: ↑04/02/2022 20:15Ako vam se ne svida pisanje nekog forumasa, BILO KAKVI UPISI, stavite ga na ignore. Iduci pokusaj bullyinga radi totalno normalnog upisa rezultirat ce duzim banovima.
Post 04/02/2022 09:42 by Black swan
jutros se kucnuli kamion i škoda na otoci
kolona do vojkovića
da sam znao ne bih vam ni dolazio jutros
Bloo, je li fakat misliš da je ovo normalan upis???
Na Klixu općenito ima dosta nacionalističkih komentara ali da bilo koji forumaš prosipa bošnjački šovinizam i provocira nacionalističkim komentarima kao Black Swan do sad bi bio 1000 puta banovan. I ovo pišem kao neko ko stvarno nije nacionalista, pogotovo ne bošnjački.
A sad banujte slobodno.
kox wrote: ↑04/02/2022 21:12
Na Klixu općenito ima dosta nacionalističkih komentara ali da bilo koji forumaš prosipa bošnjački šovinizam i provocira nacionalističkim komentarima kao Black Swan do sad bi bio 1000 puta banovan. I ovo pišem kao neko ko stvarno nije nacionalista, pogotovo ne bošnjački.
A sad banujte slobodno.
Ja sve imam osjećaj da Black Swan podjebava. A najljepše je to raditi onima koji se naviše pale.
ma podjebava vas lik ba. I ja bih vas isto ali nije to moja furka. Previse mi se zgadilo.
Fol sve BIH jedna, nedjeljiva, multivitaminska, a onda nece ljudi da se druze sa onim preko. Pa o cemu pricamo?