ljubicasti limun wrote: ↑14/01/2022 19:42
To upravo guraju, i ovaj Bodkin, i onaj konami (navodni nesrbin iz Norveske

) , itd. Jer, naravno, da se celi svet urotio protiv Srbije i Noleta. Naravno, da nema drugog razloga. Jer mi smo svi previse strogi prema Noletu jer je Srbin.
Osim jedne nadrealne hrpe Bosnjaka, tj. Nesrba koji od sveg srca navijaju za Noleta kao onda 90te kad su navijali za Crvenu Zvezdu i Partizan, cije su navijaci vec tada izvikivali nesumnjivo cetnicke parole.
Novaka Djokovica ja licno ne volim jer je lik Velikosrbin, a ne jer je Srbin, bez obzira na njegove izlete u Visoko. Ciji otac negira genocid u Srebrenici. Jer se slika sa komandantom Vukova s Drine, jer suruje sa Dodikom i Vucicem, jer mu navijaci nosaju okolo cetnicku ikonografiju, jer se nije nikad ogradio od toga,
Jer uziva u ulozi ikone (veliko)srpstva, a sad, i (veliko)srpskog mucenistva.
Onda ga ne volim jer je antivakser od one najgore sebicne, papanske vrste. Tzv. burgijas.
Jel iko protiv Lane Pudar ovdje, recimo?
Ja sam i postavila pitanje ovim apolgetama Djokovica, jer je ovaj konami rekao da ga brani jer je Srbin, jel misle da je kao Srbin Djokovic ugrozen. Zapravo me nije ni zanimao odgovor, bilo mi je bitno da se razotkriju opet pricom o ugrozenosti kojom se izvlace i maltretiraju Balkan, a sad i Australiju, vec vise od 30 god.
Upravo suprotno, niko normalan, dobronamjeran, s imalo dostojanstva i zdravog razuma nije na strani Novaka Djokovica.