Nece Konakovic ikoga na Hrt ubjediti u ista, niti ce biti obrnuto.Škobo Habu wrote: ↑01/02/2022 09:03Ne znam za Konakovića, ali po mojim uzusima je ispod svakog civilizacijskog nivoa voditi raspravu o Izbornom zakonu sa Ivom Lučićem koji je bio prvi Tuđmanom obavještajac u Hercegovini i dostavljao je na dnevnoj bazi izvješća o progonu bošnjačkog stanovništva iz Čapljine, Ljubuškog, Stoca, Mostara...Sile_sile_sa wrote: ↑01/02/2022 01:19 Da li je ko gledao na HRT-u emisjiju otovreno, gdje je Konaković sam protiv četvorice uspješno branio BiH
Političar nivoa Konakovića bi to trebao znati i, na koncu, naglasiti. Hrvatska je od raznih lučića i kordića napravila medijske zvijezde, uzorite svećenike i analitičare per se.
Vec, dosao covjek do drzavnih tema, sjedi za hastalom gdje se pregovara. Udara na Baketa da ga zamjeni za glavnog pregovaraca sa Hdzom.
Sa fakticki jednim zastupnikom u parlamentu BiH (i to kooptiranim) i 2 u parlamentu FBiH dosao je do izmjena ustava i nezvanicnog predstavnika Sdp i NS u Neumu. Politicki, vrhunski odigrano.
Izmedju ostalog, to podrazumjeva i malo medijske kooperativnosti i sa anamoonim.