Al ga bombaš ko neki.ovo_malo_duse wrote: ↑28/01/2022 15:33Kakva ba kazna koistis applikaciju ko na telefonu. Ko ce upratit sta raja gleda. Kad smo kod IPTV ja imam jednu te istu vec 10 godina. Ista cijena isto odstojanje u 3 razlicite drzave radi ko doksa. Rade samo na preporuku i na odredjen broj clanova jer nece preopterecenja na serverima.
Jedino sto se promjenilo je nacin uplate, prije islo preko Paypal sad diektno uplate bankovne. Nekad nesto i ako zakoci ciko uvjek tu da pomogne.
Moj punac u Bosni imao mojaTV nije mogao gledat nista od fudbala a lud za tim sad save otkazao . Kupio novi samsungov tv, nema SmartIPTV vise aplikaciju ali ima druga NETIPTV haman pa ista, ubacili mu kanale. Ja mu nabacao u favorite sve kanale koje gleda i evo godina "Ukiva me u zvijezde" Non stop mu raja i komsiluk u kuci, jal nemaju Arene, Jal neznam sta. On ko hadzuka placa samo internet povecao konekciju al ukupno placa haman pa duplo manje nego sto je placao kad je imao moja tv i nje mogao gledat nista. Sad samo salta jal SK, Jal Arene, jal BEINSPORT, SKYSPORTOVI ovamo ga nista i ne zanima od nasih kanala osim par. Ma uzivancija.
Prvo MojaTv ima i SK i Arene.
Drugo MojaTV net košta 40 KM sa intrenetom 25/2 gdje ima tm.
Intrenet 10/1 košta 30 KM.
Tako da svašta si ti tu izmislio.