Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel' stvarno mislite da policija ne mariše rutinski i da je ovakvo nešto izuzetak?
Svaki od tih 1000 časnih će mu svezat' šamarčinu.
Marisu al ovo je obicno bahacenje
Kad nije bilo?
Hajde navedi samo jedan primjer gdje je policija nekog izmarisala, a da je raja bila na strani policije?
Prije par godina zaštitari na Otoci pukli migrantu 2-3 vaspitno obrazovne da ga savladaju, Klix napis'o da je zbog ukradene čokoladice, a lik je zapravo poteg'o nož na zaštitara nakon što je uhvaćen.
Gdje je bio narod? Narod je bio na strani nožara i trabunj'o o brutalnosti.
@S4mpion koja je minimalna udaljenost koja treba biti izmedju gradjanina i policijskog sluzbenika? Mislim ne bih da dobijem koji samar jer sam se primakao nekome preblizu
hoces li bar jednom priznati kao npr sada da si pogrijesila i da zato ovako pises ovaj post
E ko joj kaze
sta je problem?
ja kad pogrijesim uvijek kazem samo sto to vjerovatno preskocite da procitate
ono nije vam to zabavno
al je zabavno kad pominju so i da sam ja snimac sto nema veze s vezom al nebitno mene to ne vrijedja
glavna stvar ovdje a i u realnosti je da se nekome sukne i da ispadnes ono zajeban i sl
S4mpion wrote: ↑27/01/2022 16:43
Daleko od toga da je ničim izazvano, ovo je ozbiljna radnja, pa ja bih mu, bez uniforme, kao civil, šamarčinu svez'o za ovo.
Mozda i bi, ali u samodbrani bi ti bile slomljene obje šake, noga malo samo.
Ne bi.
Nisi me razumio, ne bih se tukao sa policajcima, jer nema razloga.
Ne zna polusvijet ko je Zoran Čegar
Za neupućene, Zoka je predratni specijalac, mangup, heroj...
Ja sam ga poštovao kao klinac, poštujem ga i danas..
Kamo sreće da je više Zorana Čegara u Sarajevu
Haris033 wrote: ↑27/01/2022 18:30
Ne zna polusvijet ko je Zoran Čegar
Za neupućene, Zoka je predratni specijalac, mangup, heroj...
Ja sam ga poštovao kao klinac, poštujem ga i danas..
Kamo sreće da je više Zorana Čegara u Sarajevu
Čegar je ljudina. Ovaj malac s klipa je ovo zasluzio. Mahao je rukama i vidi se po snimci da se derao i kurčio. Dobio sta zasluzuje. Samo tuci ovakve klosare
Gerro wrote: ↑27/01/2022 18:39
Čegar je ljudina. Ovaj malac s klipa je ovo zasluzio. Mahao je rukama i vidi se po snimci da se derao i kurčio. Dobio sta zasluzuje. Samo tuci ovakve klosare
Ko se bar ocesao o Zoku, zna ko je i kakva je to ljudska gromada...
Na stranu i da nije, ovaj klosar je poceo prvi. Zoka postupio u nuznoj odbrani i kraj price
Zoran Čegar je jedan ko rijetkih “old school” policajaca iz predratnog Sarajeva.
Da ste živjeli prije rata u Sa, kao što niste, znali bi šta znači pravna država, znali bi šta su Zakoni, šta je policija i kako se ista ponašala prema kriminalcima..
Danas nam državom, entitetima i gradovima vlada mafija, a takvi u onom sistemu ne bi dalje dospjeli od klofača ćilima..
Dok je policija tukla kriminala skoro pa i nije bilo…
Nekome se Zoka dobro zamjerio
Moja podrška, legendo!
Zoran Čegar, načelnik uniformisane policije FUP-a, nakon što se u nekim medijima pojavio snimak na kojem tuče radnika parkinga u prisustvu još dvojice policajca, za Hayat.ba kaže kako snimak nije nastao na nekom parking prostoru te da nije u pitanju radnik obezbjeđenja. Čegar tvrdi da je u pitanju kriminalac koji je poznat po reketiranju ljudi.
Nazivajući ga običnim kriminalcem priča nam kako je psovao njemu i njegovom kolegi .
Što si parkirao ovdje auto, drotovski, na privatno zemljište pi*** ti materina, hajde mrš odavdje – rekao nam je.
Ističe kako će tražiti poligraf da se dokaže ova haranga protiv mene i mojih kolega.
„Šta to ti govoriš ovlaštenom službenom licu?", upitao sam ga? Dobacio je: "Hajde mrš odavdje i ti, nemoj sad da ti jeb** mater, drotino jedna". On je mene trznuo, a ja sam ga ošamario, a na to mi je ponovo rekao: "E za ovo ću ti jeb*** mater". Onda je dobio i s druge strane. Neću dozvoliti da mene neko pljuje, da mi psuje majku pogotovo ne u uniformi, jer nisam od onih policajaca koji su dozvolili da ih pljuju, da ih šamaraju, da ih reketiraju, i da rade za narko kartele. Svaka čast poštenim policajcima i uvijek sam s njima, ali zna se da ima i ovog kukolja u našim redovima – govori nam Čegar.
Nastavlja govoreći kako će tražiti da se dostavi originalan snimak.
Tražit ću da mu se uzme dlaka, da se pomokri i da mu se uzme krv, ali i nama trojici, da se vidi ko je narkoman, ko diler, a ko kriminalac. Neće ostati na ovome. Nisam nimalo nasekirao. Neće kriminalci pljuvati po policiji, tući policiju, psovati majku, nazivati ih pogrdnim imenima. Ako sam nešto slagao, ja ću odgovarati - završava Čegar.
Haris033 wrote: ↑27/01/2022 18:49
Zoran Čegar je jedan ko rijetkih “old school” policajaca iz predratnog Sarajeva.
Da ste živjeli prije rata u Sa, kao što niste, znali bi šta znači pravna država, znali bi šta su Zakoni, šta je policija i kako se ista ponašala prema kriminalcima..
Danas nam državom, entitetima i gradovima vlada mafija, a takvi u onom sistemu ne bi dalje dospjeli od klofača ćilima..
Dok je policija tukla kriminala skoro pa i nije bilo…
Nekome se Zoka dobro zamjerio
Moja podrška, legendo!
U sarajevskom naselju Grbavica jučer se odvijala prava drama. Zoran Čegar, komandant podrške pri Jedinici za zaštitu osoba i objekata Federalne uprave policije razoružao je i uhapsio dilere droge i oružja.
Prema navodima Oslobođenja, osobe koje su se nalazile u blizini kafića Cacao na Grbavici bile su očevici hapšenja kakvo se viđa samo na filmovima.
Na obližnjem parkingu su se četiri mladića vrzmala oko Audija 100 i Opel Corse te su nešto prebacivali iz jednog gepeka u drugi. Navodno je u gepeku Audija primijećeno više pakovanja droge, kesa sa novcem i puške M-16 i kalašnjikov.
Potom je iz automobila izašao muškarac kojeg su očevici prepoznali kao Zorana Čegara. Došlo je do potezanja oružja i fizičkog obračuna policajca i četverice mladića. Čegar je vještim udarcima i bez ispaljenog metka savladao dvojicu kriminalaca, stavio im lisice i oborio ih na tlo.
Preostala dvojica kriminalaca sjela su u Audi i pobjegla prema Skenderiji. Ubrzo su na mjesto događaja stigli pripadnici FUP-a i MUP-a KS, a policijske patrole krenule su u potjeru za Audijem. Prema nepotvrđenim informacijama, bjegunci su pucali prema policiji.
Kako piše Oslobođenje, uhapšeni kriminalci su iz Srbije, pripadaju tamošnjem kriminalnom podzemlju i poznati su policiji.
Debiloidus droticus, zaostali oblik policajca.
Ako ti je psovao, piši mu kaznu, ako se opire uhapsi ga.
Pucat taceve po glavi ko kakav izbacivac trecerazredne kafane ne dolikuje policijskoj uniformi.
Da dodam...izuzetno prepotentan i bezobrazan tip,koji se ne libi svakom reći u facu šta misli a ima muda za pobit se sa svakim.Ja bih lično volio da imamo u svakoj stanici policije po 5 Joza Andžića i po 5 Zorana Čegara...
Ali,sad je usro motku i morat će u penziju.