Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je srednji, blaži prekršaj. Netrjeraju ga zbog toga.
Davanje LAZNIH podataka je veliki prekrsaj, pogotovo pri ulasku u neku uredjenu zemlju.
Već vidim kako zamišljate Đokovica kako gugla kako ispuniti upitnik za ulazak u Australiju
Jel svaki bh reprezentativac ispunjavao svojeručno vize za Kazahstan pa ih odjebali. Pa onda urgirati u Bosni da se to završi, zvali uefu i onda odobrili vize na kraju. Sada kada je riječ o Đokovicu svi mu j*bu mater iako je imao vizu lik. Čisto treniranje strogoće, kako su onda prije njega pustili ostale igrače u Australiju graničari ako je zakon jednak za sve. Tek onda kada su vidjeli da su se sami sebi posrali u usta onda daj izbacuj Čehinju, Hrvata, boga oca.
I onda na kraju ministar, pazi, ministar koristi svoje ministarske ovlasti da ukine jednom čovjeku vizu!
Davanje LAZNIH podataka je veliki prekrsaj, pogotovo pri ulasku u neku uredjenu zemlju.
Već vidim kako zamišljate Đokovica kako gugla kako ispuniti upitnik za ulazak u Australiju
Jel svaki bh reprezentativac ispunjavao svojeručno vize za Kazahstan pa ih odjebali. Pa onda urgirati u Bosni da se to završi, zvali uefu i onda odobrili vize na kraju. Sada kada je riječ o Đokovicu svi mu j*bu mater iako je imao vizu lik. Čisto treniranje strogoće, kako su onda prije njega pustili ostale igrače u Australiju graničari ako je zakon jednak za sve. Tek onda kada su vidjeli da su se sami sebi posrali u usta onda daj izbacuj Čehinju, Hrvata, boga oca.
I onda na kraju ministar, pazi, ministar koristi svoje ministarske ovlasti da ukine jednom čovjeku vizu!
Ja i ...
Ni rijeci o LAZNIM podacima.
Ja i? sto mi je poznato to “ja,i”. O kojim lažnim podacima?
Ja i? sto mi je poznato to “ja,i”. O kojim lažnim podacima?
Pa ono, u spaniji bio a nije prijavio
Spanija, Monako, Šengen zona ti je ko jedna zemlja. Ni ja te podatke nisam nikad ispunjavao dok su mi trebale vize dok sam imao samo BH pasos. I niko me nikad radi toga nije zajebavao. I to sam ja licno ispunjavao te dokumente. A bas će najbolji i najveći teniser svih vremena svojeručno ispunjavati papire za vize pa ti nisi pri sebi
Spanija, Monako, Šengen zona ti je ko jedna zemlja. Ni ja te podatke nisam nikad ispunjavao dok su mi trebale vize dok sam imao samo BH pasos. I niko me nikad radi toga nije zajebavao. I to sam ja licno ispunjavao te dokumente. A bas će najbolji i najveći teniser svih vremena svojeručno ispunjavati papire za vize pa ti nisi pri sebi
Samo ti pravdaj ... To ne pali kod sudija.
Zakon kaze, ne smijes putovati. Ako si putovao, prekrsio si zakon. Kakav Sengen kakvi bakraci... Pa mozda nije on ni ispunjavao, ali svejedno je odgovoran.
Zakon kaze, ne smijes putovati. Ako si putovao, prekrsio si zakon. Kakav Sengen kakvi bakraci... Pa mozda nije on ni ispunjavao, ali svejedno je odgovoran.
poenta je da lagao, nije bitno gdje je putovao
i on na ao je predstanik srbije, ne monaka, dosao je sa srpskim pcr, ne monegaskim ... ni spanskim
poenta je da lagao, nije bitno gdje je putovao
Ma mozda je i greska onoga ko je ispunjavao....ali svjesno si putovao.tamo, a znao.si da ne smijes.
Naravno da nije odgovoran, ne snosi on krivicu za tudje greške pa nije Afganistan. Cuj kakav sengen kakvi bakrači pa ne bi niko ni znao da je u spaniji da ga nisu slikali. I ja sam išao u dansku nedavno, nigdje granice niti ičega, ko bi sutra znao da sam bio tamo nego mu se nameracili na kosti, traže dlaku u jajetu ali će to sudije da pospreme.
konami666 wrote: ↑15/01/2022 22:10
Opasan lik ko da je Escobar Pablo glavom i bradom
Pa ispade da je opsaniji. Šta će ljudi mislit kad moraju na 9-u vakcinaciju ovog mjeseca, a tip koji nije vakcinisan i koji je tek prebolio Covid, pobjedjuje Aistralian Open. Onda će se mozak možda uključit, a to je itekako opasno.
Emela Burdzovic:
"Da zaspimo i da se sutra probudimo i svi nasi problemi neka i dalje budu tu, moze jos koji novi, samo da se Djokovicevi problemi rijese. Molimo te Boze. Amin."
konami666 wrote: ↑15/01/2022 22:10
Opasan lik ko da je Escobar Pablo glavom i bradom
Pa ispade da je opsaniji. Šta će ljudi mislit kad moraju na 9-u vakcinaciju ovog mjeseca, a tip koji nije vakcinisan i koji je tek prebolio Covid, pobjedjuje Aistralian Open. Onda će se mozak možda uključit, a to je itekako opasno.
Ako Đoković ima diplomatski pasos to bi značilo i da ima diplomatski imunitet. Ako Srbija ne bude reagovala izbacivanjem njihovog diplomatskog osoblja iz zemlje, onda mogu obrisati taj diplomatski pasos o guzicu.