DeFacto:

Sinsay: (Malo starija slika, oko 6 dana stara, nije se puno promijenilo.)

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Sinoc isao do Djaka i prodjem i pored ovog prostora. Vidim unutra neke kutije oblijepljene Waikiki ljepljivom trakom, kontam Waikiki il se prosiruje il se seli iz prizemlja.
Ne smrdi u BR npr.. ali ti smrdi od lozaca sa Hamide.. Isto je i na Meokusnicama i dzematom Trgovisceskoronikako wrote: ↑28/01/2022 11:04A koja je to nevidljiva granica gdje vise Mital ne smrdi? Ili ono, smrdi pored Bajre, ali ne smrdi kod Lamele, ili mozda smrdi i do Lamele, ali ne smrdi od RMK?
Ili je dijaspora pokupovala.
Znači vozaš se onako bezveze po gradu, da dopuniš akumulator?
Ma po sata samo-Chesterfield- wrote: ↑28/01/2022 13:08Znači vozaš se onako bezveze po gradu, da dopuniš akumulator?![]()
Sad bi te ovi moji iz mahale prebili no meni licno nikada nije smrdilo niti sta osjetim vjerovatno jer sam naviko. Neki dan idem na crkvicko brdo i vidim ona kuca pored bilborda ide neki braon-bijeli gusti dim, osamutilo me koliko smrdi.
Ovo ti je isto kao ono emisije TE Kakanj dolaze do Madjarske, ali ih zato u Kaknju nema. A u sustini, sve je to u par deka. Kad je los dan, jedino nije lose na Smetovima, a i to je upitno.gentoo wrote: ↑28/01/2022 11:21Ne smrdi u BR npr.. ali ti smrdi od lozaca sa Hamide.. Isto je i na Meokusnicama i dzematom Trgovisceskoronikako wrote: ↑28/01/2022 11:04
A koja je to nevidljiva granica gdje vise Mital ne smrdi? Ili ono, smrdi pored Bajre, ali ne smrdi kod Lamele, ili mozda smrdi i do Lamele, ali ne smrdi od RMK?. Ne postoji nevidljiva granica ali naravno da ima veze jel vidis sa balkona dimnjake ili ne vidis. Pitaj one u Tetovu
![]()
Smrdi u citavom gradu.. ali recimo da ja na Jaliji to daleko manje osjetim nego onaj u bajrinoj zgradi ili bilo gdje u novoj zenici
htjedoh i sam postaviti ovu fascinantnu vijest. ekolozi su nas uspjeli spasiti od zle hidroelektrane, tako da ce sada janjicki slapovi ostati ono sto jesu - zasticeni park prirode i mjesto okupljanja turista iz sireg svijeta, kao i svih onih koji ce moci uzivati pogledom na iste prolazeci magistralnim putem M17...