Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tacno da nisu uzeli onaj time out raidersi bi odigrali jos jedan run play i to bi bilo to.
Mada sa pobjedom raidersi idu u cinci, da je bilo nerijeseno bi bi KC. Znaci ipak im je pobjeda nesto znacila ali ja i dalje mislim da nije bilo time outa da bi trcali i isteklo bi vrijeme i ne bi imali field goal.
shalla wrote: ↑10/01/2022 00:21
Tvitnuh ovo pa mi jaran kaže da pretjerujem ali sam stvarno fasciniran šta ovi ljudi mogu izvesti...
"Motoričke sposobnosti NFL igrača, a pogotovo Wide Receivera, su nešto najsavršenije što se u sportu može vidjeti"
svaki sport je drugacije zahtjevan na svoj nacin. recimo fudbaleri trce (skoro) 90 min non stop. dok nfl igraju akcije od nekoliko sekundi i to konkretno WR-i ako imaju 15 targeta po utakmici to je ozbiljna brojka... mene vise impresionira kolicina treninga koji oni imaju za tih nekoliko minuta aktivne igre da bi mogli uhvatiti tu loptu kad dodje taj trenutak
shalla wrote: ↑09/01/2022 21:06
Jel realno šta coltsi rade
od ekipe koja je mirisala na opasnu prijetnju u playoffu do ekipe koja izgubi od jaguarsa dok navijaci jaguarsa u kostimima klaunova gledaju utakmicu zbog protesta protiv uprave kluba. samo u nflu
idemoooo crni ponedjeljak:
flores (iznenadjen sam)
nagy (bravo) + pace (bravo, 5 godina kasno)
zimmer
fangio prije par dana
mogli bi i giantsi i texansi noge dati, mozda i carol iz seahawksa
ja bi licno dao i nogu onom iz san diega, edit la chargersa, jos uvijek ih zovem sandiego, a samo zbog zadnjih 40 sekundi sinosnje tekme.
PS. Sto se tice "sjece knezova" sasvim ocekivano, mada je i mene otpustanje Floresa iznenadilo. Pitanje je sad i mjesto Tue u ekipi, da li ostaje ili ne. Isto tako sinosnje vodjenje ekipe protiv Raidersa trebao je donijeti Staley-u otkaz...ali eto nije.
Sta mislis hoce li Lionsi otpustati Campbella ? Mislim da on nije za vodjenje jedne NFL ekipe.
Ne mislim da ce lionsi otpustati. Ovo je prva godina campbelu ako se ne varam nakon patrishe, tako da mislim da ce mi dati sansu, posebno jer kad skontas lionsi su i usli u sezonu kao nula of ekipe i dali franchise qb-a.
He molim te citam da kazu da ce bearsi gledat da uzmu crnog trenera. Otkad je to rasa ispred kvalifikacije i znanja. Nemam pojma koga bi uzeli crnog ili bijelog ili zutog da valja, ali odmah pricati o rasi i ganjanju crnog trenera cisto da ispunis neku kvotu, to je sranje pani rasizam. Jebi ga onda, vratite lovija. Ili nek uzmu ovog iz
Miamia. Zamisli dodje klub i kaze trebamo zaposliti bijelog trenera.
Ocajne situacije zatjevaju ocajne mjere.
Jos samo da kontaktiraju Kleopatru ili Vidovitu Dzemilu, ili da putem usladjenosti horoskopskih znakova izaberu HC.
Evo ko ce im na razgovore za posao:
Head coach:
Brian Daboll, Bills offensive coordinator
Leslie Frazier, Bills defensive coordinator
Doug Pederson, former Eagles head coach
General manager:
Kwesi Adofo-Mensah, Browns VP of football ops
Morocco Brown, Colts director of college scouting
Glenn Cook, Browns executive
Licno mislim da Doug Pederson ima mjesta u NFLu u ovom trenutku, dal kao HC Chicaga ili HC Jacksonvillea svejedno.
1. nisam puno analizirao, mozda ipak raiders
2. patriots blaga prednost, izuzetno hladno vrijeme se ocekuje
3. bucsi uprkos problemima s rosterom
4. 49ersi ako budu igrali kao protiv ramsa moze biti svasta...cowboys one and done?
5. chiefsi, mozda i najsigurniji u ovoj fazi
6. ne znam stvarno, jako neizvjesno, divizijski matchup, moze biti svega
Vidjeli smo da Kansas moze dobiti po guzici kad im sve ne ide potaman... Kao i na pocetku sezone, kada mi se cinilo da su im neke finte prokuzene i spremljena odbrana. Tu bi moglo biti svega.
Roth je opet zadnju odigrao kako bismo ocekivali od njega po reputaciji.
Ako TJa Watt-a krene mogao bi frckica krivih ledja ostati