Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Romanista 101% wrote: ↑17/01/2022 21:53
Sami su krivi. Ne mozes j..... Speziu dobiti na svom terenu.
Nema Genovi spasa ove sezone. Konacno serie B.
Kakve to veze ima sto oni ne mogu dobit. Jes vidio sta im nije svir‘o
Ja, i?
Vidio sam, ocita greska sudije. Ali Milan je uz felazio klub koji dobija najvise penala u seriji A. Igras kod kuce protiv jednog od najslabijih i boris se za sam vrh i neuspjevas pobjediti, jos na kraju izgubis! Glupo je tu vaditi se na sudije.
Kakve to veze ima sto oni ne mogu dobit. Jes vidio sta im nije svir‘o
Ja, i?
Vidio sam, ocita greska sudije. Ali Milan je uz felazio klub koji dobija najvise penala u seriji A. Igras kod kuce protiv jednog od najslabijih i boris se za sam vrh i neuspjevas pobjediti, jos na kraju izgubis! Glupo je tu vaditi se na sudije.
Ma nebitni su, totalno. Nekad igraju vrhunski a nekad se pate sa Speziom. Dok moj Juve nekim cudom ima 9 bodova iz Intera
Van Halen wrote: ↑23/01/2022 21:43
Los derbi,izadje Ibra godine ne daju vise. Da nije Inter nezasluzeno pobijedio Napoli se mogao totalno primaci i da se zakuha
Da nisu onako ujebale sudije protiv Spezie, i da nisu pokrali Veneziu juce.... al sbb kbb
Vlahovic ce bas ispasti ljakse ako ode u Juventus. Zna da su ovi godinama na ratnoj nozi i zeli bas tamo da ide. Ja bi ga klupirao sve do kraja ugovora.
Nije prvi put u bližoj istoriji da idu u lopovski klub iz Firence. Bernardeski pa Chiesa i evo ovaj papak. Čudi me da ih navijači tolerišu, ovaj Duško dugouško i njegov agent su zreli za par vaspitnih iza ušiju.
ništa tu navijači ne mogu. oduvek su igrači odlazili iz manjih klubova u veće, neovisno o rivalstvu. tu novac govori, a fiorentina hoće da se opari. dali bi i drugi klubovi pare, ali ako sam igrač preferira italiju, onda je to to.
saint_mirad wrote: ↑24/01/2022 15:20
ništa tu navijači ne mogu. oduvek su igrači odlazili iz manjih klubova u veće, neovisno o rivalstvu. tu novac govori, a fiorentina hoće da se opari. dali bi i drugi klubovi pare, ali ako sam igrač preferira italiju, onda je to to.
O, da, oparice se. Sad kad Juventus krene sa ciganisanjem 17 rata odplata + 2 igraca sa operacijskog stola. Po tome su poznati.
Barem od Arsenala bi dobili odma 70 mil. cash love.