nema na cemu ,to bi trebala biti ova

Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pogledaj, ti ili majstor, crijeva na usisu, posebno obrati paznju na iberlauf.oruzana_pobuna wrote: ↑29/01/2022 20:26
moze bit bobina, mogu biti kablovi svjecica, mogu biti svjecice - al nema mi smisla da ne rade kad su hladne i rade kad su tople, leptir usisa-gasa-zraka.... al mislim da bi mogla biti bobina,,..
prvo pokusaj iskopcat pokopcat kablove svjecica - mozda su kontakti korodirali nekim kontakt sprejem naspricat
ma ne treba ,skines je tankim sarafcigerom,a stisnes konjskim klijestimaoruzana_pobuna wrote: ↑30/01/2022 07:21 sjajno i za tu selnu posebno ti trebaju posebna kljesta![]()
![]()
nekad mi se cini da se neke stvari naprave kao i problemi namjenski da se alati i rjesenja prodaju unaprijed![]()
o tom pricam - a konjska su mi pala napamet odma'bitanga_sa_otesa wrote: ↑30/01/2022 08:19ma ne treba ,skines je tankim sarafcigerom,a stisnes konjskim klijestimaoruzana_pobuna wrote: ↑30/01/2022 07:21 sjajno i za tu selnu posebno ti trebaju posebna kljesta![]()
![]()
nekad mi se cini da se neke stvari naprave kao i problemi namjenski da se alati i rjesenja prodaju unaprijed![]()
mislim za svako govno ima poseban alat,kad bi sve kupio otisao bi u bankrot momentalno![]()
valjaju za sve jos sam ja kupio po nekom snizenju kad se zatvarala radnja ''gedore''oruzana_pobuna wrote: ↑30/01/2022 08:54
o tom pricam - a konjska su mi pala napamet odma'sta su mi puta ta kljesta valjala a nidje konja
![]()

Dvoja, zasto?
onako pitam ,cvrsca je karoserija s dvoje
je l vam nosio jorgan na put alahati da ne nazebete po nociNaslovnica wrote: ↑30/01/2022 17:42 Joj kada se sjetim stari vazda kupovao auta sa dvoja vrata, zato što je mati tako htjela, zbog nas (djece), sigurnije je.
Stari kupi Bubu, uvale nazad jogi dušek i mi djeca se povaljamo i spavamo do Ulcinja. 100% sigurni.![]()
Bila nekakva žuta dekica sa Džerijem (mišom iz crtanog).oruzana_pobuna wrote: ↑30/01/2022 17:47je l vam nosio jorgan na put alahati da ne nazebete po nociNaslovnica wrote: ↑30/01/2022 17:42 Joj kada se sjetim stari vazda kupovao auta sa dvoja vrata, zato što je mati tako htjela, zbog nas (djece), sigurnije je.
Stari kupi Bubu, uvale nazad jogi dušek i mi djeca se povaljamo i spavamo do Ulcinja. 100% sigurni.![]()