Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za nepropisno parkiranje kazna je 10 samara samo cekam kad ces dobiti kaznu
Načekaćeš se.
Trenutno imam tačno nula kazni od dana polaganja.
onda samo suplju pricas po forumu a u stvarnosti placas parking i postujes svaki zakon
al ok ti bi zelio da si kabadahija al ne smijes pa zato mozes ovdje glumiti istog
S4mpion wrote: ↑27/01/2022 16:43
Daleko od toga da je ničim izazvano, ovo je ozbiljna radnja, pa ja bih mu, bez uniforme, kao civil, šamarčinu svez'o za ovo.
i sta bi onda ti kao u civil u tom slucaju rekao policiji da se desilo kad bi te lik prijavio ? samoodbrana jel ? on mahao rukom a ti mu poslije pucao samare dok lik stoji.
Ne znam momka, pao je niz stepenice, kraj priče, niko se neće bavit' time, pogotovo ne u sporu između njega i mene.
i sta bi onda ti kao u civil u tom slucaju rekao policiji da se desilo kad bi te lik prijavio ? samoodbrana jel ? on mahao rukom a ti mu poslije pucao samare dok lik stoji.
Ne znam momka, pao je niz stepenice, kraj priče, niko se neće bavit' time, pogotovo ne u sporu između njega i mene.
Drago mi je izuzetno da se ovo desilo možda se sjecate koliko sam vam puta pisao o policiji i prekomjernoj upotrebi sile bez da im ništa ne uradiš na nogometnim utakmicama posebno izvan stadiona gdje nema bilo kakve šanse da te neko vidi..
Bila je prica nek' udaraju krezavu stoku doslo je vrijeme konacno da vidite kako zapravo policija operira u gradu i u saobracaju kad te zaustavi isto..
Sad se zapitajte u danu koliko je ovakvih situacija.
nisam te pitao sta ce sud na kraju reci, nego sta ces ti reci u svojoj izjavi? jesi li mangup da samaras ljude pa i da stanes iza toga, ili si picic i hinja da places i da se izvlacis
Komšo nam jednom prič'o kako je, prije rata, na Koševu kren'o da se penje preko ograde, naletio mu policajac na konju, ošin'o ga pendrekom tako jako da su mu farmerke pukle odmah.
90minut wrote: ↑27/01/2022 17:02
Drago mi je izuzetno da se ovo desilo možda se sjecate koliko sam vam puta pisao o policiji i prekomjernoj upotrebi sile bez da im ništa ne uradiš na nogometnim utakmicama posebno izvan stadiona gdje nema bilo kakve šanse da te neko vidi..
Bila je prica nek' udaraju krezavu stoku doslo je vrijeme konacno da vidite kako zapravo policija operira u gradu i u saobracaju kad te zaustavi isto..
poredis dvije neuporedive stvari
da neko od navijaca nevin dobije udarac to se slazem al da je bas nista im ne uradis je malo vec sf
dovoljno je da tu jedan napravi neku pogresnu stvar i da svi prisutni dobiju batine zbog tog kretena koji je pogrijesio
dalje problem navijaca je sto ne kazne tog koji je pogrijesio samo zato jer je on dio grupe jaran itd
nisam te pitao sta ce sud na kraju reci, nego sta ces ti reci u svojoj izjavi? jesi li mangup da samaras ljude pa i da stanes iza toga, ili si picic i hinja da places i da se izvlacis
90minut wrote: ↑27/01/2022 17:02
da neko od navijaca nevin dobije udarac to se slazem al da je bas nista im ne uradis je malo vec sf
dovoljno je da tu jedan napravi neku pogresnu stvar i da svi prisutni dobiju batine zbog tog kretena koji je pogrijesio
dalje problem navijaca je sto ne kazne tog koji je pogrijesio samo zato jer je on dio grupe jaran itd
Bilo to kurčenje policije u putu bilo to kurčenje policije ispred stadiona dok se ulazi nebitno kakva je okolnost kurčenje i udaranje samo zbog toga što mogu i jer su stoka koja masturbira kuci jer udara one koji se ne mogu braniti s gomilom oklopa na sebi uz suzavac i palice..
Na ulici ništa drugacija situacija nije apsolutno trunke dovoljno je da mu odgovoriš s minimum " agresivnosti " i uradice ti isto ovo što je Cegar uradio to su takve osobe mentalno i ništa se promjeniti nece.
Jedina razlika je što ovdje postoji snimak inace im to prolazi bez znoja.
Bilo to kurčenje policije u putu bilo to kurčenje policije ispred stadiona dok se ulazi nebitno kakva je okolnost kurčenje i udaranje samo zbog toga što mogu i jer su stoka koja masturbira kuci jer udara one koji se ne mogu braniti s gomilom oklopa na sebi uz suzavac i palice..
Na ulici ništa drugacija situacija nije apsolutno trunke dovoljno je da mu odgovoriš s minimum " agresivnosti " i uradice ti isto ovo što je Cegar uradio to su takve osobe mentalno i ništa se promjeniti nece.
Policiju moras postovati i kad fasujes nastavis dalje u nadi da ce policajac sljedeci put biti bolje raspolozen. Realno nije lose doziviti koji put restart u zivotu.
ne bih se bas slozio da je isto al eto
isto tako nisam rekao da nije bilo takvih situacija o kojima govoris
samo uporedjivati navijacke grupe sa redarom i nije bas najbolja usporedba
invincible1921 wrote: ↑27/01/2022 16:38
On je ovim potezom obrukao hiljade policajaca koji casno rade svoj posao...a sa ovom izjavom se i popisao po njima kao i jasno porucio sta misli o drzavi i zakonu koji bi kao trebao da brani k provodi
Ma kakve bajke vi ljudi pričate?
Jel' stvarno mislite da policija ne mariše rutinski i da je ovakvo nešto izuzetak?