SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
PM72
#52351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izvinućete ali Čegar nije nikakav heroj.Bio u jednoj akciji,nakon toga hapsio Srbe i napravio sranje pa se ispalio vani.Vratio se nakon rata
-
systemrebel
#52352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
polako doces i ti na tapet hepienda pa kad tad - karma je kurvaredhat wrote: ↑27/01/2022 11:00
Da si uspio sastaviti dvije izjavne prostoproširene rečenice bez vrijeđanja i bez pravopisnih grešaka možda bih ti i odgovorio ali sam si sebe isključio iz priče. Zelen zelen sa malom šansom da sazriš - e za vas je Zoka bir-ilađ i ispravljam se jok klonirat 100x već minimum 200x
I šamar nije tuča, šamar je vaspitno popravna mjera koja je očito urodila plodom, zoka resetovao dečka na fabrčke postavke i završio proces resocijalizacije i prihvatanja društveno prihvatljivih normi ponašanja kod dečka u trenutku.
Dečko se još i zahvalio - po meni ovo je edukativna priča sa happy endom.
![]()
zivo mi se jebe za gramaticke semanticke i pravopisne nedorecenosti na forumu uhljupa....
-
foxlife
#52353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
morat cu preko tebe jer mi je ovaj mentol pod foeEasyMan wrote: ↑27/01/2022 10:43A gdje se to pokazuje Zoka i slicni njemu i kome?redhat wrote: ↑27/01/2022 10:36
Ti si se sam pohvalio na FB da si snimač pa si brisao postove kad su ljudi počeli da te pljuju a podrška za Zoku ko kuća.
Svi ste cvjetići i maslačci i kunete se u prava i procedure kad naletite na jačeg ili autoritet ali kad se kinji slabiji, stariji, dijete, invalid e onda se može biti i silovit. I ti bi tako ispred Parlamenta gazdu pitao trebal mu SQ8 oprat ne bi ti palo na pamet da mu šta laneš a btw dotični ti je jedan od specijalaca koji su obezbjeđivali Dinu i Tita u famoznoj posjeti - ali ne bi ti tu temu spomenuo pred njim dok mu glancaš auto naravno.
Elem podrška za Zoku i treba ga klonirati puta 100 pa da nam se ovi maslačci što hodaju okolo sa utokom za pasom pa se razračunavaju makar malo zamisle isplati li se povući pištolj.
Zoka se dokazao kad je trebalo i to svaki put, old school žandar a takvih nam fali. Furate se svi na demokratiju a u americi kad ti policajac kaže stavi ruke na volan, odbij poslušati pa vidi u kom smjeru će ti taj dan otići.
U jednom se slažemo, službeno lice nije ravnopravno s tobom - ono je autoritet i iznad je tebe i mene naravno. Ne znam nikog ko je imao sukob sa policijom a da nije zaslužio u manjoj ili većoj mjeri i to je tako.
Prije par mjeseci jednog od aktera prvog ubistva na Pofalicima zaustavlja policija, otvara prozor, mrsne ih i produzi. Ostase kao popisani.
Prije par godina zenu od jednog kriminalca zaustavlja policija, auto neregistrovano, zove muza, daje im telefon, samo je pustise.
Vrlo mali je broj onih koji se smiju postaviti tim likovima, vecina maltretiraju buraniju i pisu kazne po parkinzima. Ovo sto ima ozbiljnijih momaka vecinom su u specijalcima i sl…
kakav fb hvaljenje i brisanje postova?
jbt sto ljudi vole umisliti to je za oskara
i da se odmaknemo od te teme da predjem na cegara
evo sta cegar radi samara nekog momka na parkingu a ne samara smrkove face keljemendije i sl
po tom su gori oni 10 puta koji ne smiju ispred drzave da reaguju na kriminal nego zatvaraju oci na isti
-
BadBoy
#52354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Taj je prodao svoj udjel i otišao u Dubai raditi za njega kao privatno obezbjeđenje.
- azurna_obala
#52355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma klasični kabadahija, gori od njega su samo ova dvojica kolega.
- klaki
#52356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na ovom klixu nema ama baš ni jedna tema a da ne možeš pročitati ama baš ograničena razmišljanja
Zna se kakva je procedura tj. kazna ako se uvrijedi službeno lice, ali pod pretpostavkom da to isto lice sve radi po propisu. Svaki fizički kontakt, a da nije samoodbrana, je totalna glupost i ne preporučujem nikome. Jel' prvi ja trebam direktom pucat svakog ko me krivo pogleda ili mi krene nešto tersat???
I naši očevi su heroji koji su zdravlje i mladost ostavili po brdima Sarajeva pa opet ne šamaraju narod za sitnice. Na kraju krajeva možda je i ovom momku neko poginuo...
Zna se kakva je procedura tj. kazna ako se uvrijedi službeno lice, ali pod pretpostavkom da to isto lice sve radi po propisu. Svaki fizički kontakt, a da nije samoodbrana, je totalna glupost i ne preporučujem nikome. Jel' prvi ja trebam direktom pucat svakog ko me krivo pogleda ili mi krene nešto tersat???
I naši očevi su heroji koji su zdravlje i mladost ostavili po brdima Sarajeva pa opet ne šamaraju narod za sitnice. Na kraju krajeva možda je i ovom momku neko poginuo...
-
Naslovnica
#52357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mijenjam teze.systemrebel wrote: ↑27/01/2022 11:02mijenjas teze dal svjesno dal nesvjesno nemam pojma.Naslovnica wrote: ↑27/01/2022 10:59
Ne prizivam teror.
Šta fali staviti ruke na volan i čekati da ti priđe policajac i zatraži dokumente, a ne kao sada, izlaženje iz vozila, ubjeđivanje, svađanje.
I taj teror koji spominješ je prekoračenje ovlasti i zakona, ali unutar zakona i ovlaštenja je vjerovatno mnogo bolje za policiju. Ja, kao neko ko je za 25 godina vozačkog staža platio kazni na prste ruku i ko nikada nije imao problema sa zakonom, zaista se ne bojim širih ovlasti kojima bi policija bila više zaštićena od raznoraznih međeda koji su nas okupirali i koji pljune policajca, a ovaj klepi ušima.
ovdje i jest suština ispravljanje zakona i glumatanje sile na fukari....
ološ vlada jer ovakvi kao Cegar orgijaju samo kome mogu .....
Ja govorim sa stanovišta zakona, a ne sa stanovišta prekoračenja zakona i šta bi bilo kad bi bilo..
Zakonski je policija sigurno više zaštićena u USA nego u BiH.
Šta ima loše u tome, dokle god se policija drži zakonskih okvira? Ništa.
-
redhat
#52358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U više od 40 godina do sad nikad a raznih sranja radio - ako mi se šta desilo i dobro i loše sam sam za to bio kriv.systemrebel wrote: ↑27/01/2022 11:03polako doces i ti na tapet hepienda pa kad tad - karma je kurvaredhat wrote: ↑27/01/2022 11:00
Da si uspio sastaviti dvije izjavne prostoproširene rečenice bez vrijeđanja i bez pravopisnih grešaka možda bih ti i odgovorio ali sam si sebe isključio iz priče. Zelen zelen sa malom šansom da sazriš - e za vas je Zoka bir-ilađ i ispravljam se jok klonirat 100x već minimum 200x
I šamar nije tuča, šamar je vaspitno popravna mjera koja je očito urodila plodom, zoka resetovao dečka na fabrčke postavke i završio proces resocijalizacije i prihvatanja društveno prihvatljivih normi ponašanja kod dečka u trenutku.
Dečko se još i zahvalio - po meni ovo je edukativna priča sa happy endom.
![]()
![]()
zivo mi se jebe za gramaticke semanticke i pravopisne nedorecenosti na forumu uhljupa....
Po zaslugama
-
foxlife
#52359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sta god da prica ima procedura za tovjeshalica wrote: ↑27/01/2022 10:52I opet pucanstvo ne bi bilo dovoljno zadovoljno. Najlosija stvar je sto se ne cuje sta se prica,samo par rijeci.Naslovnica wrote: ↑27/01/2022 10:50
Šta god da mu je radnik rekao, nema pravo da ga onako šamara. Prekršio je zakon i ovlasti.
Zna se kako se rješava naročito drsko ponašanje.
Umjesto da mu napišu prijavu (uz 2 svjedoka), on ga šamara i eto šta se desi.![]()
cegar da je bio pametan pa samo da zapisuje i da decku na kucnu adresu dodje kazna vrijedjanje sluzbenog lica ili kako se vec to pravno naziva
kazna 500KM
i tu bi onda svi stali na stranu policajca
-
invincible1921
#52360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kao prvo bruka profesiju i uniformu koju nosi
-
JCecotto
#52361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovaj sizofrenicar je prije nekoliko godina redovno dolazilo u firmu u kojoj sam radio, da preuzme neke posiljke .
Nekoliko puta je s vrata vadio pistolj, stavljao ga na front desk i pitao : "hocete li da vas sad sve pobijem, znate li vi ko sam ja" i sl.
Samo zato sto mu je (prema njegovom vidjenju) kasnila posiljka...
Zato vam svima koji ga branite, zelim da vas ili vasu djecu tako maltretira.
Nekoliko puta je s vrata vadio pistolj, stavljao ga na front desk i pitao : "hocete li da vas sad sve pobijem, znate li vi ko sam ja" i sl.
Last edited by JCecotto on 27/01/2022 11:16, edited 2 times in total.
- Chloe
- Photo mod
#52362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imaju oni dovoljno ovlasti ( Zakon o policijskim službenicima prepisan je od EU ), a zašto nemaju poštovanje građana, autoritet - do njih je.Naslovnica wrote: ↑27/01/2022 10:59Ne prizivam teror.systemrebel wrote: ↑27/01/2022 10:51
prizivas teror druze porucnice - pazi dobro sta pozelis da ti se ne bi desilo negdje da budes izresetan a ni lukom jeo ni lukom smrdio jer oni prvo pucaju pa onda ispituju....
Šta fali staviti ruke na volan i čekati da ti priđe policajac i zatraži dokumente, a ne kao sada, izlaženje iz vozila, ubjeđivanje, svađanje.
I taj teror koji spominješ je prekoračenje ovlasti i zakona, ali unutar zakona i ovlaštenja je vjerovatno mnogo bolje za policiju. Ja, kao neko ko je za 25 godina vozačkog staža platio kazni na prste ruku i ko nikada nije imao problema sa zakonom, zaista se ne bojim širih ovlasti kojima bi policija bila više zaštićena od raznoraznih međeda koji su nas okupirali i koji pljune policajca, a ovaj klepi ušima.
-
Naslovnica
#52363 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo tako.foxlife wrote: ↑27/01/2022 11:10sta god da prica ima procedura za tovjeshalica wrote: ↑27/01/2022 10:52
I opet pucanstvo ne bi bilo dovoljno zadovoljno. Najlosija stvar je sto se ne cuje sta se prica,samo par rijeci.![]()
cegar da je bio pametan pa samo da zapisuje i da decku na kucnu adresu dodje kazna vrijedjanje sluzbenog lica ili kako se vec to pravno naziva
kazna 500KM
i tu bi onda svi stali na stranu policajca
500 KM bi boljelo puno više od 3 šamara.
A evo šta ispade, flop.
-
systemrebel
#52364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mijenjam teze.
Ja govorim sa stanovišta zakona, a ne sa stanovišta prekoračenja zakona i šta bi bilo kad bi bilo..
[/quote]
molim te mi reci - sta je na ovom snimku zakonski? eto - aj kad vec glumis puritanca reci - sta je tacno na snimku ispred piljare - zakonski?
-
Naslovnica
#52365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U pravu si.Chloe wrote: ↑27/01/2022 11:14Imaju oni dovoljno ovlasti ( Zakon o policijskim službenicima prepisan je od EU ), a zašto nemaju poštovanje građana, autoritet - do njih je.Naslovnica wrote: ↑27/01/2022 10:59
Ne prizivam teror.
-
foxlife
#52366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma samo kabadahije iste kao on ovo opravdavaju uz izgovor vaspitne mjere
-
made_in_sarajevo
-
Naslovnica
#52369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
molim te mi reci - sta je na ovom snimku zakonski? eto - aj kad vec glumis puritanca reci - sta je tacno na snimku ispred piljare - zakonski?systemrebel wrote: ↑27/01/2022 11:15Ne mijenjam teze.
[/quote]
A gdje sam ja napisao da je ovo šamaranje zakonski?
De pročitaj moje postove pa probaj opet.
-
splinter
#52370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ZLOUPOTREBA UNIFORME
Čampara: Drsko ponašanje Čegara nanijelo je štetu FUP-u, potrebno donijeti odluku o suspenziji
https://www.klix.ba/vijesti/bih/campara ... /220127050
Nemoj tako Čampara. Misliš da je jednostavno zavoditi red na parkinzima?
Čampara: Drsko ponašanje Čegara nanijelo je štetu FUP-u, potrebno donijeti odluku o suspenziji
- black_adrian
- Vozim: vjetar
#52371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a vriske k'o da se kolju
-
Karikaturist
#52372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stani, pricamo o ovom sto satro dijeli samare?JCecotto wrote: ↑27/01/2022 11:11 Ovaj sizofrenicar je prije nekoliko godina redovno dolazilo u firmu u kojoj sam radio, da preuzme neke posiljke .
- video
#52373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opaaa
-
Naslovnica
#52374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo poštovanje zakona.splinter wrote: ↑27/01/2022 11:19 ZLOUPOTREBA UNIFORME
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#52375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja naslova a ono neka svadjica, niti je niko ikog pretukao niti ištasime_cipol wrote: ↑27/01/2022 10:45 Gledaj ovog "junaka"![]()
https://avaz.ba/vijesti/bih/712852/vide ... a-parkingu