Pa i prvi sudija je to isto rekao, zar ne?!zilog wrote: ↑17/01/2022 09:57Osmi Socrates wrote: ↑17/01/2022 08:44
Vidim da nisi u potpunosti upoznat sa slučajem, a ni sa osnovnim pravilima dobijanja vize i ulaska u zemlju, pa ne znam kako da raspravljam sa tobom? Evo, ako tebi može pomoći.
On je vizu dobio u novembru na osnovu toga što je podnio molbu. As simple as that. Čak i kad dobiješ vizu naglase da na ulasku u zemlju mogu tražiti i drugu dokumentaciju, i da dobijanje vize ne znači automatski ulazak u zemlju.
Onda izlistaju koje još dokumente, pored vize, trebaš za ulazak u zemlju. Na tebi je odgovornost da sve te dokumente povadiš.
Nole nije vizu dobio u decembru. Dobio je izuzeće od Tennis Australia, jer je to njemu bio jedan od uslova za ulazak u zemlju. Međutim, pokazalo se da je to izuzeće nedovoljno za ulazak u Australiju, kao što je i svaki pismen čovjek sa osnovnom školom mogao zaključiti. Đoković se pravda da mu je neko rekao da je to izuzeće dovoljno.
Boli ona stvar Imigracionu Službu Australije šta je neko njemu rekao. Nije dijete, mogao je shvatiti ista pravila koja su shvatila svi ostali igrači turnira.
Prosto mi je nevjerovatno da neko prihvata da Đoković nije shvatio ono što je nekoliko stotina igrača shvatilo. Ta priča ne pije vodu.![]()
Samo, uzalud sve to. Lik poslije diskusije na 5 stranica, gdje mu je sve u detalje objasnjeno, poravni i napise da je Novak ispunio SVE sto je Australija trazila i da su ga navukli da dodje, da bi ga na pravdi Boga deportovali. Vidis da nema pojma ni kada je dobio vizu, ali mu to uopste ne smeta da mantra o zlocinackoj AU.
https://news.sky.com/story/novak-djokov ... g-12512807
Australija nije zločinačka, gdje si vidio da sam ja to napisao?