Novak Đoković
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- necko_hz
#801 Re: Novak Đoković
Što je najjače, realniji su i Semir Osmanagić i ono kino koje zove piramidom od svih sranja i svevišnjih bića o kojima monoteističke religije seru. 
- Leverage
#802 Re: Novak Đoković
Podjednako su nerealni i Semir Osmanagić i monoteističke i politeističke dogme. Sve je to jedna velika šarena laža, ali je daleko interesantnije analizirati kako su npr. abrahamske religije osvarile takav uticaj nego bilo šta vezano za Semirov rudnik koji zove piramidom [1].
[1] apsidejzi, 13.01.2022.
- necko_hz
#803 Re: Novak Đoković
Pa eto, i Semir ostvari utjecaj tako što 'zavede' najboljeg tenisera ikada.
Placebo efekat je placebo efekat, nekome pomaže da ode u Mekku, nekome u Međugorje, nekome u "piramide' po jone. Isti je kurac sa svakim sličnim svetištem ili mjestom kojem/kojima ljudi daju vrijednost.
Za mene je sve to isto njesra, ali ne i za ljude koji u to vjeruju. Njima sigurno pomaže jer vjeruju da im pomaže.
Placebo efekat je placebo efekat, nekome pomaže da ode u Mekku, nekome u Međugorje, nekome u "piramide' po jone. Isti je kurac sa svakim sličnim svetištem ili mjestom kojem/kojima ljudi daju vrijednost.
Za mene je sve to isto njesra, ali ne i za ljude koji u to vjeruju. Njima sigurno pomaže jer vjeruju da im pomaže.
-
konami666
#804 Re: Novak Đoković
Najbolji i najveći igrač svih vremena Novak Đoković nastupa na AO u ponedjeljak, 17og januara!
Kako je samo ležerno pobijedio AO i prije nego sto je i udario lopticu, svima je pokazao i dokazao svoje ljudske vrijednosti.
Kako je samo ležerno pobijedio AO i prije nego sto je i udario lopticu, svima je pokazao i dokazao svoje ljudske vrijednosti.
-
konami666
#805 Re: Novak Đoković
Upravo tako! S tim da su te piramide u Hrvatskoj ili Srbiji ljudi bi napravili biznis dok u Bosni se svaciji uspjeh ili korak naprijed gleda sa gađenjem.necko_hz wrote: ↑13/01/2022 17:13 Pa eto, i Semir ostvari utjecaj tako što 'zavede' najboljeg tenisera ikada.![]()
- xoklix
#806 Re: Novak Đoković
Anti-teisti ne propuštaju priliku da svaku temu pretvore u sukob religija vs ateizam.
- ultima_palabra
#807 Re: Novak Đoković
Polako, da se ne budu morale gusle vaditi sutra...
- skafiskafsnjak
-
Anquilla
#809 Re: Novak Đoković
Koja vrijednost je veća (jedna je istinita, ne znamo koja):
- hodati zaražen u vrijeme pandemije, namjerno?
- lažirati test?
Onako, čisto da znam.
Kao teniseru, kapa dole.
Kao čovjeku - ne znam koja od ovih "vrijednosti" je njegova odlika?
-
snijeg_led
#810 Re: Novak Đoković
Sve odluke koje se tice njega su samo njegove odluke.
- sinuhe
#811 Re: Novak Đoković
Nicim izazvan tjera neki inat. Da je bar originalan i na neki nacin zanimljiv.
-
smijesni_ste
#812 Re: Novak Đoković
Inat i tvrdoglavost su dobrim dijelom razlog što je tu gdje jeste u tenisu.
Plus naravno talenat, rad i tata budala
Plus naravno talenat, rad i tata budala
-
konami666
#813 Re: Novak Đoković
Zašto gusle, ne razumijem, mozes li pojasniti?
Pa fino je objasnio čovjek, uradio test prvi i došao negativan pa uradio drugi i tek onda pokazao se pozitivnim. Dok su došli rezultati testa prošlo par dana. Ni kondom nije 100% pouzdan pa isto tako ni test za koronu.
-
Bodkin
#814 Re: Novak Đoković
Sve ok dok be prave zakone da je posjeta piramidama nacionalni prazniknecko_hz wrote: ↑13/01/2022 17:13 Pa eto, i Semir ostvari utjecaj tako što 'zavede' najboljeg tenisera ikada.![]()
- necko_hz
#815 Re: Novak Đoković
Teško, nemaju visočki faraoni izgrađen utjecaj kao Allah, Bog, Isus i ostala ekipa. 
- uglavnomja
#816 Re: Novak Đoković
necko_hz wrote: ↑13/01/2022 17:13 Pa eto, i Semir ostvari utjecaj tako što 'zavede' najboljeg tenisera ikada.![]()
i dok donose pare - neka ih
-
DonieBrasco
#817 Re: Novak Đoković
Joj da ga hoce odyebati u zadnji cas i deportovati. 
- Edin H.
#818 Re: Novak Đoković
Odlicna vijest za Novaka - s obzirom da ga u Srbiji pri povratku mogu osuditi na kaznu od do tri godine zatvora ipak postoji mogucnost da se kazna preinaci u korisni rad, recimo da pomaze pacijentima na Covid odjeljenju
https://www.bbc.co.uk/news/world-australia-59977198
Milan Fillipovic, a legal advisor at the Committee of Lawyers for Human Rights, told the BBC that the offence carried a fine or up to three years in prison. But he said the player might be able to reach an agreement and be assigned community service work or be asked to donate money to charity.
"They could ask him to volunteer at a Covid hospital or even a vaccination centre, which would make him look like a hypocrite," Mr Fillipovic said.
It remains to be seen whether the legal system would want to use Djokovic as an example to others.
https://www.bbc.co.uk/news/world-australia-59977198
Milan Fillipovic, a legal advisor at the Committee of Lawyers for Human Rights, told the BBC that the offence carried a fine or up to three years in prison. But he said the player might be able to reach an agreement and be assigned community service work or be asked to donate money to charity.
"They could ask him to volunteer at a Covid hospital or even a vaccination centre, which would make him look like a hypocrite," Mr Fillipovic said.
It remains to be seen whether the legal system would want to use Djokovic as an example to others.
-
Osmi Socrates
#819 Re: Novak Đoković
Ma kakve vrijednosti i karakter.
Karakter se pokazuje kad stojiš iza svojih uvjerenja bez obzira na okolnosti. Dakle, "neću se vakcinisati, pa makar me to koštalo i igranja na Grand Slamu".
Međutim, on ovdje pokazuje karakter gmizavca. "Neću se vakcinisati, ali ću pronaći neku navodnu rupu u pravilima da bi igrao u Australiji".
Razumijem kad čovjek, bilo koji čovjek, traži rupu u pravilima jer je na ivici egzistencije. Ali, kada milioner i egomanijak to radi, to je karakter gmizavca.
I naravno da je test lažiran. U normalnoj državi, nakon svega ovoga, pokrenuta bi bila istraga oko testa. Međutim, Srbija nije normalna država, niti će ikada biti, sve dok podržava prevarante i međunarodne kriminalce samo zato što su Srbi.
Karakter se pokazuje kad stojiš iza svojih uvjerenja bez obzira na okolnosti. Dakle, "neću se vakcinisati, pa makar me to koštalo i igranja na Grand Slamu".
Međutim, on ovdje pokazuje karakter gmizavca. "Neću se vakcinisati, ali ću pronaći neku navodnu rupu u pravilima da bi igrao u Australiji".
Razumijem kad čovjek, bilo koji čovjek, traži rupu u pravilima jer je na ivici egzistencije. Ali, kada milioner i egomanijak to radi, to je karakter gmizavca.
I naravno da je test lažiran. U normalnoj državi, nakon svega ovoga, pokrenuta bi bila istraga oko testa. Međutim, Srbija nije normalna država, niti će ikada biti, sve dok podržava prevarante i međunarodne kriminalce samo zato što su Srbi.
-
konami666
#820 Re: Novak Đoković
To su bosanski mokri snovi
-
Anquilla
#821 Re: Novak Đoković
Kaže da mu je antigenski bio negativan, ali da je uradio PCR.
Na rezultatu PCR-a se vidi da je datum uzrokovanja i datum izdavanja rezultat isti - 16.12.2021.
Kad se kod nas putem vibera dobije test, u većini slučajeva isti dan, ne sumnjam da je u Srbiji išta drugačije, posebno ako se zoveš Novak Đoković.
Sljedeća dva dana, iako je imao pozitivan test, je hodao. Pretpostavljam da je u Srbiji bar 10 dana izolacije od datuma pozitivnog testa, pa da pomenem da je šetao Beogradom 25.12.
Mislim da ga WHO treba upisati kao najbrže oporavljenog - smatra da se zarazio 14.12.2021., a već je 22.12.2021. bio negativan.
U Beogradu sam 14. prosinca bio na košarkaškoj utakmici, poslije koje je javljeno da je nekoliko ljudi koji su tu bili imalo pozitivan test na koronu.
Moje lično mišljenje je da nije bio pozitivan, jer nije nečovjek da zna da ima koronu, a okolo hoda.22. 12. 2021.
Đokovićev test je negativan na virus, prema priloženoj potvrdi.
Dakle, malo su se preračunali oni koji su mu sređivali rezultate.
-
konami666
#822 Re: Novak Đoković
Nisam mu vidio test za koronu i ne znam kako je u BiH ili Srbiji ali znam da sam na svoj cekao 3 dana. A sad kojom je on brzinom dobio test ili su špekulacije koje na sudu ne piju vode.Anquilla wrote: ↑13/01/2022 20:49Kaže da mu je antigenski bio negativan, ali da je uradio PCR.
Na rezultatu PCR-a se vidi da je datum uzrokovanja i datum izdavanja rezultat isti - 16.12.2021.
Kad se kod nas putem vibera dobije test, u većini slučajeva isti dan, ne sumnjam da je u Srbiji išta drugačije, posebno ako se zoveš Novak Đoković.
Sljedeća dva dana, iako je imao pozitivan test, je hodao. Pretpostavljam da je u Srbiji bar 10 dana izolacije od datuma pozitivnog testa, pa da pomenem da je šetao Beogradom 25.12.
Mislim da ga WHO treba upisati kao najbrže oporavljenog - smatra da se zarazio 14.12.2021., a već je 22.12.2021. bio negativan.
U Beogradu sam 14. prosinca bio na košarkaškoj utakmici, poslije koje je javljeno da je nekoliko ljudi koji su tu bili imalo pozitivan test na koronu.Moje lično mišljenje je da nije bio pozitivan, jer nije nečovjek da zna da ima koronu, a okolo hoda.22. 12. 2021.
Đokovićev test je negativan na virus, prema priloženoj potvrdi.
Dakle, malo su se preračunali oni koji su mu sređivali rezultate.
Sud je donio odluku i to je gotova priča.
-
Osmi Socrates
#823 Re: Novak Đoković
Ma niko živ nije znao da je "zaražen".
Hrabro se zalijeće goloruk i bez maske među 20+ djece dok čeka rezultate testa.
Pošto ne mogu da vjerujem da je toliko glup, i pored svega, ostaje jedino objašnjenje da je gmizavac koji je lažirao pozitivni test.
Hrabro se zalijeće goloruk i bez maske među 20+ djece dok čeka rezultate testa.
Pošto ne mogu da vjerujem da je toliko glup, i pored svega, ostaje jedino objašnjenje da je gmizavac koji je lažirao pozitivni test.
- Leverage
#824 Re: Novak Đoković
Jel danas neko pisao da će sutra biti deportovan 
-
Osmi Socrates
#825 Re: Novak Đoković
Oni njemu vizu mogu ukinuti na osnovu karaktera.
I podnijeti sve dokaze. Adria Tour katastrofa, zalijetanje u djecu, intervjui sa novinarima kada zna da je pozitivan.
Ne mogu na osnovu toga što je karakterni gmizavac koji traži rupu u pravilima da bi zadovoljio svoj ego, istina.
I podnijeti sve dokaze. Adria Tour katastrofa, zalijetanje u djecu, intervjui sa novinarima kada zna da je pozitivan.
Ne mogu na osnovu toga što je karakterni gmizavac koji traži rupu u pravilima da bi zadovoljio svoj ego, istina.